kto chetny na spocik okolice legionowa?data godzina do ustalenia;)
Printable View
kto chetny na spocik okolice legionowa?data godzina do ustalenia;)
czyżby nie było Alf na WL??? że nie ma odzewu??
Wypraszam sobie :) mam WL faktycznie miłośnikiem może wielkim nie jestem - bo mamy z Julką trudny okres :) ale czytelnikiem i owszem :).
Na ewentualny spocik (tak egoistycznie) zaproponuję okolice Zegrza i powiedzmy przystań AZS lub Academii Nautica - dużo miejsca, bardzo miłe widoki .... przynajmniej dla Żeglarzy :D Bo w samym Legionowie to jakoś tak .... plac budowy :)
jestem za, okolice Zegrza jak tym bardziej - pojawiam się tam prawie co weekend :)
a propos powyższego - czerwona BRERA na WL... :)
o to już nas jest kilka głów!
no to teraz data i godzina:) miejsce fajne AZS fakt legionowo istny horror
Może chcecie jakieś 155 w sporcie na zlocie? Podajcie datę i godzine to może się pojawię. Ja niestety nie jeżdżę na WL :P
Kolego ja też nie jestem WL, ale kocham WL więc to już podstawa by się pojawić :)
dokladnie WL czy WA itd nie ma znaczenia kto bedzie chcial sie pojawi:)
Jak zwykle,na forum wszyscy jadą i umawiają się na spot.przychodzi co do czego,nie ma nikogo,no może jeden albo dwóch.
pawel9116 jaki kolor twej zabaweczki?
Ja jestem chętny na takie spotkanie,nawet w tygodniu,tylko konkretnie gdzie i kiedy!Pozdrawiam!
Odnosząc się do tego co piszesz - to pamiętam że na spotach innych "fan clubów" frekwencja rosła gdy zaczynało się pisać o Grillu - piwku :) i tym podobnych atrakcjach :) Ja się dostosuję i jeśli tylko nic pilnego nie wyskoczy to będę - mam dosłownie w opisane miejsce rzut beretem (chyba nie warto auta odpalać).
Arta 155. Jeśli chodzi o kolor to zielony met. Co tak wypytujesz? Spotkaliśmy się gdzieś? :)
Piszcie gdzie i kiedy ten zlocik i raczej sie pojawie :)
pawel9116 jeszcze się nie spotkaliśmy,więc może na jakimś spocie,ha,ha!pytam bo może zrobimy jakąś fajną sesję naszym klasykom,albo zrobić spocik pod kątem klasyki.33,155,164,może jeszcze coś starszego?co wy na to?jest szansa aby zebrać kilka Alf Romeo w jakimś fajnym miejscu.
Całkiem nie głupi pomysł. Dla mnie wystarczy chociaż jak będzie jeszcze jedna 155, żeby mojej się nie nudziło.:) Jesteśmy na spotach zasypani samą nowością, a nas ogolnie ze 155, 33, 164 jest garstka. Zawsze sama stoi albo obok Grzybka. Ustalajcie termin :)
wlasnie temat sie kreci a daty i godziny brak mysle ze moze przy week?piatek?oczywiscie temat z dniem do ustalenia
Ja nieeeeee wiem...:) Nie mogę teraz planować nic dłużej niż 2 dni naprzód. Mam wykańczanie mieszkania, sesję i jeszcze ogarnięcie swojej fury na głowie więc obecnie żyje z dnia na dzień:)
ja zostalem zmuszony do malowania mieszkania:P
Witam.od razu trochę namieszam,ale poza miastem może być ciężko się zebrać,więc jak dalej są chętni to może w centrum,mam fajną miejscówkę,tak mi się wydaje że jest fajna ha,ha!czwartek wieczorkiem?
centrum l-wo czy mowisz o stolicy?
Może kolega najpierw poda miejsce zamiast zgadywać czy się spodoba :) Osobiście na centrum stolicy się nie piszę :)
tez bym wolal nad jeziorkiem:)co na to reszta zainteresowanych osob?tygrysio w ktorym miejscu mieszkasz ze autka nie oplaca sie odpalac?
Okolice Jachranki :)
Czyli co spotykamy się we dwóch bo reszta zacichła :) Tylko może jak moja Julka z Serwisu wróci :) choć to zastępcze 159 w Full Opcji nie gorsze :)
Jachranka hmm to kawałek mam, zabiegana jestem ostatnio, ale wiecie co... przecież będziemy robić ten orszak u kolegi w Jabłonnej - może po nim byśmy na chwilkę zostali, no na dłuższą chwilkę:P
Diesel był ale mocny :) 170 KM :) Już Julka wróciła na podwórko :)