-99 zł zamiast 470 zł za mycie, ręczną polerkę, ozonowanie i więcej w myjni Labeo w Katowicach - 06.VI.2011
Jeżeli będą się pojawiać jakieś ciekawe oferty to wrzucajcie tutaj linki.
Printable View
-99 zł zamiast 470 zł za mycie, ręczną polerkę, ozonowanie i więcej w myjni Labeo w Katowicach - 06.VI.2011
Jeżeli będą się pojawiać jakieś ciekawe oferty to wrzucajcie tutaj linki.
Mala poprawka:)
tu jest poprawny adres, bo groupon jakos dziwnie chowa te oferty: http://www.groupon.pl/oferty/katowic...atowice/434722
Wazne jeszcze 60h:)
129 zł zamiast 699 zł za mycie i sprzątanie środka, polerkę ręczną, mycie podwozia, ozonowanie i więcej w myjni Royal Wash w Katowicach
http://www.groupon.pl/oferty/katowice
byłem na tej usłudze i kompletna dupa, trzeba było pokazywac palcem i sie upominac aby auto było porzadnie umyte, obsługa nie miła, nie polecam za ta kase.
O widzisz george, własnie o to chodzi by sie ostrzegac:)
jak dla mnie to cały ten Groupon to jedna wielka dupa... w wielu przypadkach już słyszałem, że oferty z tego serwisu są realizowane jak dla klientów trzeciej kategorii :(
A my bylismy właśnie w Inwałdzie i nie narzekamy:)
panowie sprawy ciag dalszy nastapi, odpierdzieliłem pismo w w/w sprawie do grupona i zobaczymy co bedzie, bo tłumaczenia ich mnie nie przekonały, dostałem odpowiedz ze sprawa sie zajeli i jest w toku.
napisze co z tego bedzie.
pzd.
http://www.groupon.pl/oferty/sosnowi...o-tychy/577073
Zastanawiam się czy nie kupić tego groupona i nie podjechać przed zimą.
P4 właśnie wykupiłem tego groupona, za 4 tygdnie jade do ślubu więc wykorzystam sobie go na tę okazję.
A nie skorzystał ktoś z Was ostatnio z groupona "49zł zamiast 180zł za serwis klimatyzacji"? W Jaworznie w APP Serwis? Bo u mnie telefon kontaktowy podany do serwisu jest martwy...
Zwróćcie uwagę na pewien myk: że w tej cenie np może być tylko pierwsze 100ml czynnika do klimy albo jakieś inne "pułapki".
Korzystałem np. z bonów na zestawy sushi np. 30 zł za kupon 100 zł. Ale nie ma w menu zestawów za 100 zł jest albo za 80 albo za 125. Czyli albo stracisz 20 albo dopłacisz 25. poza tym dotyczy tylko sushi ale przecież nie będziesz o suchym pysku siedział a mały dzbanek średniej jakości zielonej herbaty to ponad dycha.
Obsługa porażka ale chyba dotyczy to nie tylko bonów.
A jeszcze z tej kwoty jaką płacisz część idzie do groupona itp serwisów, więc nic dziwnego że może być rozczarowanie bo (mimo tego że chyba dostają od groupona fakturę na usługę reklamową) chyba na tym tracą.
W knajpach każą zawsze informować przed realizacją zamówienia, że Groupon - więc wiadomo, że będzie gorzej. Ja na razie skorzystałem tylko raz, przy zakupie gazetki "Cars". Bo wysyłają mi raczej taką samą, jak innym prenumeratorom :).
ja jeszcze nie korzystałem, liczyłem na jakąś oferte nabicia i czyszczenia klimy. Niestety tak jak metan pisał, za oferte wartą np. 280zł płacisz 80zł, ale w tej cenie jest tylko 100ml czynnika. Za kolejne 100ml płacisz 15-20zł. Więc nie ma co liczyć.
u mnie wchodzi 700ml,
20*6=120zł
80+120=200zł
2 stówki to chyba nie jest jakaś okazja.
Faktycznie, przeoczyłem ten fakt ale wszyscy dookoła czekali długo (na samą kelnerkę na dzień dobry chyba z 15 min, herbata po 30 min a sushi około 50). Może wszyscy mieli bony ;).
A i jeszcze jedno raz kupiłem bon na "zestaw sugerowany dla 3-4 osób" a poszliśmy w dwójkę. I strzelali focha i mieli pretensje że groupon się pomylił i nie zaznaczył wyraźnie że w tyle osób trzeba przyjść
Srupon, nie Grupon.
Zaliczyłem już jedną wtopę (z klimą) i prawie drugą (ze zbieżnością, ale tu podjechałem najpierw zobaczyć, co zaś).
Nawet nie chcę myśleć, co w knajpach dają za Srupona.
