-
Zdjęcie miesiąca - sierpień
Konkurs: Zdjęcie Miesiąca
SIERPIEŃ
-
7 za kompozycję. Centralny kadr tym razem jest mocną stroną tej fotki, choć z drugiej strony nie widać by było to zdjęcie zrobione w sierpniu ;)
-
Cytat:
Napisał
bikermarek
nie widać by było to zdjęcie zrobione w sierpniu
No właśnie trudno tam się doszukać sierpniowej scenerii....;)
Mój typ to 2 :D
-
Poszło na 2, chociaż miałem dylemat czy nie dac na jedynkę.
-
7 za agresywną "twarz" w garażu. A tak notabene to nietypowy kolor ma ta 147 FL, być może jestem w błędzie że nietypowy aczkolwiek takiego koloru nigdy nie widziałem.
-
już chciałem zagłosować na 2, ale górna połowa zdjęcia psuje całą resztę, ostatecznie 7
-
Oczywiście 2 i moja Ślicznota :D
-
7 wymiata :D....Super fota :)
-
Cytat:
Napisał
GosiaW
Oczywiście 2 i moja Ślicznota
Zdjęcie jest ładne i oczywiście na nie zagłosowałem :) Ale według mnie nie powinno być zrobione pod światło, a wtedy efekt byłby dużo lepszy ;)
-
Ładne spalone niebo :). Ale nic straconego - trochę zabawy w programie graficznym i da się uratować.
Nieba brak :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...ien-alfy_3.jpg
-
Wysoki poziom w tym miesiącu. Jak dla mnie czwóreczka.
-
W niezmienionej formie 2 nie będzie dobrze wyglądała w kalendarzu, ale pomysł fajny.
-
Cytat:
Napisał
kobe83
W niezmienionej formie 2 nie będzie dobrze wyglądała w kalendarzu, ale pomysł fajny.
Tzn? :)
-
Cytat:
Napisał
GosiaW
Tzn? :)
Pewnie chodzi o to przepalone niebo.
-
Cytat:
Napisał
saroo
Pewnie chodzi o to przepalone niebo.
No to się je przygasi i po problemie :)
-
Mój głos na 4, fajny "czysty" kadr z nie przesadzoną winietą, która pomaga skupić się na tym co ma być istotne na zdjęciu.
-
Zdjęcie nr 2 - fajny pomysł, ale technicznie spartaczone :( Tam nie ma co przygaszać. Tam jest jedna wielka biała plama zamiast nieba...
Na szczęście jest zdjęcie nr 4. Perfekcja :) Żadnych zbędnych elementów w tle, wzorowe poziomy, idealny kadr no i ramki AH :)
Mój głos na 4!
-
-
moje na poboczu:(
a głos na 2:)
-
-
1 - było by świetne foto, ale nie lubię takich zoomów
2 - prócz ustawienia aut kompletnie nic ciekawego w tym zdjęciu. wyniki mnie zdziwiły, bo to konkurs na jakość foty a nie na ilość ;)
3 - naprawdę ładne foto
4 - to tutaj jest klimacik i kolory. jak dla mnie drugie miejsce
5 - góry w zdjęciu to za mało
6 - generalnie niezłe foto, ale czegoś brakuje
7 - super alfa i super fota. naprawdę szkoda że w pionie fotka, ale i tak ma mój głos
-
1 załącznik(i)
Jeśli mamy iść w ilość, to ja mogę dać coś takiego ;):
Załącznik 33263
-
Ja swoje zdjęcia wysłałem 8 sierpnia i nie wiem dlaczego ich nie ma :( (drugie i trzecie zdjęcie w moim albumie -jak by to kogoś interesowało) .
-
Hmm jako że mój sklonowany samochód zaparkował na poboczu zmuszony byłem zagłosować na jedyne zdjęcie które mi się z tych 7 nominowanych podobało - nr 4 :)
-
Cytat:
Napisał
Ncage
Ja swoje zdjęcia wysłałem 8 sierpnia i nie wiem dlaczego ich nie ma :( (drugie i trzecie zdjęcie w moim albumie -jak by to kogoś interesowało) .
Wobec powyższego ja również się pytam, dlaczego tych zdjęć nie ma w konkursie? Obie fotki bardzo fajne.
-
nie lubie rotacji ale głos na zdjęcie nr 4.
