Witajcie :) tak sobie smigam po Cieszynie i okolicach i spotykam coraz więcej alfaholików :) Może zrobimy jakiś spocik na blachach SCI ?? Jeśli jesteście chętni to się wpisywać... :)
Pozdrawiam!
Printable View
Witajcie :) tak sobie smigam po Cieszynie i okolicach i spotykam coraz więcej alfaholików :) Może zrobimy jakiś spocik na blachach SCI ?? Jeśli jesteście chętni to się wpisywać... :)
Pozdrawiam!
No to ja chętnie. Do Bielska jakoś zawsze mi nie po drodze.
Syfon to kiedy jakaś ustawka? Ciekawi mnie co tak mało osób się odezwało.. :P
Ja tez jestem za :) stawimy sie z zona spiderkiem :) moze pod wiaduktem. tam jest ciut zadaszone - lub okolice basenu / boiska pod wałką
jak wam nie przeszkadza to zapraszam w piątek do jastrzębia na zadaszony parking Carrefoura
W piątki raczej śmigam do bb, a tak to jestem codziennie dostępny po 17 w Cieszynie :) z tym ze w tym tygodniu spiderek idzie na przekładkę sprężyn na nie obniżone - bo niestety było zbyt nisko jak na nasze warunki
mi termin obojętny,tylko że Alfy już nie ma....ale jesli by to nie przeszkadzało to mogę się zjawić... to może dzisiaj o 19 pod wiaduktem?
mi pasuje ;) to co środa o 19 pod wiaduktem?
bede :)
w takim razie do zobaczenia! :)
Dzieki panowie za miły spocik. Mam nadzieje ze uda sie wyciągnąć resztę cieszyńskich alfistow na spoty. Termin może byc taki jak dziś.
Również dzięki za miły spocik, mam nadzieję że z czasem będzie Nas więcej... :) no to do kolejnego!
Pozdrawiam!
Dzięki Panowie za wiadomość na PW, ale dopiero co ja odczytałem. Zresztą dziś i tak bym nie mógł wpaść bo do 19 w pracy w Bielsku, ale jak kiedyś będzie wolny termin pojawię się.
Dzięki panowie za bardzo dobrze spędzony wieczór ;) oczywiście zgłaszam swoją obecność na następnym spocie :)
Ps. My ze Sławem przedłużyliśmy sobie spotkanie po was oglądając przez godzine jak nie lepiej swoje bryki :P
Dla tych którzy nie byli spieszę z informacją że na pierwszym spotkaniu w Cieszynie udało się pięciu alfistów zebrać. mam nadzieję ze teraz to juz będzie nas tylko więcej.
dokładnie sześciu.To kiedy następny spot? :)
Pozdrawiam!
Odświeżam temat :) też jestem z Cieszyna, wpisywać się, zobaczymy ilu nas jest :p
Organizujemy co?
Jeżeli zbierze się jakaś ekipa to czemu nie ;)
No to jak Was było ostatnio 5 to by było trzeba jakoś dać znać reszcie i sie spotkać. Najlepiej sobota i niedziela.
Wpadnijcie na spota do BB w piątek :)
Chętnie. Tylko gdzie dokładnie i który piątek i na którą?
Najlepiej śledzić temat, bo nie zawsze ktoś jedzie. Między 19 a 20 w Sferze na 4 piętrze parkingu.
http://www.forum.alfaholicy.org/slas...biala-338.html
ja bede :)
oby udalo sie spiderem wreszcie
Cieszyn też czasem może być:) z ustronia... dlaczego nie, tym bardziej że dziennie do kaczyc jeżdżę do pracy.
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Jutro będę w Waszych okolicach w delegacji (na ramkach), może gdzieś się miniemy na drodze :)
Nie widziałem, inna rzecz że w dzikich godzinach jeździłem po cieszynowie... ale pozdro :)
No to panie i panowie! Proponuje jakieś spotkanie w Cieszynie. I pytanie ile osób by było chętnych?
ja mogę w czwartek
Jak mi nic nie wypadnie to też chętnie się piszę :)
Mnie tylko sobota albo niedziel. To jak by co to jest nas 3 :)
no i gdzie ?
To może za 2 tygodnie w sobotę (7.06) w godzinach popołudniowych. Może ktos z Cieszyna podrzuci jakies fajne miejsce?
Park pod wałką? Duży parking, w sumie ludzi też sporo, bo przyjeżdżają pobiegać, na spacery itd... Można też parking na usiu, będzie luźny, tylko nie wiem czy będzie gdzie usiąść na kawę.