Witam chciałbym prosić o jakieś zdjęcia waszych alf z tylnymi chromowanymi lampami, mam zamiar to kupić i zastanawiam się czy by fajnie one wyglądały. Mam ofertę kupna kompletu do tyłu za stówkę.Załącznik 31109
Printable View
Witam chciałbym prosić o jakieś zdjęcia waszych alf z tylnymi chromowanymi lampami, mam zamiar to kupić i zastanawiam się czy by fajnie one wyglądały. Mam ofertę kupna kompletu do tyłu za stówkę.Załącznik 31109
Cycki :D
Lepiej będzie nie kupować tego czegoś:) te lampy wyglądają jak jakieś wyrośnięte bąble:) w oryginale wyglądają znacznie lepiej.
Załącznik 31127Załącznik 31128Załącznik 31129Załącznik 31130Załącznik 31131Załącznik 31132 tak wygląda teraz, no w sumie były by bardzo oczojebne i chyba nie za bardzo by pasowały
Niestety coraz więcej Alf 156 spotykanych na drogach nosi na sobie jakieś wynalazki jak chociażby lampy typu lexus look. W takich chwilach nie żałuję, że sprzedałem swoją 156.
Pozdrawiam.
- Rafał
oblecha...
daj sobie spokoj i sie ogarnij chlopak
Kup za 100 a ja kupię od Ciebie za 120 i schowam głęboko, żeby ich nikt przypadkiem nie założył do AR... Tutaj masz zdjęcia kilku 156 z "lexusopodobnymi" światłami http://www.google.pl/search?q=alfa%2...w=1366&bih=667 . Jest kilka rodzajów tych lamp a te, które masz okazję kupić są wyjątkowo ohydne i słabo wykonane (widziałem na żywo).
takie lampy to możesz sobie założyć do malucha!
ale syyyfff, do calibry, golfa oczywiscie
w sumie racja nie zbyt fajnie wyglądają :P
Boże! Broń Alfy od lexów.
One nie są dopasowane do stylistyki, już jako same lampy bez auta są brzydkie. Zgodzę się że do poniektórych aut znajdzie się coś ciekawszego niż oryginał, ale alfa porostu została pominięta w tym temacie. :)