no to sie udalo pogoda dopisala
bylo nas sporo
chyba kazdy zadowolony?
teraz zamieszczajcie zdjecia i filmy
Printable View
no to sie udalo pogoda dopisala
bylo nas sporo
chyba kazdy zadowolony?
teraz zamieszczajcie zdjecia i filmy
Nom ogólny bilans to jedna Alfa na holu, i 3 mandaty po 100zł i 1pkt;P Chcieli wlepić po 400zł i po 3 pkt ale dało radę wytargować:) Ogólnie zlot zajebisty, mój pierwszy ale już nie mogę się doczekać następnego:D
no paskudnie z tymi mandatami i zta alfa co padlaCytat:
Napisał dominik156
a co takiego sie wydarzylo jakie przepisy zlamaliscie ?? i co sie stalo z bella?
zlocik 1 klasa no i niezla jazda byla na rynku :D pozdro i nie moge sie doczekjac nastepnego zlociku :lol:
tak tak tylko szkoda tych co mandaty dostali i tej padnietej33Cytat:
Napisał gprazmo6
Lepiej że te mandaty 3 osoby niż jakby z kamery na rynku po blachach obczaili:/ Bo tam kamera była. Wtedy by się już nie potargowalo. Ale policjant odważny. Na maskę prawie wskoczył
PS. Może ktoś z tych gapiów co stali wrzuci gdzieś filmik z ucieczki:D Trzeba YouTube i Wrzute śledzić:D
wjechalismy na rynek hehe i trzeba bylo sie szybko ewakuowac ale i tak bylo super heh :lol: :lol: :lol: :lol:
zlocik GITES silnik mi padł ale wkoncu to tylko silnik:)mandat 100/1pkt ale wkoncu to tylko mandat heheh niczego nie załuje.Teraz jakoś powymieniac to co udało się zarchiwizować i gites.Ci co niebyli niech załuja:P
Dokładnie niech żałują było super, a startu z rynku (jak pały zawitały) to by się F1 nie powstydziło.
Qdlacz napisz jak tam twoja Alfa, jak już coś będziesz wiedział.
Pozdro dla wszystkich którzy byli na spocie.
A ja tez bylem... I powiem ze bylo bardzo SUPER....Dzieki wszystkim ze przygarneliscie zwykla Lancie Dedre na spocik....
ja wie3m czy ona taka zwykla hehe :D :D :D :DCytat:
Napisał ANGEL
w sumie spoko. mandatów i tak nie płacę, ale jakby ktoś chciał wspomóc to numer mojego konta prześlę na meila :D
scena jak z mlodych wilkow hehe :lol: :lol: :lol:Cytat:
Napisał Lesio
Super było,pogoda dopisała atmosferka też rewelacja :D a ten wyjazd z rynku rewelacja :) jednak po powrocie zasmuciła nas wiadomość o wypadku naszego klubowicza Mariusza jego jedyna i nie powtarzalna czerwona alfa 33 zakończyła swój żywot na jednym z radomskich skrzyżowań :(
hahahah w tym filmiku z ucieczki to był bym chyba głównym bohaterem :) 8)
widzialem fotki tej 33 szkoda szkoda jej bo byla b.ladnahttp://www.forum.alfaholicy.org/topics7/byla-i-nie-ma-vt8830.htm?sid=3233a250a41b081a7e249b3fe3060459#96 222Cytat:
Napisał Rado
jazda była na rynku czułem sie jak w szybcy i wsciekli hehe , kurna ale szkoda mi mariusza alfy jejkuu same wypadki ostatnio pech
ja też mogę wysłąć nr konta :D:D:D:D :roll:
WIECEJ WIECEJ WRZUCAJCIE BYLO SPOKO A TEN RYNEK....Cytat:
Napisał ANGEL
Ahh zazdroszcze Wan koledzy...
Ja spedzilem sobote i niedziele w Wawie bo mi babacia umarla :( takie zrzadzenie losu i Cycow, Lublin i Kazimierz przelecialy... Mam nadzieje ze niedlugo zrobimy cos podobnego :) pozdrawiam
bylo przeeeeSUPER :D:D:D zanim dojechalismy, bylo kilka przygod ale pozytywnie sie skonczyly ;) Cale spotkanie, przejazd przez rynek naprawde super, bedzie co wspominac :)) Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia :))
panowie z woj.lubelskiego stworzmy taka naklejke jak ma radom
www.alfa.woj.lubelskie.pl
i stronke jak oni
Z tą stronką i naklejką bardzo dobry pomysł:D
Kilka fotek ze zlotu
ode mnie tez kilka :))
http://rapidshare.com/files/10364281...older.rar.html
Ale zastanowmy się czy zakładać własne forum czy poprosić o zakładke na tym:D
Zlocik genialny :) szkoda tylko jednej belli :/ (tak BTW to jakos szybko ja zgarneliscie bo jak wrocilismy to juz Was nie zastalismy .
Ja fotki wrzuce pewnie jutro bo ja wlsnie dopiero przyjechałem...
zakladka na tymCytat:
Napisał dominik156
Jezeli ktoś ma jakieś filmiki to prosił bym o jakis kontakt , skleił bym wszystkie w jeden .zwłaszcza chodzi mi o FINAŁ na rynku bo po za bella bateria w kamerze tez mi padła :D takze kto kręcił niech się odezwie :)
A tu kilka fotek telefonicznej jakości.:
FOTKI
Przydało by sie załatwić filmik z monitoringu na rynku :D:D w śmiechu warte pierwsze miejsce jak nic :D:D:D
a tutaj kilka fot od Radomskiej grupki :wink: 8)
http://picasaweb.google.pl/RadoWR/Sp...erzDolny300308
:D :D :D
no a my oczywiście czekamy na filmik z rynku z waszej kamerki ;)
Byłok OK
A nastepnym razem bedzie jescze lepiej ;)
Fotki wrzuce wieczorkiem
Mam video z aparatu w formacie mov z parkingu
włąśnie problem w tym że z mojej kamerki z rynku nidemam nic ;/ bo zanim dojechaliśmy bateria się rozpadła
czyli z przejazdu kawalkady nie mamy zadnego video ?? :( ;(
SZKODA ;( :(
czyli nici z przejazdu przez rynek i popisu mojej alfy i lancji wkolo studni szkodaCytat:
Napisał qdlacz007
ale bylo super
jest jest dwie dziewczyny nagrywały aparatami.Nie bedzie to moze jakaś rewelacyjna jakośc ale coś się z tego zrobi.
pozdrowienia dla pani z czarnej 155 z Radomia. Policjanci naprawdę nie mogli wyjść z podziwu... Byli zaskoczeni że kobieta tak radzi sobie z samochodem :D :D :D :D