Moim zdaniem bez wtopy można kupić nocleg w **** hotelu za xx% ceny (bo nawet najgorszy pokój będzie niezły) i bon na zakupy w spożywczaku (bo wybierasz, co chcesz).
Reszta to lipa.
No to muszę się poważnie zastanowić nad skorzystaniem z oferty Groupon Travel. Bo o ile kiepską obsługę w restauracji na miejscu jakoś bym strawił, o tyle kilkuset kilometrowa podróż po to, żeby na miejscu przekonać się o nieprawidłowościach pewnie wyprowadziła by mnie z równowagi.
Ja na razie skorzystałem dwa razy. W obydwu przypadkach były to prenumeraty (Cars i NG).
Pochwalam jednak postawę george'a. Wszelkie tego typu zachowania powinny być piętnowane. Nie wiem jak groupon obchodzi się z takimi kontrahentami, ale mam nadzieję, że surowo. Przecież cierpi na tym ich marka. Z drugiej strony, to czyste nieporozumienie ogłaszać się na grouponie po to, żeby później źle traktować klienta. To tak jakby w hipermarkecie na promocjach dziewczyny dawały do skosztowania zepsute próbki ;)
ale wystarczy pomyśleć :
skoro jakaś usługa kosztuje 500
to jakim cudem zrobią komuś to samo za 150 ??
a reklama dla "kogoś" jest
i głównie o to chodzi
ja tam nie wierzę w równe traktowanie kogoś kto płaci 100 z tym co zapłacił 500
dla tego nie korzystam z grup z ofert które dają mozliwość różnego traktowania , bo jak oferta jest na jakiś towar/usługę o dokładnie określonych parametrach to ok , tutaj nie będzie miejsca na "różnice" ale skoro oferta daje pole do popisu ( np mycie aut, polerka itp ) to ja dziękuję
kolega był na jakimś kabarecie w spodku (całkiem niedawno) bilet kupował normalnie, ale opowiadał że ci z grupona mieli do dyspozycji tylko jedno określone wejście, stali w kur**skiej kolejce, a całe "przedstawienie" oglądali siedząc na schodach bo tylko kilka miejsc było przeznaczonych dla widzów z grupona!!!
Byłem na noc kabaretowej z grupona w Spodku. Ludzie z grupona mieli miejsca siedzące w ostatnich rzędach sali. Na początku zastanawiałem się czy kupować bilety normalne, ale w końcu zdecydowalem się na grupona i nie żałuje. Płacąc za miejsce 50zł nie widziałbym wiele więcej.
OZONOWANIE - tylko 29 zł - Sosnowiec - dobra alternatywa na letnie smrody :
tu tyż majom różne pierdoły
http://citeam.pl/oferty/katowice/ozonowanie-dwie-sesje
http://www.groupon.pl/deals/sosnowie..._0_0_227&a=419
Kolejni naciągacze.
Jeżeli ktoś by chciał sprawdzić stan techniczny swojego samochodu:
http://www.groupon.pl/deals/krakow/g..._0_0_264&a=399
Może kogoś zainteresuje ;) Sam też sobie kupiłem;)
Oferta na detailing w Bielsku. Korzystałem już z ich usług, chłopaki mają doświadczenie i wiedzą jak to robić dobrze.
Usługi: Od 30 zł: Kompleksowa Pielęgnacja Samochodu (do -59%)
Tak abstrahując juz od konkretnych ofert na groupnie, nie wiem czy jestescie swiadomi, ze grupon z tej ostatecznej ceny zabiera jeszcze 50%. Wiem to z pierwszej reki, poniewaz moja firma umiesila tam swoja oferte. Oferta wygladala tak: "50zl zamiast 100zl za xxxxxx". Wydawac by sie moglo ze firma zarobi 50zl za usluge warta 100zl - nie. firma dostaje 25zl a Grupon drugie 25zl! wiec ciezko im sie czasami dziwic, ze za 25% ceny nie robia jak nalezy.
Z drugiej jednak strony, jest to forma reklamy, i jezeli klient sie skusi a bedzie zadowolony, to przyjedzie kolejny raz i zaplaci nawet ta pelna kwote, dlatego nie do konca rozumiem takie olewcze podejscie niektorych firm.
Wychodzi na to, ze najrozsadniej jest w takich promocjach kupowac "cos" czego nie da sie zle wykonac/zespuc . czyt. np bilet wstepu do parku/kina/teatru etc.
http://gruper.pl/x.php/1,9601/Cala-P...&grid=12165438
hm..ciekawe to coś
Używał ktoś tego czegoś?
ta... ja.
Do tej pory mam części tego gó..a w kratkach nawiewu :/
Jeszcze zostawiłem to w aucie w lecie... rozlało się, a szkoda się wqrwiać jak sobie przypomnę :D