Witam
Czy ktokolwiek spotkał gdzieś te dywaniki 50900584 z tą różnicą że ja poszukuje w kolorze sznym?
Printable View
Witam
Czy ktokolwiek spotkał gdzieś te dywaniki 50900584 z tą różnicą że ja poszukuje w kolorze sznym?
zdjęcie może daj, bo po numerze to chyba nikt nie szukał nigdy..
jeśli chodzi o szare pod kolor wnętrza to ja dostałem u siebie na giełdzie,
Załącznik 37923oto zdjecie. Mam u siebie takie same tylko szare i wygladaja super- gdyby nie te dziury :/
szare gumy to w sumie wątpię aby były do dostania, nie lepsze całościowe dywaniki?
W sumie dzis sie przyjrzalam i one nie sa szare, ale czarne tez nie... sama nie wiem co to za kolor.
Mam takie od momentu zakupu autka i uważam że fajnie pasują. Nie chce gumiaków, welur to chyba też nie to. Te są poprostu w sam raz:)
Wiem, komplikuje sobie życie, no i troche wam też.
Pozdrawiam
Zamówiłem na Allegro - 101 złz przesyłką komplet.
DF
pochwal sie linkiem
Nie ma na całym allegro takich samych, jak w temacie. Taki zestaw to tylko w ASO a cena pewnie zaporowa. A co kolega kupił za 101 zł to nie wiem tym bardziej, że linku nadal nie widać...
Pewnie coś takiego....
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-dyw...909824087.html
Pytałam jednego ze sprzedawców na allegro o te dywaniki, odpisał mi że są tylko czarne. Kurcze, moje nie są czarne... czyżby tak zblakły...
Zgadzam sie, ciezko zeby tak sie spraly/ wyblakly. Kupilam juz samochod z nimi w srodku, ale patrzac na dziury to chyba sa od poczatku. Sa miejscami przetarte na wylot od strony kierowcy. Isnieje opcja zeby puscili tylko jakas partie w innym kolorze a pozniej sprzedawali tylko czarne? A najlepsze jest to ze nawet nie wiem jak nazwac ten kolor, ciezko sie nawet kogos zapytac czy takie sa dostepne:)
Ale te z aukcji za 85 nie są czarne. To grafit jest. Moim zdaniem to jedna z dwóch alternatyw dla oryginałów.
ale to gumiaki ktorych nie chce. Tamte są gumowe od spodu, a na wierzchu pokryte jakas tkanina ( wizualnie podobne do dzinsu)- i to wlasnie jest w nich fajne
A jest cień szansy na zdjęcie tych Twoich zagadkowych dywaników? :) Na tym z początku tematu nie widać za wiele.
Załącznik 40583Załącznik 40584Więc tak jak już ustaliliśmy poszukuje tych oto dywaników. Kolor chyba grafit. Fotki malo dokładne ale wstyd mi było robić fotki tych dziur.