-
Zdjęcie miesiąca - październik
Konkurs: Zdjęcie Miesiąca
PAŹDZIERNIK
-
1. wymiata, ale dwójka niewiele gorsza :) zajebiaszcze felgi
-
-
pierwsze wczytało mi się zdjęcie nr. 1 i od razu wiedziałem że już nie potrzebuję oglądać kolejnych :P
choć 2 też bardzo miła dla oka
-
-
Słabo w tym miesiącu. 1 najlepsza i dostaje mój głos.
-
-
-
Głosuje lokalnie na nr 3
Temu bo widziałem autko na żywo :)
-
-
Nie ma bata na jedynkę, rządzi w tym miesiącu.
-
Cytat:
Napisał
Kolaś
Kicha i strajk:)
Ładna fota, szkoda że zaparkowała na poboczu.
-
Jedynka ma zajebisty dynamizm, zdjęcie jest bardzo profesjonalne. Szkoda, że nie ma ramek. Dwójka też mi się bardzo podoba. Ale jedynka na pewno wymagała dużo pracy.
-
Jak dla mnie na jedynce Alfa źle wyeksponowana, za ciemna i zlewa się z otoczeniem, dlatego głos poszedł na 2 :) w zeszłym miesiącu zagłosowałem na podobne, które zresztą wygrało, jakiś fetysz felg :P
-
-
Cytat:
Napisał
drift-r
Ładna fota, szkoda że zaparkowała na poboczu.
Dzięki xD
-
-
Pierwsza fotka niesamowita :)
-
Poszło na 2 ale 1 też ładne.
5 ma potencjał ale fotka lepsza byłaby przycięta od góry. Alfa ginie na tym budynku i traci pierwszy plan!
Pozdrawiam.
-
Poszło na 2a czemu,bo takie inne....oryginalne
-
Poszło na numero uno :) świetne zdięcie
-
Poszło bezapelacyjnie na 1.
-
Zdjęcia 1 i 2 wyglądają najbardziej profesjonalnie. To od razu się rzuca w oczy. Gratulacje dla autorów!
-
A najfajniejsze Geodie sa w poczekalni co nie:) Nie przesłodzone nie proste takie po środku:)
-
Cytat:
Napisał
Kolaś
A najfajniejsze Geodie sa w poczekalni co nie:) Nie przesłodzone nie proste takie po środku:)
I muszę się z Tobą zgodzić. Bez photoshopa, ot naturalne, w swoim co dziennym żywiole :)
-
Nie wiedziałem, że moja wygląda tak zarąbiście gdy wynurza się zza zakrętu zbliżając się do samochodu zajeżdżającego jej drogę. Jedynka wymiata!
PS. zdziwiła mnie 166 DKL... na poboczu, bo choć za mało tam alfy to dla mnie jest to nr 2.
-
Minusem 166 DKL jest kompozycja i kadr.
-
Cytat:
Napisał
Vinc
Minusem 166 DKL jest kompozycja i kadr.
True! Niczym zdjęcie z wakacji sprzed 15 lat :) Gdyby nie ten mały szkopuł solidne miejsce murowane.
-
Też mi się wydaje, ze zdjęcie ma potencjał. Trzeba by było tylko je wyprostować i troche wykadrować. No ale nie chce tu nikogo poprawiać, żadnymi cwaniackimi gadkami :) Autor sam będzie wiedział co zrobić, a jak podoba mu się takie, to ok :)
-
Ja oddałem głos na nr 2. Choć bardzo długo zastanawiałem się pomiędzy 1 a 2. Oba są świetne, ale jednak 2 wygrała:P
-
Cytat:
Napisał
Hecioł
PS. zdziwiła mnie 166 DKL... na poboczu, bo choć za mało tam alfy to dla mnie jest to nr 2.
Powodem, dla jakiego zdjęcie nie znalazło się w konkursie jest niespełnienie wymogów regulaminu, niestety.
-
A jakich wymogów nie spełniała 166 DLK i jakich nie spełniała Gtv? :D
-
No, Krasnystaw w tym miesiącu nie do pobicia:)
-
szkoda że chyba z kalendarza będą nici na przyszły rok, naprawdę ostatnio rewelacyjne foty się tu pojawiają...
-
dlaczego nici z kalendarza??
-
Ludzie się starają, foty cykają a tu taka niespodzianka...
-
niespodzianka ??
sprawdźcie ile kalendarzy na 2011 zostało zakupionych i potem się dziwcie że słabo wychodzi opłacalność tego projektu ...
-
Dla mnie niespodzianka - myślałem, że cały sens tego konkursu to właśnie stworzenie z najlepszych zdjęć kalendarza.
-
Cytat:
Napisał
drift-r
Dla mnie niespodzianka - myślałem, że cały sens tego konkursu to właśnie stworzenie z najlepszych zdjęć kalendarza.
Dokladnie,bez kalendarza to ten konkurs nie ma sensu.
-
Jak dla mnie 4 tez jest ładna.....