dlaczego od kilku dni nikt TU nic nie pisze ???????
Panowie i Panie (bo takowe sa obecne) przecierz nie po to mamy swój dział żeby siedzieć cicho .... no już zakładać nowe tematy odpowiadać na postu raz dwa trzy ....
Printable View
dlaczego od kilku dni nikt TU nic nie pisze ???????
Panowie i Panie (bo takowe sa obecne) przecierz nie po to mamy swój dział żeby siedzieć cicho .... no już zakładać nowe tematy odpowiadać na postu raz dwa trzy ....
Już tłumaczę - ja nie piszę, bo po moich postach nikt się jakoś nie dopisuje - albo przynoszę pecha, albo słabo piszę :mrgreen: :mrgreen: :P Zobacz sam - 2X Kulka jest na końcu... :( :shock: :?
A ja sie rozwiodlem ze swoja bella :(, ale odwiedzam forum i jak by co to bede sie dzielil napewno wiedza na problemy na ktore bede znal odpowiedz, pozdrawiam wszystkich :)
Rany i motyla noga razem wzięte !!! Ktoś mnie 'przykrył' w temacie - już tak przywykłam, że teraz będę walczyć o prawo bycia na pasku ogólnego forum :) :)
to się musisz jeszcze postarać - albo ty albo ja :)
spoko silver ten jest nawet taki oldscholowy http://www.allegro.pl/item334580067_...owy_173cm.html
la la la la la la la la :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co byś tu poradził? :wink:
http://www.lala.com/ prosze bardzo tu znajdziesz wszystkei potrzebne informacje na temat tego modelu
No tak - oddaję Ci hołd i pierwszeństwo - nie chciałabym, żeby w imię walki o miejsce na pasku ktoś posądził mnie o jakieś zainteresowania la lami... Ale podziwiam Twoją wiedzę :wink: :mrgreen:
spoko mam to wszystko na jednej dyskietce
Na tej samej, na której masz nagrany Internet? :)
Przesadziłam...... Kurdę, przesadziłam..... :mrgreen:
nie........ kurde ........ nie........... bo to z tego samego dowCIPU wziąłem :)
:mrgreen: Sorry, oplułam się.... ze śmiechu... :mrgreen: respekt...
możesz wytrzeć w firanke
monitor jest już z innej epoki - ma mniej kulisty ekran, więc można bylo zawiesić roletkę - wytarlam jak zawsze - w rękaw, i tak nie będzie widać :)
w sumie to można było wcale nie wycierać ciepło jest wyschło by
komu ciepło temu ciepło..... u nas w Polsce dziś padało....
Ale co by nie mówić - chyba nie jest tu tak milcząco, jak napisałeś na początku... Pomyliłeś się??? :wink: Pozdrawiam :mrgreen:
nie dam Kulce tej satysfakcji.... ostatniego posta piszę ja, Jarząbek :)
Cytat:
Napisał Rosik
No to nie daj :mrgreen: :mrgreen:
se przy okazji postów nabiję... :P
przy okazji pozdrowię Pana w srebrnej Alfie, który mi dziś nie odmachał :wink:
tak tylko nikt nie odpowiedział na moje pytanie ????
Eee, pikero, chyba nie jesteś uczciwy w ocenie..... a ja? :(
widzisz pikero, pisaliśmy pisaliśmy to nam temat przenieśli :D
a tak na serio to trza pisać pisać pisać, tylko że w tym Szczecinie musi się dziać coś godnego opisywania 8)
Kurdę, rozprasza mnie ta Bella Akwizytorka niemiłosiernie, a odkąd wstawili jej foto lali ;), nie mogę spokojnie dokończyć czytania ostatniego postu... ktoś ma tak samo?
