http://www.youtube.com/watch?v=D_TTNtXolBc
Printable View
Co w tym świetnego? Że 159 jest teraz w kręgu zainteresowań klechów? :) No tak... bardzo wybredni klienci, właściciele 159 powinni być z tego dumni :)
A na poważnie - jaka stacja taki program. To się nie powinno nazywać jazda próbna tylko "czytanie broszury reklamowej".
Podobno 159 ma być teraz na każdej plebani :D
no i bardzo dobrze
policja, teraz księża, plebani
auto staje sie klasykiem
"Pod koniec 2012 roku. Alfa Romeo wypuści na rynek kolejne swoje dziecko, które będzie nazywało się Giulia, lub 169. Następca tegoż właśnie modelu 159..."
No chyba nie bardzo :D
I kolega stanleycivic specjalnie założył konto aby się podzielić tą wieścią ?
Test jak każdy inny, nie wnoszący nic do sprawy. W ogóle ze wszyskich tych testów ktoś kto się danym modelem lub marką interesuje nie dowie się nic nowego, bo poza ładnymi ujęciami nic poza opisami rodem z broszur tam nie ma (jest za to nawet reklama dealera). To promil wiedzy którą można znaleźć tu na forum.
Czy taki samochód to nie grzech???
W końcu te pieniądze możnaby lepiej zagospodarować...
Klechy żądzą tym krajem i mają wszystkich daleko gdzieś. Skoro władza jezdzi 159 to czemu nie oni skoro mają w kraju najwięcej do powiedzenia.
a co to za dziwna wypowiedz Huragana? Ja bym od razu miał wykasowany mail, jakbym cos takiego napisał. Czy jakis moderacio może zainterweniować?
Co do wątku: czego Wy sie czepiacie??? powstał kolejny program moto, w ktorym dobrze mówią o alfie. I to program długi, w nietypowej dość telewizji.
Tylko sie cieszyc.
Ale nie, polskie, klasyczne narzekactwo. Napijcie sie wody, ludzie. Ochłodzi was.
---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
przeszkadza niektórym ojciec derektore, przeszkadzają niektórym klechy lubiące małe dzieci, kobiety albo młodszych klechów, jak Paetz na przykład, przeszkadza nam polityczna agitka w niektórych swiątyniach, Huragan, przeszkadza nam stawianie na ołtarzach albo w szopkach kadłuba samolotu i tym podobne, żenujące i kompromitujące zachowania.
Ale nie przeszkadza nam, jak dobrze mówią o alfach. Program w TV Trwam jest OK.
Moje zdanie: dla osób nie znających się na motoryzacji przedstawienie auta będzie okey, dla znawców włoskiej kuchni, żenada,
brak jakiejkolwiek pasji, wszystko wykute...
A*propos, w telewizji zarabia się za każde wymówione słowo???:)
Ja napisze tak: znam tylko jedną osobę która skłonna jest założyć konto i w pierwszym poście napisać o wspaniałości 159. Bo tego dotyczy zachwyt a nie programu, który jest taki sam jak inne tego typu wydania-koleś najpierw łazi wkoło samochodu i opowiada jak fajnie wygląda, potem siada za kierę i dalej opowiada jak się fajnie jeździ, (nie ujmując niczego 159-tce). Powszechny scenariusz ani dobry ani zły, zbyt powszechny aby oglądać z zapartym tchem i wytrzeszczonymi oczyma. Jeśli jest tak jak myślę to zwykła obsesja.
Program motoryzacyjny może się spodobać z powodu kilku rzeczy, tutaj nie ma żadnej:Cytat:
Co do wątku: czego Wy sie czepiacie??? powstał kolejny program moto, w ktorym dobrze mówią o alfie. I to program długi, w nietypowej dość telewizji.
Tylko sie cieszyc.
Ale nie, polskie, klasyczne narzekactwo. Napijcie sie wody, ludzie. Ochłodzi was.
- zdjęcia są kiepskie, pewnie studenci dyrektora odbębniają praktyki
- gość nie ma charyzmy, jest nudny jak flaki z olejem, nienaturalny, studenci powinni mu polać 2 sety przed programem
- gość nie mówi nic konkretnego. Mówi co to auto ma, a nikt nie wie o co chodzi. To nie encyklopedia. Przez 1,5 minuty opisywać słupki samochodu? Kto na to zwraca uwagę?! Widzę - ładna i niepotrzebne mi zbędne babskie gadanie, rozpływanie się nad odcieniem lakieru wpadającym w kolory, których nawet nie znam.
- dla laika ten przód jest agresywny, jednak dla kogoś kto docenia i rozumie design Alfy ten przód to połączenie rozwiązań z lat 70-tych, 90-tych i trochę nowocześności. Wyszło agresywnie w 159, jednak na pewno nie taki był zamysł Giugiaro patrząc na koncept Brery.
Odnośnie 169 - dla kogoś trzymającego się segmentów limuzyna segmentu E może być następca dla 159. Handlowo tak nie jest, fakt.
Mnie najbardziej zdziwiło mówienie o pojemności silnika "jeden siedem i pięć zero". Dwa razy musiałem to odsłuchać, żeby zrozumieć, że chodzi o 1750, a nie 1.7 i 5.0 :PPP
TV Trwam - to tak jakbym oglądał Al dżazirę albo jakiś inny Iran. Miejsce księdza jest w przytułku dla bezdomnych, a nie przed kamerami.
Tuti, napisz Metanowi ze to nie moje konto, to założone na "jeden wpis o 159". Facet ma obsesje na moim punkcie i chciałbym, zeby moze jakis moderator powstrzymał ten obłęd? Pisze ze ja jestem Hyena, teraz ze ja założyłem to konto o 159...
Są jakies granice? Bo zaraz zacznę nazywać to "uporczywym nękaniem".