.......
:D:D:D:D
To my domek nr 6:D:D:D z Grzybkiem na czele:D:D
Poniżej Alfaholicy w prasie :)
Nowa Gazeta Bilgorajska
Gazeta Bilgorajska
Nowa Gazeta Bilgorajska - VIDEO
Printable View
.......
:D:D:D:D
To my domek nr 6:D:D:D z Grzybkiem na czele:D:D
Poniżej Alfaholicy w prasie :)
Nowa Gazeta Bilgorajska
Gazeta Bilgorajska
Nowa Gazeta Bilgorajska - VIDEO
Już wróciłeś?I jak było?
jeszcze jestesmy bo ciagle pijani chodzimy:D:D Jak tylko ludzie dojadą to przeczytasz co sie dzialo:D Ogolnie najlepszy zlot na jakim bylem.Po prostu bosko:D
Wrażenia ze zlotu? Ja jeszcze mam wrażenia :D
Ale telefon i kluczyki znalazłem :)
szkoda że ja nie mogłem być:( ale czekam z niecierpliwością na fotki:D
Tu masz troche zdjęć
Forum JKAR
ja już dojechałem....tzn domek 24 :) powiem tak....piękne auta, super atmosfera, muzyka, alko, tańce iii baaaasen !! :) zdjecia dodam pozniej bo zapomniałem zabrac ładowarke do laptopa, wiec czekam az wrócą pozostali koledzy.
Jakimś przypadkiem się tam znalazłem ale wiem jedno.155 V6 nie nadaje się na tor.Tak podsterownego auta jeszcze nie widziałem:) Na nowym zawieszeniu zdarłem pół boku opony:) więc to auto na tor jest masakrą.Jechałem z grzybkiem jego TSem i jest niesamowita przepaść między tymi autami.TS idzie jak po sznurku dlatego kręcił dobre czasy:)
A tak notabene podziękowania dla organizatorów i współ towarzyszy zabawy.Dzięki wielkie.Ja bawiłem się mega ekstra i już nie mogę doczekać się następnego tak zaje...go zlotu:)
Krawat wita z warszawy ;) Wszystko dzisiaj udane. Moja 0,5 zdążyła do pracy a 33 dzielnie zniosła ten trudny wyjazd i teraz można spokojnie przygotowywać ją na przyszły rok ;)
Szkoda,że nie mogło mnie być razem z wami:(
niebawem my wrzucimy zdjęcia ! :) było genialnie dla takich chwil warto czekać rok ! :) Łukasz a mnie dalej boli czoło po łyżce mocy !! :D
(*Zlot genialny ! ! ! )
RAFALE "k..... ja p......" ,
Dojechałem.
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
"Szóstka"
"Dwunastka"
"Osiemnastka"
"Ligarka"
"Grzybek"
wyznawanie miłości przez Lukasa A do auta swego....
A to tak naprawdę ułamek tego co tam się działo
taaaaa to powinienes sie cieszyc ze miales mozliwosc przejechac sie ze mna :) bo jak wiemy nie wszyscy taka mozliwosc mieli ze wzgledow ze tak powiem "technicznych" :) a tak wogole to było swietnie wielkie dzieki dla organizatorow i kompanow wieczornych imprez pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia za rok :)
Zlocik krótko mówiąc zajefajny :) Z perspektywy czasu można żałować, że tak szybko się skończył :( Szkoda, że nie trwał z tydzień czasu :D Dzisiaj trochę gardło mi wysiadło... U mnie w 156 2.4 jtd na torze teżwychodziła duża podsterowność. Zapewne to zasługa ciężkiego silnika. Czekam na jakieś fotki :)
bobryt melduje się na forum!!!
http://img6.imageshack.us/img6/3667/20110815799.th.jpg
spalanie: 7.8l/100km :) :)
dzięki dla piotrixa i majkela za najlepszy zlot na jakim z Anią byliśmy!!
później się jeszcze odezwę ;)
Częstochowa melduje się na miejscu :D
noooooo.... ZLOT EXTRA !!!!!!!!! :D
Ci co nie byli niech żałują .. nawet nie da się tego opisać co się działo.. a działo się :D hehe :D
W telegraficznym skrócie:
- zlot udany
- domek 18 rulezzzzz
- tor pojeżdżone, opon brak :D
- do zobaczenia za rok :D
a tak się łamie wahacze :D
https://picasaweb.google.com/1150085...40096423961250
widze koledzy sprzętu nie oszczędzali:D
Załącznik 32246eeee tam Bobryt nie wyciagaj tutaj jakichs brudow :) ale jak by co to moge dac darmowa nauke łamania wahaczy ;) no i z cała pewnoscia moge polecic felgi ktore mam dzwon w betonowy kloc i dwie ryski a chinszczyzna pewnie byłaby w dwoch lub wiecej częsciach ...a wahacze zachowam na pamiatke :)
Muchomór melduje przybycie do domu:)
Zlot pierwszy na którym byłem i było lepiej niż się spodziewałem:D:D:D Nie zagłębiam się w szczegóły bo bym tu musiał powieść napisać:) Dziękówa wszystkim których miałem okazję poznać i się zintegrować;) ale przede wszystkim organizatorom za ogarnięcie mega, mega, mega zaj...tego zlotu i nagród, akurat niedługo będę olej wymieniał a tu taka niespodziewajka za moje 2 miejsce na torze:)
BTW, to jest to, 155 RULEZZZ:P
Nie mogę się już doczekać następnego a to cały długi rok...
Łukasz, odnośnie różnic między TS i V6 na torze - Twój komentarz w pierwszym zakręcie był najbardziej wymowny i fachowo opisujący te różnice:D:D
Wielkopolska w domu zdjęcia wkrótce:) Łukasz jak mówiłem Alfę z chęcią odkupię:)
Poniżej skrócona fotorelacja ze zlotu autorstwa Panów Sołtysa i Ligara:
Załącznik 32247Załącznik 32248Załącznik 32249Załącznik 32250
Reszta zdjęć będzie jak wrzucę na picassę
dzięki dzięki dzięki w imieniu wszystkich jego lokatorów :DCytat:
Napisał GrzesiekK
Do domu godzinę temu przybyłem, piwo otworzyłem i piszę co następuje:
Zlot był mega, super udany i... za krótki :D Z żalem było wyjeżdżać o 16:30 ;)
Wielkie ukłony dla wszystkich organizatorów za zrobienie tak świetnej imprezy.
Teraz pozostaje tylko za długo czekać na następny ;)
Chłopaki zlocik ... rewelka :)
Jak wracaliśmy to jakiąś minute przed nami stało się to...
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...MOSC/568155268
Masakra... młody chłopak i młoda dziewczyna na miejscu :/ widok straszny. Daje do myślenia.
Scuderia - wisisz mi przejażdżkę Q4 !! :D
Filmik z koncertu:
http://www.youtube.com/watch?v=r-pjV...layer_embedded
Reszta zDolnego Śląska również dojechała :) było... TAK dobrze że aż ciężko to słowami opisać!! Najlepsze wydarzenie motoryzacyjne w jakim brałem udział! Pokłony dla organizatorów z KAWAŁ DOBREJ ROBOTY !! Do zobaczyska za rok!
Pozdroooooooo
domek 24:P
Ma ktoś wyniki w toru??
właśnie też czekam z niecierpliwością na pełną listę wyników :P