jak w temacie
mam kilka kpl - oddam "nowym" forumowiczom z okolicy ( lub "starym" :lol: bez ramek )
gdyby ktoś chciał to pisać i jakoś się zgadamy gdzieś i dam rameczki
jak w temacie
mam kilka kpl - oddam "nowym" forumowiczom z okolicy ( lub "starym" :lol: bez ramek )
gdyby ktoś chciał to pisać i jakoś się zgadamy gdzieś i dam rameczki
chętnie przyjmę ;) Napisałem na priv :)
Hojność Bociana nie zna granic ;)
Szkoda, że ja mam już założone bo bym skorzystał ;)
Chetnie wezme podjade do DG;)
no bociek ja z miłą chęcią przygarnę komplecik, bo się jeszcze nie dorobiłem...., pozdro!!!
hitman i cube - odpisałem na PW
drobiazdzek - wysyłka czy będziesz jakoś w okolicy niedługo ?
@bocian: masz jeszcze ? :D
Jak coś to Tyskacz się chłodzi :P
drago - odłożone dla ciebie
Jak masz jeszcze to ja tez sie pisze jestem z DG : )
Jin - ok
daj kom na PW to się zgadamy gdzieś
ja tez bym chetnie wzial :p moge oddac nowe praktycznie tylko bez zadnych napisow taka zamiana ;p :D jesli jeszcze są
jeszcze są
będzie też możliwość odbioru np na summer cars party
o to ja zarezerwuje na SCP :P
Bocian ramki idą jak świerze bułeczki,sam byłbym chętny no,ale nie moja okolica noi chwilowo jestem bez Belli więc nie ma sensu jak narazie skoro może cieszyć sie nimi ktoś kto jest w posiadaniu aktualnie którejś z włoskich piękności.
tak tylko przypominam
wszyscy którym pasuje odbiór dzisiaj po godz 18 ( do godz 22:45 )
dajcie znać na Pw i zostawcie nr kom.
wiadomo , że ci którzy dali namiary na siebie to nie muszą powtarzać
jak ktoś chce odebrać ramki na SCP to tez niech pisze w PW żebym wiedział czy jeszcze mam czy już nie
na chwilę obecną - jeszcze mam
ja także chętnie przyjmę owe ramki jeśli jest jeszcze taka możliwość:)
Bocian dawaj tez wszystkim wizytówki i nakazuj aktywnie uczestniczyć w spotach i życiu klubowym ;P
a dla mnie się znajdzie?? :P
znajdzie jeszcze
jutro muszę przeliczyć i dam znać ile jeszcze jest
ok jeżeli będzie to daj znać
przeliczyłem i jeżeli wszyscy którzy wcześniej chcieli ( nie licząc już tych odebranych dzisiaj ) odbiorą
to zostanie mi już tylko 8 sztuk samych listewek , bez czarnych podkładek pod tablice
ale w większości przypadków pasuje sama listwa do innej podkładki ( dzisiaj już tak robiliśmy i kolega zabrał same listewki forumowe i wpiął w starą podkładkę )
więc na chwilę obecną Mati - miałbym dla ciebie same listewki do wpięcia ( chyba że jeden kpl podkładek mi zwróci inny kolega po przymiarkach u siebie )
tak czy inaczej listewki dla ciebie odkładam
ok - odłożone
fajno , przyslij mi na pw nr komorasa bo chyba ni mom , jak sie byde na zagląbie wybierał to dam ci halo
Dzięki bardzo Bocian za rameczki! :) Niestety same listewki nie pasują, więc dzisiaj po pracy przekładam całe ramki ;] Do zobaczenia na spocie jakimś :)
Pozdro
bo masz pewnie podkładki z VW - :lol:
Mnie podeszly takze podkladki zwroce niech inni korzystaja:)
ja miałem jakieś szpetne ramki z feu vert :P chociaż miały pomysłowe zatrzaski, tylko że były okropnie brzydkie :P A teraz 100% lepiej wygląda ;] Dzięki bardzo raz jeszcze :)
chciałem przeprosić kolegę za brak mozliwości odbioru ramki na SCP - ale mówiłem Ci - siła wyższa była
podam przy kolejnej okzaji
i przy okazji pozdrawiam kolegę zagadanego dzisiaj wieczorem przy MC LUK OIL DG - nie wiem czy zapamietałeś
bocian - to ja
mam nadzieję że same listwy z ramek ci spasują :-)
i zapraszam na grille itp w regionie
klekot,mosz tam jeszcze co?wziołbych do forda :)
a ja kupilem ramki, ehhh :P
Pisałem już w innym temacie- biorę 2 komplety ramek w zamian za Tyskie:D
A Bielsko to też okolica?... Chętnie bym się załapał
Dla podwyższenia moich notowań dodam, że jakiś czas temu spędziłem 2 lata w Koksowni Przyjaźń (na szczęście już nie muszę tam jeździć :D)
Jakby co, to powiedz jakie piwo i ile
bocian a znajda sie jeszcze dla mnie jakies ? Pisalem tam w temacie o spocie nad Sosina.
Ok. W takim razie Tyskacz bedzie sie chlodzil ;)
bociek ja 13.10 bede jechal do dziewczyny tamtedy to moglbym podskoczyc jesli jakies jeszcze zostaly ;]