Hej
Chciałem się podzielić moją prezentacją Alfy
Tak mój kolega ją widzi...
http://www.youtube.com/watch?v=HuakP...=youtu.be&hd=1
Miłego oglądania.
Printable View
Hej
Chciałem się podzielić moją prezentacją Alfy
Tak mój kolega ją widzi...
http://www.youtube.com/watch?v=HuakP...=youtu.be&hd=1
Miłego oglądania.
Fajnie zmontowany filmik :P
Super! Profesjonalny filmik :)
Bardzo fajny. Właśnie jestem w trakcie opracowywania podobnego filmu z moją Alfą :) Ma ktoś jeszcze coś w tym stylu?
Pytanie z innej beczki:) Cóż ci ta 147 tak kopci po przegazowaniu? Nie sądzisz, iż troche za mocno? Moze to przez wybebeszony wydech, albo przez max. wyciągniecie wtrysków tj. max. dawki?
Kolego nie odpowiem ci dlaczego tak jest, auto badane pod każdym kątem i wszystko jest O.K z osprzętem. Takie zakopcenie występuję tylko przy ostrym starcie na pierwszym biegu i przegazówce, podczas jazdy widać tylko odkurz z ulicy.
Niebawem dodam mnóstwo zdjęć z sesji jeszcze w plenerze.
Szkoda tylko, że alusy czarne jak węgiel i nie widać uroku wzoru tych felg.
ej no - nie pogadasz - good job! Może się kiedyś SPOTkamy w okolicy :D
mega dobrze wyszlo :) dwupas w strone Kalisza ? wrzucales jakis lepszy zestaw sprzegla/dwumasowki czy jeszcze stock ? dodalbym tylko inne kolo na nowy sezon :)
Auto na filmie było kręcone do odcięcia. Dym to bąk nie ciągłe dymienie, wolny wydech, chip, i gorący IC na postoju robią swoje. Zestaw sprzęgła jest seryjny nowy Valeo. Tak jest to dwupas w stronę Kalisza. Koła będą te co są tylko pójdą w Grafit proszkowo. ( Obecny kolor był podczas kupna ) Czekam na zimę wtedy zajmę się obecnymi felgami.
Mam nadzieję :)
na tym pelnym przelocie i tak malo dymi, dobrze jest :) bym sie upieral nadal, ze inne kolo widze u Ciebie i nieco nizej
Niżej nie będzie jest 40mm. Są nowe amory wraz z sprężynami za pewne jeszcze trochę siądzie. Koło zobaczymy :D
-40 styka, kadry takie ze nie widac dobrze ;] kolem wypelnisz i bedzie juz pro !
1:52 - trzymanie kierownicy profi ;)
A tak na poważnie filmik wyszedł bardzo dobrze. Jaki filtr wył wrzucony na obiektyw lub ewentualnie programowo?
P.S. Jest nisko - seryjna 147 to taka koza, że szkoda gadać.
Wszystko pięknie wygląda :) Ale jedno nie daje mi spokoju... olej ma być na max? gdzies chyba na forum wyczytałem że jedna krecha do max powinna zostać pusta... i jak zobaczyłem to mam mieszane uczucia.
Poza tym szacun za pięknie utrzymany lakier... postój w garażu robi robotę :)
Fajny filmik, przydałoby się więcej takich na forum. Podobnie jak kolega wyżej zwróciłem uwagę na profesjonalne operowanie kierownicą, zabrakło tylko operowania kierownicą a'la mydełko FA:) No i te wstawki z tłumikiem i kopceniem w roli głównej nie były potrzebne, przypomniały się stare pekaesy.
No wszędzie są jakieś wpadki, następnym razem się poprawię :) kopcenie, pokazane specjalnie, taki motyw( Bardziej chodziło o dźwięk wydechu ). Chyba każdy zmodzony klekot zakopci więc nie ma co tu kryć. Ale z tą kierownicą to faktycznie jak laska z długimi paznokciami haha :D
Zales00 Olej od zawsze mam zalany na miarce do pełna i do wymiany tak pozostaję, na wskaźniku zawsze pokazuje max ( zimny, ciepły )
Niebawem coś nakręcimy fajnego z udziałem dwóch aut.
Wielki szacun kawał dobrej roboty. Bella piękna miło zawiesić oko a filmik rewelka.
Filmik oki, fajnie to zrobiłeś, ale jak widzę jak trzymasz kierownicę podczas jazdy.................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, pomyśl i popracuj nad tym :crazy_pilot:
Do tych co piszą o trzymaniu kierownicy..
100% czasu w samochodzie jadąc, trzymacie kierownicę tak jak należy? Nawet na prostych odcinkach przy 50kmph? :)
co do filmiku - bardzo fajna zlepka!, kolega czasem nie kręci "sportów" bo ruchy/miejscowienie kamery, fiszEYE daje do myślenia , mam też znajmoego:FIŚ: i zresztą ja teżXD się rozkoszuję dobrą zlepką.... fotki pewnie będą megaXD.
pozdro
Kolego Qki, niestety cały czas trzymam poprawnie nawet jedna ręką kierując w pozycji za 10- 2ga, natomiast jak widzę trzymanie kierki na "szczycie" to jest masakra, latasz po aucie a kierka z tobą, przetestuj zobaczysz jak bedzie "myszkować", nie wspomnę o trzymaniu pod "ramię" na dole, więc nie miej pretensji, to tylko dobre rady, i bezpieczeństwo dla ciebie, dla mnie i innych użytkowników. Przelatałem autem osobowym około miliona km w przeciągu 20 lat, więc nie jedno widziałem, a kolega który robił film to młody kierowa, więc .................. to tylko dobra rada.
Pozdrawiam.
Zgadzam się jak najbardziej że prawidłowe trzymanie kiery jest ważne i też zwracam na to uwagę i się poprawiam jak już ręce idą w tryb odpoczynku :). Niemniej, mimo że tak być nie powinno, nie zawsze się jeździ z prawidłową pozycją rąk, też czasem trzymam jak w/w kolega na filmiku, ale tylko w sytuacjach że na 99% nic się nie może stać, z nikim się nie mijam, nikt mnie nie wyprzedza, droga jest idealna i jadę woooolnoo.. chociaż zawsze jest ten 1%.