Organizujemy w tym roku jakieś Andrzejki w Bielsku?
Bo w zeszłym było zaje-faken-biście!!! :D
Printable View
Organizujemy w tym roku jakieś Andrzejki w Bielsku?
Bo w zeszłym było zaje-faken-biście!!! :D
chętnie
Dobry pomysł
Kłatro :) dawaj szczegóły :)
Ja też może bym wpadł :)
Wspólnie z Quattro doszliśmy do wniosku, że dobrym pomysłem będzie rezerwacja loży w klubie All Star's 2 w BB
http://www.allstarspub.pl/index.php/...ars-2-pub.html
Spot można zacząć odpowiednio wcześniej (tak jak rok temu, czyli standardowo zjeść coś kuropodobnego), a dopiero potem się przenieść na imprezę.
Rok temu było genialnie.
Dopisz Kinga i Rafał
Mi pasuje, ale w weekend 26-27.11, bo nie mam wtedy zajęć. Piątek odpada - nocka :(
Jak dla mnie sobota (od godziny 18-19)
Ania jak coś to mógłbym jechać za Tobą? :)
mi tez ten weekend pasuje :) tyle ze raczej potrzebowal bym transportu bo 27 mom geburstag wiec jazda autrem w rchube niewchodzi:D
mnie na listę prosze nie wpisywać... będę to będę nie to nie. Jest jeszcze klika dooobrych dni więc ciężko się określić.
P4 - nie mogę już dziś odpowiedzieć z jakiego miasta będę jechać do BB więc wolę się nie deklarować.
Dobra mój przyjazd do BB można odwołać. Kumpel przełożył urodziny z 19 na 26 ;/
To jak działamy coś, bo trochę temat nam ucichł.
Ja bym tam się wybrał.
:happy:
Moim drodzy ustalamy konkretny termin dokładny dzień? Bo widzę że cisza i zamieszanie? Panie Quattro zrób że waść porządek :)
Temat do dogadania w piątek na spocie, ale loża jakby co to i tak jest zarezerwowana:)
mnie na spocie nie będzie, ale jestem chętny na Andrzejki, oczywiście z osobą towarzyszącą :)
Nie bedzie nas w piatek na spocie i niedamy rady z andrzejakmi - problemos czasos >>>
ja sie pisze na andrzejki + madzia (na 26) jesli by byly 25 to bede sam ;)
Do dziś wieczora muszę wiedzieć kto będzie na 100%, ponieważ będę musiał jutro za was zapłacić wejścia tzn. 25 zł (w cenie wejściówka, loża i dwa piwka lub drink) od osoby, data jest ustalona na sobotę 26.11.
Max 15 osób.
Lista:
1. Jagiel
2. Quattro +1
3. Socik
4. Sabina
5. Wowry +1
6. xsnailx +1
7. Tom82 (+1)
8. Sołtys +1
9. RYDZU
10. Adayen
potwierdzam bede z Madzia
Koniec zapisów mamy 15 osób.
Ale fajna ekipa będzie aż żal dupę ściska a mnie to tylko zostaje w ten cały weekend praca :mad: to życzę Wam udanej imprezki i miłego wróżenia :D
Idziemy na imprę :)
Jagiel ja nie dam rady iść na andrzejki z powodu zdrowotnego ;( obecnie leże w łóżku i zbieram zastrzyki do dupska ;( mam leżeć ;( więc wolne są 2 miejsca ;( próbowałem się do ciebie dodzwonić ale nie odbierałeś ;( sorry z góry że tak wyszło ;( aż mi jest głupio :( pozdro.
Proponuję przed andrzejkami spotkać się w 1 miejscu, czyli kura w KFC o 19:00, następnie ok. 21:00 zabieramy dupy i jedziemy się wybawić OK?
Na kurę oczywiście mogą wpaść wszyscy zainteresowani alfiści, a nie tylko Ci co idą się bawić.
W sumie auta można byłoby w Sferze zostawić. Chyba nie zamykają na noc wyjazdu?
ja jestem za zostawieniem aut w sferze
Zobaczymy na miejscu co z parkowaniem, przynajmniej nie trzeba byłoby szyb skrobać
Dla jasności spotykamy się o 19:00 parking 4 piętro.
dzieki wszystkim za udana imprezke:) i rodzince Wowrych za transport do domu;)
Rowniez z Madzia dziekujemy :)