Witam. Jestem tu nowy, i chciałbym sie trochę wbić w wasze towarzystwo. Może na początek mały spot ludzi z okolic żor/rybnika/pszczyny?
Jest ktoś chętny?
Printable View
Witam. Jestem tu nowy, i chciałbym sie trochę wbić w wasze towarzystwo. Może na początek mały spot ludzi z okolic żor/rybnika/pszczyny?
Jest ktoś chętny?
Ambitny temat ale chyba skazany na porażke:/ Jak co się to się pisze i jak jest wola to wpadnąć mogę z kompem
Myślę warto coś ruszyć w tym temacie. Ja też bardzo za, w tym tygodniu można coś zorganizować! W czwartek bądź piątek?
Na jakimś oświetlonym parkingu..
Były już próby zorganizowania takiego spotkania, ale zawsze nic nie wychodziło :/ Podaj po prostu termin i miejsce - może konkret podziała na wszystkich i się zjadą, bo ludzi w okolicy jest sporo :) Ja w każdym bądź razie będę :)
W piątki są spoty w Bielsku:
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...biala-204.html
i w Tychach:
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...y_tychy-2.html
No to spróbujemy zrobić coś bliżej, będzie to piątkowy wieczór około godziny 19 na parkingu AUCHAN ŻORY, z tyłu tam gdzie zawsze nie ma aut.
powtarzam:
Piątek (28.10.2011r.) Żory, parking AUCHAN, godz. 19!
Jeśli wypalą te spoty, będzie sporo osób to można będzie robić wypady gościnne do innych miast..
Mi termin pasuje , wiec jak co to się piszę :)
Ja będę na pewno przed tą godziną co jak wjedzie na parking to mnie zobaczycie w rogu, grafitowe 156 ; )
z ust mi to wyjołes:P
tzn tam pod KFC??
Tzn przy KFC, parking z auchana, ale właśnie od strony KFC : ) Czyli w rogu!
zazwyczaj rogów jest 4:P dajcie znać czy komp potrzebny bo nie wiem czy mam go fatygować na spotkanie
Czemu by nie : )
To powiem tak. Jak się wychodzi z pierwszego głównego wyjścia z Auchana to PRAWY GÓRNY RÓG haha. Ten pod KFC.
No i to mi się podoba :) Będę na pewno, ale może trochę spóźniona - zależy jak z pracy wyskoczę :)
Nie nie, importowe tzn. WLI... :eek:
...:)
Przypominam o piątkowym spocie tych rejonów:
Piątek (28.10.2011r.) Żory, parking AUCHAN, godz. 19!
:)
przyjedzie do bielska :) Weronika wie jak trafić :)
Żory Auchan godz.19.00 :)
that's right!
Ja również dziękuję za miłe spotkanie :) Super, że coś w regionie się zaczyna dziać :) Pozdrawiam i do następnego :)
dzieki za spota mysle ze następnym razem bedzie nas więcej pozdrawiam
Też wielkie dzięki, ruszyło się coś!
Do przyszłego piątku! Oby było nas więcej..!
Co zrobic. iskierka nadziei na pojawienie sie była, lecz bella wisi na podnosniku bez poduszki prawej silnika, niestety poczta polska nie dała rady z wysyłką priorytetem do piątku... na nastepnym mysle już byc bellą.
Planujecie już gdzies nastepny?
19:00 Żory, AUCHAN
:)
czyli zaś w Żorach:P
Trzeba ustalić jedno stałe miejsce, które będzie charakterystyczne.
Żory akurat są mniej wiecej na środku z miast naszego okręgu.
Jak już mówiłem, co jakiś czas np. 2-3 tyg. można robić w większej grupie wypady do BB, żeby urozmaicić spoty i integrować się z resztą..
Plan mamy dobry, teraz trzeba ludzi i chęci!
to następny spot w żorach o 19 00 04.11.2011 ???
Dokładnie
siemanko panowie
jestem tu zarejstrowany jakis czas na forum ale jakos czas nie pozwala na czynne udzielanie sie :) ... obiecuje poprawe :D
jestem z Rybnika i chetnie dołacze do alfaholików ze swoją 146 :)
Super super, jest nas coraz to więcej z tych okolic!
tak dokladnie to przyjaźń od maja miałem/mam 145 a od sierpnia jestem wlascicielem 156 w piątek bede napewno jedna bądź druga albo obiema.
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:19 ----------
tak dokladnie to przyjaźń od maja miałem/mam 145 a od sierpnia jestem wlascicielem 156 w piątek bede napewno jedna bądź druga albo obiema.
to sie tak da 2 na raz przyjechac :P
jasne że da tylko nieda sie obu na raz prowadzic
noo o to własnie chodzilo :P
będzie na tym spociku jutro bo jakos temat ucichł ????
---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:24 ----------
zjadło mi parę literek -będziecie-