9.10.2011 Warszawa na C godz 20:00
Spot na Cargo wrazie brzydkiej pogody Arkadia prosze obserwować temat
Printable View
9.10.2011 Warszawa na C godz 20:00
Spot na Cargo wrazie brzydkiej pogody Arkadia prosze obserwować temat
Lee październik to już chyba Arkadia, bo o 20:00 to ciemno dawno mamy. A kiedy idziemy na piwo bo już nie mogę :P
Panowie,
A jesli Arkadia to w ktorym miejscu parkingu podziemnego bo zakladam ze to tam ? Dajcie wiecej info - ja jeszcze nie bylem na takim spocie, ale chetnie wpadne.
Jakby co jesli się przyda moge wziąść kompa (pełny FES i kable).
Dzieki za wiecej szczegółów gdzie ostatecznie bedzie spot.
Arkadia,niebieski,-2.jak się nic nie spier....,to też wpadam.
to gdzie ten spot w końcu cargo czy arkadia? :)
Artas, będziesz V6??
Panowie bo nie wiem gdzie mam się jutro udać jest trochę rozbierzności w temacie dajcie jutro dokładne namiary
Pozdro
ARKADIA kolego
Może ja się też w końcu wybiorę...
Też myślę, dawno mnie nie było...
ja wpadne za 2 tygodnie w nowo położonym lakierze-rosso alfa 113 b/b. :P
pawel, masz nowa czy malujesz zielona??:)
Artas, jeśli jesteś V6 to przybywam:)
Kupiłem nową. Zielona dostała w przód...niestety. W poniedziałek odstawiam czerwoną do lakiernika. :)
Załącznik 36380 Tak to teraz wygląda.:) Czerwona jak widzicie ma pomalowany zderzak w innym kolorze i przycierke lekka od strony kierowcy. Zdeczydowałem że dostanie jednak cały nowy lakier.
No to muszę przyjechać:)
pawel, jaki silnik w czerwonej i co z zieloną??
dzieki za spot ta 155 na WSK to skąd jest gdzieś ktoś spod Sokołowa? tak się pytam bo dziewczyna moja jest z tamtych rejonów
Grzybek_bgi. Jeśli chodzi o silnik to jest to ta sama jednostka co w zielonej, a mianowicie 16v. tak, tak-wiem ze lipa;p Powiem tak-zielona zrobiłem do stłuczki 42 tys km od czerwa 2010 i przy silniku wymieniłem tylko swiece, alternator i rozrzad zaraz przed wypadkiem...no i oczywiscie olej, filtry, płyny. Nie wiem czemu wy wszyscy tak narzekacie na te silniki :P Miejmy nadzieje że czerwona też mi posłuży. Co do zielonej to będzie teraz dawcą części dla czerwonej i kolegów z forum...niestety.
No to ładnie, słuszne przebiegi robisz, ja od sierpnia 2010 zrobiłem 9kkm:D
Następnym razem będę;)
Następnym razem to i ja się pojawie po długiej nieobecności :)