Witajcie!
Czy jest ktoś z południowej Wielkopolski zarażony alfaholizmem?
Sam jestem z Kalisza i jeżdżąc po okolicznyh miejscowościach nikt z podróżujących Alfą nie kwapi się, aby mi odmachać...
Printable View
Witajcie!
Czy jest ktoś z południowej Wielkopolski zarażony alfaholizmem?
Sam jestem z Kalisza i jeżdżąc po okolicznyh miejscowościach nikt z podróżujących Alfą nie kwapi się, aby mi odmachać...
Witam kolego ja jestem z Gostynia wiec nie jest tak daleko :) gdybym widzial ze jakis alfaholik mi daje znak dlugimi swiatlami albo podnosi reke zza kolka to bym napewno odpowiedzial tym samym powitalnym gestem :) Bo MY ALFAHOLICY musimy sie jakos pozdrawiac :) czytalem ze kiedys byl taki zwyczaj wiec dobrze i fajnie by bylo zeby powrocil zwyczaj witania sie alfaholikow na drogach :) Pozdro dla Ciebie i jakby co to sie odezwij do mnie :)
Fajnie :)
W sumie kawałek nas dzieli, ale jeśli znalazło by się jeszcze kilka osób z okolic dzielących naszą pasję można by zorganizować jakieś spotkanko.
jak najbardziej jestem "ZA" jakims wspolnym spotkaniem i wymiana pogladow na temat motoryzacji i naszych wspanialych Alf:) a moge Cie kolego zapewnic ze jest nas wiecej z bliskich naszych okolic :)
musisz byc cierpliwy :) ja zalozylem temat na forum o temacie typowym gdzie szukalem innych alfaholikow z moich z naszych okolic i po czasie sie sami oddzywali dlatego wiem ze sa na forum. A z tego co widze to masz nowy temat wiec troszke cierpliwosci bo skoro ja sie odezwalem do twojego postu to inni tez jak beda szukac i natrafia na Twoj temat to napewno do Ciebie napisza:)
Jarocin się kłania. Tak trochę po środku jestem, miedzy Gostyniem a Kaliszem:)
Bardzo fajnie :)
Mam nadzieję, że jeszcze kilka osób się zdeklaruje i będzie okazja zrobić jakiegoś spota :)
Tymczasem czekamy cierpliwie na innych alfaholików z naszych okolic :)
popatrzce na tema Konińskich alfaholików, jest nas kilku i dość często się spotykamy, więc zapraszamy do nas bo nie jest tak daleko
Powitac kolege Yago_ :) tak sa spotkania i wychodza bardzo sympatycznie i milo tym bardziej na paintballu :) a wiem bo mialem juz przyjemnosc goscic na takim spocie z kolegami z jarocina Yago_ z Xoferem z Greciem i innymi :) bylo super fajnie:)
Witam witam. Fakt było fajnie...
Witam Kaliszaka :)
Hejże :)
Mam nadzieję spotkać gdzieś Twoją Włoszkę na ulicach naszego miasta :)
Pozdrawiam!
Również będe się rozglądał lecz nie wiem za którą AR. Trochę się ich w mieście naroiło. Moja ma ramki klubowate ale tylko z tyłu. Z przodu tablica przynitowana no i niestety już na zimowych botkach.
również Witam :)
Więcej Kaliszaków i Ostrowiaków znajdziesz na Alfaclubie. Tutaj jest tylko kilku. Ja już dawno przestałem machać bo tylko idiotę z siebie robiłem :) macham tylko jak widzę znajomą Alfę.
U siebie ramek klubowych nie mam, ale mam wisiorek zapachowy alfaholików, który jest dość dobrze widoczny. Jak widzisz czarną 147 TI na stalówkach (bo zima niestety....) to machaj! :)
Jeśli tylko ujrzę zapewne pomacham :)
Powitac Kolege xofera:) wielkie pozdro dla alfaholikow z Konina :) Xofer pozdrow chlopakow:):D
Patrząc na to jak działacie, planuje wybrać się kiedyś do Was. Mam nadzieję, że pomysł wypali :)
kolego jest super mowie ci . Bylem na jdenym ze spotow z chlopakami z Konina i Jarocina i bylo zajefajnie:) byl grill i gra w paintballa poprostu super czas spedzony w gronie osob z forum alfaholikow fajnie spedzony dzien w super gronie. Coz poprostu nie ma co pisac ale trzeba to przezyc :D ja zamierzam tez sie wybrac nastepnym razem ale narazie jest u mnie brak czasu :( nietety
Młody, Mikas szykujemy spota w Ślesinie lub w Koninie 10 lub 11 Grudnia. Zajżyjcie do tenatu KoninAlfa - fajny by było jak było by nas więcej :)
Xofer jak narazie jestem wolny w te dni wiec jest duza szansa na to ze sie zjawie ale dam Ci jeszcze znac dokladniej troche blizej tego terminu zgoda??:) Ale Dzieki wielkie za zaproszenie:):D
Przemyślę temat :)
Powitać kolegę z Kalisza
Witeczka! :)
Xofer niestety ja odpadam i nie bedzie mnie na waszym spocie poniewaz padlo mi lozysko oporowe w skrzyni i musze je wymienic a narazie nie widze tej opcji tak szybko a nie chce jezdzic na zepsutym lozysku bo rozwale cale sprzeglo. Wiec tym razem nie przyjade na spocik ale moze innym razem sie zjawie a tym czasem zycze udanego spotkania:) pozdrawiam
melduje sie z Kalisza :)
O jak fajnie.
Jednak jest nas tu sporo. Może zorganizujemy kiedyś i u nas jakieś małe spotkanko?
Migi- pochwal się autkiem w dziale "Nasze Belle", żeby było wiadomo komu machać :)
Witam :) Leszno się kłania :)
Xofer niestety ale tym razem sie nie zjawie u was na spocie hmm moze nastepnym razem a wiem ze Wy organizujecie dosc czesto takie spotkanka:) wiec napewno bedzie jeszcze okazja na spot.
Siemka :) Ja również z Kalisza
leszno sie kłania
I kolejny Jarociniak pozdrawia.
ja tez :)