Pomysł zaczerpnięty z innego forum. Moze by tak spotykać sie raz w tygodniu np w piątek wieczorem, wiadomo ze naraz i tak wszystkim nie bedzie pasowac ale zawsze moze ktos podjedzie pogadać itd. to tylko propozycja prosze o wypowiedzi w temacie :)
Printable View
Pomysł zaczerpnięty z innego forum. Moze by tak spotykać sie raz w tygodniu np w piątek wieczorem, wiadomo ze naraz i tak wszystkim nie bedzie pasowac ale zawsze moze ktos podjedzie pogadać itd. to tylko propozycja prosze o wypowiedzi w temacie :)
Nom pomysł dobry tylko czy nie jest nas za mało żeby co tydzień ktoś podjeżdżał...
Ale ogolnie można by się spotkać bo już chwile nic nie było:)
Czy ja wiem. nie jest nas tak mało. ktoś jeszcze weżnie znajomych i tak się uzbiera jakaś paczka :)
dobry pomysł już niedługo i ja się przyłacze:)
Alfa rowerem;)
Dokładnie można się spotkac!!! Ale co tydzień to chyba za często raz w miesiącu chyba spokojnie wystarczy!!!
Tak przy okazji, w niedzielę będzie w Rzeszowie spot forum Kosmetyka Aut, może kogoś zainteresuje:
http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtop...er=asc&start=0
w tym roku i tak dużo zlotów było. był czas że i co 1-2 tygodnie tyle że w różnych miejscach.
jak spotkania mają być w Rzeszowie to mogę zadeklarować się że będę co tydzień hehe ;D ale tak serio to raz lub dwa razy w miesiącu byłoby fajnie się spotkać :)
Na Matuszczaka, przy budynku Rascalla (za miasteczkiem PRz, dojazd od Podkarpackiej)
nie lepiej parking na Podpromiu?
Tym razem pewnie jednak spot odbędzie się na terenie Rascalla bo też kilka osób będzie chciało skorzystać z ich porad itd. Niemniej możesz zabrać głos w dyskusji na forum KA :)
ok :) a więc na kiedy planujecie ten spot?
jak ktoś chętny na cykliczne spotkania to ja proponuje każdy piątek np o 22 podpromie :)
Ok zaczynamy od jutra :)
ja bede
widzę set669 że masz taki sam silnik jak ja, będziemy mieli trochę do obgadania ;D
postaram sie was znaleść o 22 jutro :D
odnosnie dzisiejszego spotu na podpromiu ustalonego na godzinę 22, czy nie dałoby się zrobić wcześniej zjazd na 20? Rozumiecie, w końcu to jest piątek :)
Ja na 22 tez nie dam rady!! masz racje piątek!!!
Ja się dzisiaj przeprowadzam, więc na pewno nie dam rady...
świetnie że się rozumiemy ;D a więc 20 ;D
I jak chłopaki działo się coś wczoraj??
Oj dzialo sie, bylo chyba z 50 aut... ale tylko dwie alfy hehe
pasuje ustalic jedna godzinke spotkan... ja przeczytalem, ze o 22 to przyjechalem o 22, bo nie myslalem, ze nagle przestawicie godzine
o 22 byłem jeszcze na podpromiu
nie widzialem... bylem moja gtv-ka i kumpel nowym nabytkiem czarna 166 :)
To co widzimy sie cała ekipą w niedziele o 11??
myślę ze powinno wypalić i w niedziele :)
ale ja tylko do 15:30 bo później grilla organizuje dla autokącika :D
o masz. ja znowuż nie będę - za tydzień zlot fiatów panda w Rzeszowie.
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:03 ----------
o masz. mnie znowuż nie będę - za tydzień, w sobotę, zlot fiatów panda w Rzeszowie.
jak cos beda koledzy organizowac to pyknijcie info na PW moze sie pojawie-tyle ze mowie od razu w gre wchodza tylko weekendy.Pozdrawiam