http://www.forum.alfaholicy.org/topi...0,40.htm#88467
Printable View
Niestety, ostatnio pracuję poniedziałek-niedziela :(
Bez możliwości urlopu, może dopiero w lipcu/sierpniu.
Jak uda mi się żonę przekonać to pojadę
Przydalo by sie zorganizowac jakies potakanie i porozmawiac na ten temat!!
Wisiol jest odlaczony od swiata,bo mu komputer padl :? ale pomysl wyjazdu mu sie bardzo podobal!
Czyli organizujemy spota i dogadujemy wyjad!!
kiedy i gdzie?Cytat:
Napisał Remek
Ja proponuje Niedziele 9marca,godzina i miejsce do dogadania!
9 marca mi pasuje po południu ale nie zbyt późno bo idę do pracy na nockęCytat:
Napisał Remek
mi tez tym razem bede na pewno :P
Panowie zapisy na wyjazd są do 7 marca 8) , 9 marca wieczorem proszę o ostateczną ilość osób i ile samochodów jedzie.Cytat:
Napisał Remek
10.03 zaczynam załatwiać nocleg, więc muszę wiedzieć dla ilu osób :wink:
A ja dzisiaj alfę sprzedałem, więc chyba nie powinienem się pojawiać :(
Eeeeeeeeeeeeee tam nie wazne!! Ja chyba tez zrobie to z moja 164... za mlody jestem zeby sie tak zadluzyc....po za tym jestem raczej z tych co szybko sie przemieszczaja wiec... te 211 koni mechanicznycmoze to...hmmmm :twisted:
To mnie pocieszyłeś, bo czuję się trochę podle. Decyzja była słuszna, ale czuję się średnio.
no wlasnie zauwazylem na forum zie juz nie masz 166 - spotykamy sie aby pogadac :) jeszcze cie nmowimy na jakies cacuszko :)
To gdzie sie spotykamy?? moze turawa?? jak bedzie ladna pogoda to jakis grill? No i nie zapomniej zabrac ze soba calych rodzin!!!
A Wisiolowi pasuje niedziela,a co do godziny to on sie dostosuje ;)
trawa tam gdzie kiedys?
Tam gdzie kiedys :D tylko napisz reszcie gdzie to jest,bo nei wszyscy wiedza o jakie miejsce chodzi ;)
Ja np. nie mam pojęcia o które miejsce chodzi :P podajcie dokładnie gdzie i o której godzinie.
o ktorej sie umawiamy o 16:30 w turawie?
ozzy spotkamy sie na ropako na oleskiej i stamtad pojedziemy razem
Shit, żona powiedziała mi dzisiaj, że w niedzielę dziadek na urodziny, na 15:00 jadę do Dobrzenia Wielkiego, shit. Remek, jakbyś mógł, wyślij mi na komórkę smsa (nr: 69xxxxxxx) gdzie będziecie w Turawie, może się urwę.
Dla chłopaków z opola. Godz. 16 na stacji paliw ROPAKO. Z tamtąd już jedziemy razem
chlopaki pamietajcie ze do niedzieli musimy sie sprecyzowac czy jedziemy!!!
Gdzie Was szukać w Turawie?Cytat:
Napisał wisiol
jak sie jedzie na jezioro srednie (od str opola) po lewej str bedziesz mijal waly jakies 1-2 km dalej po lewej str bedzie parking calkiem spory jezeli przejedziesz powoli i uwaznie to napewno nas wypatrzysz. przyjedz na 16:40 my juz na pewno bedziemy jak nie bedziesz mogl trafic to zadzwon (tel podaje na pw)
ozzy tobie tez wysylam nr w razie czego :)
Mariusz tak jak napisales,16:30 turawa! Ja i Wisiol bedziemy na pewno ;)
nie pogniewacie sie jak spotkamy ie juz w tawie? ja jade troszke wczesnie z dziewczyna i pieskiem pospacerowac :) jak cos auto zostawiam juz na naszym parkingu i tak kolo 16:30 spotkamy sie
I co ,i co Panowie ???
Jakie decyzje odnośnie wyjazdu na Węgry.
ja jade :) jak tylko bedzie jakas miejscowka dla mnie to na 100% - Piotr_Z ma wolna wersalke w swojej limo :))
Co się stało żeście nie przyjechali?Cytat:
Napisał Remek
nie odzywaja sie cos:( a moze to taka kara za ostatni raz :) (obiecalem ze przyjade i nie dalem rady, nawet zadzwonic!)
Ja utknąłem na imprezie rodzinnej :(
A w drodze powrotnej policja mnie zatrzymała :( pouczenie na szczęście.
Może lepiej jakiś spontan w Tequili w mieście, na piwko zawsze jakoś prościej.
A w Tequili Pilsner Urquell dają :mrgreen:
kurcze, ale dawno tu nie zaglądałem. Może zorganizujemy jakiegoś spota, co by przypomnieć światu o opolskich alfaholikach, nawet tych bez alf :mrgreen:
Tych bez alf... oj zabolało :wink: chętnie, ale już może bez jakichś ekscesów, zabierania całych rodzin i turawy, ewidentnie nie wychodzi. Proponuję bar Tequila. Tylko kiedy?Cytat:
Napisał wisiol
Nie chciałem nikogo urazic. A co do terminu, to mnie w zasadzie wszystko jedno. Każdy weekend mi pasuje więc mogę się dostosować. Zobaczymy co na to reszta naszych ziomali. Czekam na propozycję. Pozdro
mi pasuje jutro po 14 lub weekend za tydzien