Zerknijcie na poniższy plakat i do dzieła
Załącznik 31325
Facebook AutoraperPL
Printable View
Zerknijcie na poniższy plakat i do dzieła
Załącznik 31325
Facebook AutoraperPL
Gdzie dokładnie są te pytania? Kliknąłem "lubię to", przechodzę do konkurs Alfa Romeo a pytań nie ma. Pisze "etap I 8.08.2011" - czy to znaczy że pojawią się dopiero po 8 sierpnia?
ja nie zgram, nie mam konta na FB
pzd.
konkurs jest owocem wspólpracy mojej jako firm yz Autotraperem. Taki wspólny projekt (mój udział merytoryczny), jako osby świadczącej usługi na rzecz autotrapera. Mam nadzieję, że dzięki temu ktoś załapie się na fajne gadżeciki:)
Pytania są od 8 sierpnia
a co to będą za gadżety jeśli można spytać?:)
te co są na zdjęciu z informacjami o konkursie?:)
no wlasnie takie cuda bedą z czego ta kolekcja ogotypów jest moim zdaniem naprawde mniam:) a z racji dzieciecych fantazji bardzo tez lubie mito;)
Loga oczywiście oryginalne?:)
jasne:) Linea di Accesorii:)
Brawo! Pomysł pierwsza klasa :)
no się cieszę, ze się podobuje;) mam nadzieję, że moja współpraca z autotraperem przyniesie dla Alfistów cosik dobrego;)
szkoda że tylko dla tych co mają FB
a reszta nie m,a szans
...
nic nie poradze... możesz sobie na ta okazję zalożyć profil a potem co z nim zrobisz Twoja sprawa...
Heh. To Mito mój Kuba już ma tylko, że białe:) Nawiasem mówiąc super wykonane i jeździ prawie, jak oryginał. Profil na FB raz założyłem w celach marketingowych i może się skuszę na te inne gadżety.
Czy w 4 i 5 pytaniu na pewno są poprawne daty?
zalozylem profil na FB, 'polubilem' autotrapera i gdzie sa te pytania? :) w sumie to juz dzis te pytania powinny juz byc
No, na tablicy Autotrapera. Proszę, oto link:
I Etap konkursu
Co do samego konkursu - w pytaniach zauważyłem kilka literówek, oraz niektóre pytania mają nieścisłości - w źródłach są inne daty. Np. data przejęcia Ar przez fiata - w źródłach '86, w odpowiedziach najbliższa data 87.
Już wyżej o to samo pytałem. W 5 pytaniu też mi data nie pasuje :).
z tego co ja wiem dokument przejecia podpisano z datą 1 stycznia 1987 mylę się?
Nie mylisz sięCytat:
z tego co ja wiem dokument przejecia podpisano z datą 1 stycznia 1987 mylę się?
Wszystko co zawarte jest w pytaniach, można znaleźć w wiarygodnych źródłach, bazując na oficjalnych datach, itp
Akurat wikipedię to z przymrużeniem oka trzeba traktować ;)
jak cos dosc dobrze merytorycznie opracowano album na 100lecie alfy;)
Fajna inicjatywa, ciekawe czy z tej nagrody głównej da się zrobić nowy znaczek na grilla :D
pewnei się da, a że to produkt aAR to i tak wyblaknie;) swoją drogą znaczki w 75 np nei blakną a w 33 z tego samego rocznika już tak....intrygująca przypadłośc;) w sumie jest na to metoda kosztuje ok 150 zł i zakłada grawerowany znaczek malowany ręcznie na zamówienie. sam się przymierzam;)
jak wam się pytanka podobają?
Trudne, nie wiem czy dobrze odpowiedziałem, swoją drogą kilka nie jest związane ściśle z Alfą i historią itp. ale np. data założenia oficjalnego serwisu AR w Poznaniu. No ale odpowiedziałem najlepiej jak mogłem, poczekamy na wyniki ;)
Pytania proste, ale kto wymyślił że 1 część konkursu była 8.08.... Z jakiegoś powodu nie mogłem wtedy na nie odpowiedzieć :/
no generalnie miało być srednio łatwo;), kazde pytanie zawiera pierwiastek wiedzy o AR:) Bawcie sie dobrze;)
Mam nadzieję, że w przypadku pytania 5 ktoś sięgnął dalej niż samochody osobowe :P
a kiedy beda nagrody?? :)
postaram sie jeszcze w tym tyg. a coś taki zainteresowany jakbys coś wygrał:>
Ja mam obiecaną nagrodę za spostrzegawczość też :D