Zdjęcie 7 dostało prawie świetne ale nie wiem dlaczego zrobione w pionie. Nic sie tam nizej nie dzieje wiec można było troszeczke inaczej to skadrować albo spróbować zrobić ujęcie przy samej podłodze :P
Nie wiem dlaczego zdjęcie numer 5 zostało przyjęte do konkursu skoro w przedbiegach odpadła inna duzo lepsza fotka tego samochodu ( ta na torze )
-
Cytat:
Napisał
Ncage
Jakimś cudem Twoje zdjęcia nie dotarły na skrzynkę konkursową.
Cytat:
Napisał YonasH
Wobec powyższego ja również się pytam, dlaczego tych zdjęć nie ma w konkursie? Obie fotki bardzo fajne.
Jak wyżej...
Cytat:
Napisał LIGAR
Nie wiem dlaczego zdjęcie numer 5 zostało przyjęte do konkursu skoro w przedbiegach odpadła inna duzo lepsza fotka tego samochodu ( ta na torze )
Zapomniałeś dopisać: "MOIM ZDANIEM".
Co do foty 155 na torze to mogę się zgodzić. Niestety niektórzy wciąż nie czytają regulaminu konkursu, więc choćby zdjęcie było dziełem sztuki to nie może znaleźć się w konkursie.
-
Może aura nie sierpniowa:P ale poszło na 7
-
4:) co zrobie ze te 164 maja cos w sobie:)
-
2:) Gosia jednak wystawiłas do konkursu, super:)
-
Cytat:
Napisał
Ncage
Zapomnij że wsadzą Twoje moje też sie wogóle nie ukazało choć było cudne
-
-
Cytat:
Napisał
brera21
Gosia jednak wystawiłas do konkursu, super
A co mi tam :D Mi się podoba pomysł aby moja Alfa była w kalendarzu ze swoimi dwiema rosso-koleżankami, a co wybiorą forumowicze to zobaczymy :)
-
jako że moje trafilo na pogocze :( to głos padnie na 7 :)
-
Cytat:
Napisał
Kolaś
Zapomnij że wsadzą Twoje moje też sie wogóle nie ukazało choć było cudne
Ukazały się wszystkie zdjęcia jakie napłynęły na skrzynkę konkursową.
-
soro kurka wodna przepraszam.. widać jaki ze mnie "znawca" marki. Pomyliłem 33 z zdjęcia konkursowego z 155 ze zdjęc co sie nie załapały :)
Myślałem ze to zdjecia nadesłane przez tego samego autora dlatego sie dziwiłem dlaczego akurat to wybraliście :) moj bład musisz mi wybaczyć :) i tak zdjęcie ze 164 najlepiej zrobione....
...wg mnie ;)
-
Cytat:
Napisał
LIGAR
i tak zdjęcie ze 164 najlepiej zrobione....
Też jestem za 164.
-
2 załącznik(i)
Ciekawe gdzie się moje podziały -adres wszystko dobrze wpisane -print screen z mojej skrzynki nadawczej z folderu wysłane z datą godziną i załącznikami ..Załącznik 33361
-
Cytat:
Napisał
LIGAR
soro kurka wodna przepraszam.. widać jaki ze mnie "znawca" marki. Pomyliłem 33 z zdjęcia konkursowego z 155 ze zdjęc co sie nie załapały :)
Myślałem ze to zdjecia nadesłane przez tego samego autora dlatego sie dziwiłem dlaczego akurat to wybraliście :) moj bład musisz mi wybaczyć :) i tak zdjęcie ze 164 najlepiej zrobione....
...wg mnie ;)
Hehe, pomylić 33 ze 155, jesteś mistrzem :D Ale ludzka rzecz się mylić, więc wybaczam :)
Cytat:
Napisał Ncage
Ciekawe gdzie się moje podziały -adres wszystko dobrze wpisane -print screen z mojej skrzynki nadawczej z folderu wysłane z datą godziną i załącznikami
:dontknow:
Amba, fatima, było i ni ma...
Wyślij na wrzesień, już Ci pisałem...
-
Gdybym chciał wysłać na wrzesien to bym wysłał na wrzesień to chyba logiczne -rozróżniam miesiące i wiem co robie.Proponuje ustalić zasadę że jak wysyłamy fotki to odbiorca potwierdza mailem zwrotnym odbiór zdjęć -jest taka opcja że automatycznie nadawca może prosić o potwierdzenie odbioru ale nie zawsze odbierający może chcieć to potwierdzić z automatu więc lepiej ustalić taką zasadę.Zwykłe "ok dotarło" wiele czasu nie zajmuje .