Rozebrali i wszystko poprzekładali :shock: http://moto.allegro.pl/item146644598..._75_2_0ts.html
Printable View
Rozebrali i wszystko poprzekładali :shock: http://moto.allegro.pl/item146644598..._75_2_0ts.html
:shock: :shock: :shock: a czy wiesz coś Więcej na ten temat?
Wszystko wiem co kombinują ale mój silnik turbo jest super nawet na nich zrobił wrażenie :D
A co się tu pytać, niesamowite przegięcie... taką rzadkość na TS-a?Cytat:
Napisał Stefan116
Jedynie pozostaje żal... :evil:
Napewno mój silniczek pokaże się w odrestaurowanej budzie za dużą kasę
Tak więc pozostaje pytanie czy ta buda będzie warta tej kasy ;//Cytat:
Napisał 75andrew155
Buda napewno przyjedzie z Itali
Co oznacza duża kasa? Jak na Polske to cena 10tysi jest już duża jak za 75 nawet turbo a jak na niemcy czy italie to 5tysi euro jak bedzie lalka to normalna cena
Niewiesz kiedy auto będzie gotowe?
A Ty z tymi Bizmesmenami nie rozmawiałeś ? . Jak przejechał się Turbawką to mordeczka mu się uśmiechała , zrobiłona nim wrażenie jazda Test
Nic dziwnego! Rzadko kto ma okazję machnąć się wozem ważącym 1100 kg mającym napęd na tył i 165 KM pod machą :mrgreen:Cytat:
Napisał 75andrew155
Mam nadzieję że ja także będę miał taka minę :twisted:
Ale Ty męczysz się sam i ten uśmiech może długo poczekac , pisz jak masz jakiś problem znam ten silnik jak własną kieszeń i chętnie podpowiem w razie problemu
Andrew spoko jak coś to się zgłoszę :D ,Cytat:
Napisał 75andrew155
ale wyobraź Sobie tę radochę: sam wszystko złożyłem...
i nie zapłaciłem temu .... elektrykowi
To jest Bezcenne... :mrgreen:
No jak samochód prawie sam odjeżdza to po takiej naprawie należy się tylko kop w dupę :mrgreen:
ale o co chodzi? :P
pawel musze to twoje cacko zobaczyc a najlepiej przejechac :mrgreen:
75andrew155: Mój znajomy chce jechać po tą alfę. W jakim stanie to było mechanicznie?? Zak zawieszenie, amory i ogólnie buda??
Pewnie wszystko co jest związane z silnikiem , przeniesieniem napędu i całym zawieszeniem jest wymontowane z tego samochodu. Sama karoserja jest do lekkiej poprawki tak szczeże wszystko co miało wartośc i całe przyjemnośc tego samochodu zostało mu zabrane . Ja bym go nie kupił
Pewnie wyjęli sam silnik. Po co mieli by cały napęd wyciągać?? Poza tym TS ma prawie 150 KM i też swoje jedzie. Można wiedzieć ile za nią wziąłeś??
Zawieszenie , układ napędowy jest inny niż w T.S jak byś jeżdził 1.8 Turbo to wiedziałbyś jaka jest różnica
Dzięki za odpowiedz w temacie i na temat... Super.... Podaj mi chodz jedną różnicę między układem przeniesienia napędu i zawieszeniem w TS a w turbo?? Poza przełożeniem głównym??
Piotriix poradzimy... :mrgreen:Cytat:
Napisał piotriix
Chyba cię nie uraziła moja odpowiedż na Twoje pytanie. ciekaw jestem co zostałoby z półosi T.S gdyby auto miało silnik 1.8 Turbo inne grubości drążka stabilizatora te różnice są faktycznie niewielkie ale bardzo istotne . Nawet gdy zamawiałem części różnice były istotne . Osiągi silnika to jeszcze większa różnica T.S nie ma szans . To jest wiecej niż jedna różnica : półosie , drążki stabilizatora , elementy wału napędowego , klocki przód i wiele inny drobnych pierdół . Naprawdę miałem dobre intencję w mojej odpowiedzi ale skoro je tak odebrałeś :shock: ?
Acha :) w takim razie przepraszam. Faktycznie źle zrozumiałem. Poprostu nie sądzę, żeby przełożyli całe zawieszenie w tak krótkim czasie, ale kto wie co z niej powyciągali. Pózniej może być ból z wymianą czegokolwiek na nowe jak jest poskładane jedno auto z trzech ;//
Z tego co wiem narazie auto jest dalej całe i jak ktos wygra aukcje to wtedy b`ędzie szybki przeszczep silnika ale moge sie mylić
Stefan116 ma rację, auto jest jeszcze całe, wczoraj ją oglądałem, a aukcja dotyczy innego egzemplarza(tak jak w tytule 75 2.0 TS). Jeśli ktoś jest zdecydowany, może jeszcze kupić tą 75 turbo ze zdjęć, za 5000 PLN. Ale trzeba się spieszyć, bo lada dzień silnik powędruje do innego, lepszego nadwozia.
Dokładnie, też dziś tam dzwoniłem. Te zdjęcia są tylko poglądowo :wink: