Moze jakos bysmy sie z podlasia zebrali o spotkali pogawedzili o naszych alficzkach czekam na propozycje
Printable View
Moze jakos bysmy sie z podlasia zebrali o spotkali pogawedzili o naszych alficzkach czekam na propozycje
albo niema na tym forum nikogo z bialegostoku i okolic albo brak checi na spotkanie no nic bede czekal dalej na propozycje
było do Kazimierza przyjechać :) wiem ze kawałek .. ale warto .. coś będziemy kombinować pewnie niedługo
Może jakas majówka w białymstoku Grill i takie tam
Czekam na propozycje i chetnych z Białegostoku i okolic
Alfaholicy Łączmy się :mrgreen: :twisted:
ja mieszkam 60 km od białego ale alfki nie mam jeszcze :/ może za 1,5 roku kupie alfę 156 po lifcie z 2003 roku czarna albo srebrna..:) nie wiem jeszcze czy diesel czy benzyna tylko. :D
Witam na majówkę to pewnie jakiś wiekszy zlot bedzie organizowany :) , ale co jakiś czas odwiedzam znajomych z Białego, więc można by było coś zorganizować :) Pozdrawiam
Ja zawsze chetny na spotkanko tylko data i godzina i jestem :)
Ja tam chetny na spotkanie,a w bialym czesto bywam,wiec jak cos to dam znac,pozdro
Jak w końcu uda mi się kupić Alfe to jestem jak najbardziej ZA :) Mieszkam obecnie w Warszawie ale jestem w Białym raz w miesiącu na weekend. Będę śledził temat, jak by co to "count me in" :)
ja proponowalbym maly spocik 15.02.09 jakby bylo w miare cieplo to na terenie gieldy a drugi wariant parking Galerii "Alfa" tam jest w miare cieplo no i ma cos w sobie z nazwy
Pozdrawiam i czekam na odzew
PS godzina do ustalenia
Mam już autko, jednakże nie dam rady w wymienionym terminie. Może w połowie marca.
nie ma sprawy wazne ze cos sie zacznie ruszac wiec sledz nabierzaco albo nawet pisz wczesniej kiedy bedziesz w bialym to sie jakos zorganizujemy
pozdrawiam
Witam. Ja jestem z okolicy Białegostoku więc jak będzie jakiś spot to ja jestem chętny.
no wreszcie jakis chetny moze bysmy ustalili na 15.03.2009 maly spocik co do miejsca i godziny ustalimy zaniedlugo??
Mi termin pasuje ;-) Jak coś dasz znać o której i gdzie.
proponuje godzine 16 lub 17 jak bedzie pasowac najlepiej bedzie jak spotkamy sie na placu kolo Kosciola na wylotowce na Wawe
mala zmiana zapraszam 13.02.2009 na maly spocik w gronie b-stockich alfaholikow :) godzina: jeszcze nie wiem :)
Miejsce: j/w na parkingu kolo koscioła na wysokim stoczku
jak cos to pisac lub dzwonic nr. gg 3475292 ; 509-109-713
15.03.09 spocik tez aktualny wiec czekam
pozdrawiam
spocik odbedzie sie o godzinie 18 miejsce jak wyzej
zapraszam
Ja dziś nie dam rady choć bardzo bym chciał. Co do niedzieli to porozmawiamy o tym na GG ;-)
niedziela dalej aktualna wiec zapraszam bo na wczorajszym spocie byly tylko dwie osoby ja i kumpel 155, az wstyd dla bialostockich alfaholikow ale z czasem moze bedzie nas wiecej
pozdrawiam
witam, jestem nowy an tym forum, z piiknego miasta Białegostoku:D zlocik jakis może sie szykuje:D
U nas sie szykuje :D Troszke daleko,ale wpaść możecie :)
zapraszam wszystkich z Białegostoku i okolic na spot w dniu 29.03.09 miejsce moze ustalmy na terenie gieldy przy oltarzu godzina 16:00
Pozdrawiam i czekam na odzew chetnych
MaRcCo, fajnie ze w pore przeczytałem ,hehe dwa dni opijalem auto:cool: a teraz juz po pracy piweczko i nie pojade :mad:
no moze by pasowalo piatek 3.04.09 miejsce i godzina do umowienia
pracuje do 21 w piatek ale zato sobota wolna:)
A moze bysmy wyskoczyli zareprezentowali B-stok na zlocie w Kazimierzu 5.04.09 bo ja sie wybieram a na dwa auta bylo by razniej??
zrobie rozrząd to napewno sie ustawimy ,tymczasem szukam dobrego mechaniora w białym,jakby kto wiedział prosze pisać na gg 704271
Propozycja Spotu dnia 7.04.09 godzina 17 miejsce do ustalenia ale zapewne Parking na wylotowce do Wawy przy kosciele na wysokim stoczku czekam na odpowiedz chetnych
Pozdrawiam
Witam
Marcin z tej strony, pojawilem sie dzis na zlocie, jak cos czekam na dalsze info w sprawie kolejnych spotkan ;)
był Maciek ze 155? Łysy?
no ja tylko Strzala_1 widzialem dzisiaj , cos to piszcie tylko odpowiednio wczesniej na temat spotkań, pozdro
Tomek wstepnie umawilismy sie na poniedzialek 13.04.09 ale zapewne nie kazdy bedzie mogl lub nie bedzie w stanie ;) ale propozycje mile widziane
13go w południe jakoś z wichury wracam:D:D tak na 16-18 mozna sie ustawić gdzieś pogadać, Wesołego JAJKA !!! :D
No to i ja się pojawię z nowo zakupioną pięknością :)
Propozycja Spotu dnia 14.04.09 godzina 17 miejsce Parking na wylotowce do Wawy przy kosciele na wysokim stoczku czekam na odpowiedz chetnych
Pozdrawiam
witam
świezak jestem na tym forum i dopiero zobaczylem ten watek :)
w poniedzialek to sie pewnie nie wyrobie na 17 ale chetnie sie zjawie innym razem, no chyba zebym zdazyl :)
Pozdro!
karl508 ale 14.04. to wtorek nie poniedzialek wiec mam nadzieje ze wtorek Tobie pasuje
pozdrawiam
no faktycznie cos mi sie pomylilo...
ale niestety we wtorek o tej porze mam obiadek z przyszla tesciowa :)