Jeżeli kogoś interesuje i go stać może warto się nią zaopiekować...>>KLIK<<
choć strona wizualna nie sugeruje super stanu....
Printable View
Jeżeli kogoś interesuje i go stać może warto się nią zaopiekować...>>KLIK<<
choć strona wizualna nie sugeruje super stanu....
ładna ładna, choć temacik nie w tym dziale kolego ;]
go there -> http://www.forum.alfaholicy.org/topi...nia-vt9153.htm
Ja bym się jednak upierał, że może tu:P Co prawda autko nie moje, ale dośc fajny rarytasik i myślę, że jeżeli ktoś jest miłośnikiem transaxle to właśnie tutaj zajrzy a do takich chyba jest kierowane ogłoszenie bo przyznajmy jako autko na codzień dość toto kłopotliwe mogłoby być....przynajmniej dla przeciętnego alfisti:)
Ciekawa kombinacja samochodu sprzed i po lifcie i do tego rok produkcji 1990. Prawdopodobnie jest to samochód pieczołowicie odremontowany na Arkuszowej, który sprzedany został ok 1,5 roku temu z tego co pamiętam za kwote ok 10 tyś.
Widać remont nie został wykonany należycie skoro właściciel sprzedaje to auto za 4 tyś. eeeeeeee a może się myle
Remont był wykonany dobrze, tylko właściciel przypadkowy. Nie był Alfistą który wiedział co ma.
Sorry, ale jeśli ktoś pisze w ogłoszeniu 75 Turbo o spalaniu to już sami wiecie co... :wink:
Hehe Bartek , wiem że cenisz sobie fachowców z Arkuszowej ale ta 75 Turbo to jest kicha , zrobili gościa na szaro . Auto jest poskładane z kilku innych , rozmawiałem z tym facem . Arkuszowa to dobre cwaniaczki :wink:
Ja tam ich nie cenię ponad wszystko. No auto było całe pordzewiałe ale bezwypadkowe, więc nie dziwne że różne elementy pochodzą z innych 75ek
Cała buda jest od T.S a naprawy blacharskie były zrobione po dziadosku, widziałem osobiście tą 75 na Arkuszowej . Pic jeszcze raz pic , sprzedali facetowi za 10 Tyś . jako auto super hiper odrestałrowane :mrgreen: szybko jednak wyszły kwiatki z tym autem. Wartość tego auta jest odzwierciedleniem stanu teraz i wtedy. Druga sprawa jak może być auto całe pordzewiałe i bezwypadkowe :lol:Cytat:
Napisał BartekL
Skąd taka pewnośc? Po czym poznac, że buda jest od ts? Chyba z ciekawości obejrzę ten samochód. ;) Dziwi mnie obniżka z przeszło 10 tysiaków jakiś rok, czy więcej czasu temu do niecałych czterech teraz. Skoro jest taka super odpicowana, to w czym tkwi problem?Cytat:
Napisał 75andrew155
Rozmawiałem z tym gościem długo przed pojawieniem się tego ogłoszenia . Sprawdzał numer VIN i okazało się że te numery były w T.S i opowiedział mi całą historie tego auta i co go boliCytat:
Napisał bimski
a to auto jest warte swoich pieniedzy?
wszystko jest sprawne?
to nie nowe auto, wiec nie ma sie co przejmowac ze ktos wlozyl inny silnik, o ile prawidlowo wszystko popodpinal.
Tuti , 75 Turbo to inna bajka inne drażki inne stabilizatory inne półosie i wiele innych gratów ale teraz auto może jest warte tą kasę , napewno jest przy nim sporo roboty głównie blacharskiej
Ogłoszenie już nieważne.
Moc auta 190 KM ?????????? Drażki skretne przez całą długość auta ??????????? :shock: To pewnie jakiś unikatowy model albo właściciel nie wie co pisze :wink:
a on ma wszystko od TS?? :shock:Cytat:
Napisał 75andrew155
jak tak to go niezle w jajo zrobili...
On pewnie sam nie wie co jest w tym aucie od T.S a co od Turbo :wink:Cytat:
Napisał Tuti
i kolejna turbo, tym razem aspirujaca do tytułu paździerz roku:P >>KLIK<<
Skąd w tych autach taka moc ??????wypisują na pałę KM :wink:Cytat:
Napisał amigas
bo sie nie znasz, miałeś kiedyś taki wydech jak ta? a widzisz nie, a to dodaje z 25 KM jak nic, nie wspominając o naklejce gti, w rzeczywistosci sumujac to wszystko (razem z naklejka 3.0) daje to 300 KM, ale właściciel jest miłościwy i nie poraża nas swą mocą:PCytat:
Napisał 75andrew155
A ja gdybym miał teraz trochę wolnej gotówki, chętnie bym się nią zaopiekował i doprowadził do stanu bardzo dobrego. Zawsze o tym marzyłem, niestety mam teraz na plecach za duże jak dla mnie bmw i nie mogę z nim nic zrobic. ;)
To może wspólnymi siłami coś się da zrobić , ja jestem w stanie wyłożyć trochę gotówkiCytat:
Napisał bimski
Porozmawiam z tatą. Jeśli uda mi się w nim obudzic chociaż trochę entuzjazmu to będzie ok. ;) W końcu niedługo wakacje i więcej wolnego czasu. :-)
zalicytowałem sobie :) zobazcę jak będzi eprzebiegac licytacja może w końcu stanę się właścicielem prawdziwej alfy :)
Moge Was chlopaki wspomoc free gratami moze neidlugo bede mial troszku;) Bo z kasa narazie kiepsko....:/ Ah jak cos jestem chetny na taki felunek jak w tej alfie o ile to 15ka....
jak pierwszy raz widzialem 75 to mnie az porazilo :!: czarna, stala w komisie czekajac na wlasciciela :!:
piekne auto, na prawde :D
dopiero zaczolem moja przygode z alfa, o 75 nie wiem prawie nic, ale majac nadmiar gotowki na pewno bym kupil i sie nia zaopiekowal :wink:
Jest u mnie niedaleczko 75 w stanie ... do "zaopiekowania sie" :)
O ile wiem to jest 1.8 TS ale niestety bez turbo.
Podobno ma tez gaz ktorego najwiekszą zaletą jest to ze mozna go zdemontowac i sprzedac odzyskując czesc gotówki :D
Cena oscylowala w granicach 500 zl
Jak cos to piszcie to zorganizuje jakis namiar na wlasciciela
fred
Nie chcę się czepiać, ale nie było 75 z silnikiem 1.8 z dwiema świecami na cylinder..Cytat:
Napisał Fred
Były jedynie wersje IE z wariatorem.
Takie mialem info i tak podaje. Moze ta 75 ma nawet turbo a ja o tym nie wiem? A moze ktos w niej zmienil silnik?
Nie znam sie na silnikach w 75.
Wiem tylko ze jest.
fred