no niestety u mnie jest cos takiego, kiedy tylko dojade do tego zdjecia to moje oczy tkwia w jej oczach bo pewnie maja to cos :D
Ja tam nie widze nic szczególnego w tym zdjeciu :roll:
Kulka koleżanko przemiła czy ty przypadkiem nie byłaś dzisiaj tj. poniedziałek ok godz 15.30 na rynku Pogodno?? Bo zauważyłem czerwoną 155 a w niej "Dama" za kierownicą ;) jak wjeżdzała na parking i parkowała na przeciwko kwiaciarni, tak mniej więcej. Dobra więcej szczegułów nie ujawniam, bo może chcesz być anonimowa :) <papa>
Przebóg!!! Rozpoznano!!!! I do tego nazwano damą!!! A czemu to kolega się nie ujawnił??? Pozdr. 8) :mrgreen:
:)Kulka rozpoznana :) Wracałem z zakupów z rynku, do domku a mieszkam jak narazie w pobliżu to byłem spacerkiem. Zaczepiając kobietę na ulicy można dostać damską torebką a jak wiadomo zawartość takiej torebki jest tajemnicza, jak sie nie trafi na coś ciężkiego to jest fart ;)
Jeśli dobrze się przyjrzałeś, moja 'torebka' jest dość pokaźnych rozmiarów, a i tornister mojego Syna do małych nie należy :mrgreen: :mrgreen: I nie wykluczone, że poszłyby w ruch :wink: Żart, oczywiście. Gdybyś podszedł, przekonalibyśmy się o tym oboje :) Ale jestem rozpoznana i już nie mogę udawać, że mnie nie ma :wink: :D
Widziałem syna kawał z niego chłopa, ledwo sie mieścił z tyłu na kanapie ;) i to był w sumie drógi powód dla którego nie podchodziłem. Ale następnym razem zaryzykuję albo zatrzymam cie na drodze jak spotkam, a juz kilka razy mijałem Ciebie
Czyżbyś to Ty był tym, który nie odpowiada na mrugnięcia światłami? :mrgreen: Żartuję :D Ale następnym razem zaryzykuj... :) Pozdrawiam serdecznie - nie zza kierownicy, za to sprzed kompa - ale zawsze :)
Teraz jak zostaniesz zauważona to zostaniesz pozdrowiona (hi hi ale mi sie zrymowało), jeżeli zobacze Ciebie to dam znać o sobie, wrazie czego kolor mojej alfy to granat a reszte widac przy opisie Pozdrawiam
W takim razie rozglądam się od dziś jeszcze bardziej :) Sprawiłeś mi uciechę tym rozpoznaniem - Wielki Brat czuwa :) Mam nadzieję, że też nie da zginąć. Pozdr. :D
No to ja teraz czekam na rozpoznanie dla ułatwienia podam - posiadam podkładki pod tablice i naklejke AlfaClub na tylnej klapie z pierwszego mojego forum :)
A czasami koleżanka wczoraj wieczorem ni była na Gryfinie ? :P
bo widziałem jakąs 155 było ciemno wiec się zbytnio nie przyjżałem...
No w Gryfinie to mnie nie mogłeś spotkać. W zasadzie jedyne miejsce poza moją wsią z dnia wczorajszego to okolice kina Helios, o którym pisałam w innym poście - tak że to Kubas nie ja... :P
A granatową 146 z podkładkami i nelepą - znajdę!! :D Choćbym komuś miała dorysować brakujące elementy na jego niezrzeszonym wozie :wink:
i anteną CB hehehe :twisted:
hehe Kulka stajesz się legendą :) tak jak stare wilki morskie opowiadają sobie nawzajem że widzieli na morzu syreny, tak Alfaholicy wypatrują czerwonej 155 :)
Wilki morskie jak już raz ujrzą syrenę czy tam usłyszą jej śpiew, nigdy o tym nie zapominają.... Boże!!! Toż to teraz marcin80 się wkopał.... !!! :mrgreen: (że też ja zawsze muszę być złośliwa wobec siebie... :evil: :wink: )
No Kulka żeby przełamać legendę musisz sie stawić na krematorium w tą sobotę o 18.00, jeżeli niewiesz gdzie to jest to pisz wyjaśnimy :) Kuba tak apropo mojej antenki od CB to gdyby nie ona to niewiem czy bym jeszcze śmigał Alfą, pewnie miałbym wiele punkcików na koncie :)