Ostatni spot był 6 listopada, więc wypadałoby nadgonić...
27.11.2011
Warszawa
Arkadia
Poziom -2, niebieski
godz. 20:00
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=35220
Printable View
Ostatni spot był 6 listopada, więc wypadałoby nadgonić...
27.11.2011
Warszawa
Arkadia
Poziom -2, niebieski
godz. 20:00
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=35220
Można to połączyć z tym planowanym przeze mnie:) i zrobić jeden większy spocik
@Jola - to jest cykliczny spot dla warszawy. Raz na dwa tygodnie w Arkadii / na Cargo (zależnie od pory roku). Więc nie wyważajcie otwartych drzwi i wpadajcie na cykliczny :P
Jasne, spoko:) ja postaram się wpaść do Was, mam madzieję, że uda mi Was znaleźć;)
Krawat ma zapędy na filozofa :D o ile w piątek przeżyjemy koncert ze Scuderią i wytrzeźwieje do tej pory to będę :D
Kurde , zimno tam bedzie. Ostatnio zmarzlam. Jak sie tak stoi w miejscu to w takim garazu nie cieplej niz na zewnatrz bo on jest zupelnie otwarty.
Nie da sie na jakims parkingu bardziej zamknietym? Np w Blue City jest pod ziemia , tam tak nie pizdzi.
A cieplutko jest w garazu pod Zlotymi Tarasami
A super garaz chyba ogrzewany jest pod biurowcem Metropolitan przy pl. Pilsudskiego.
Tyle ze te wszytskie parkingi sa platne , ale to nie majatek przeciez
W weekendy ten pod metropolitan jest pusty
Wg mnie trzeba pomyslec o zmianie lokalizacji , bo tak jak teraz od biedy da sie wytrzymac to w srodku zimy jak bedzie -20 to w arkadii chyba nikt nie wytrzyma
No 5 zl to starszna kasa. Gdyby to byl spot posiadaczy maluchow albo czegos innego taniego to mozna by zrozumiec , ale Alfa..
Wiec pewnie pojawie sie na spotkach na wiosne , bo nie chce sie rozchorowac stojac na zimnym betonie 2 godziny
A przyjechac na spotk i siedziec w aucie z zapalonym silnikiem to chyba glupio
Ja też jestem za przeniesieniem zimowych spotów. Nie wiem tylko gdzie ;)
A poza tym jak ma sie zjawić YonasH to ja nie przyjezdzam , bo moja Alfa musi być najpiekniejsza na spocie , a jak on przyjedzie swoją to mnie zdeklasuje :) , i ja zlapie depresje jak zobacze jego Brere
Ale mam już małe, brzydkie, srebrne felgi zimowe :(
Postaram sie byc, bo juz dawno nie bylem w Arkadii :P
---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:32 ----------
...na spotkaniu z wami oczywiscie;p
To chyba i ja podjadę bo zapowiada się spory spocik.
Jak przezyje 30stke kuzynki sob/niedz to tez wpadne :))
Kwestie ew. zmiany miejsca na okres zimowy można obgadac na spocie.
W Arkadii mozna tez sie zorganizowac na poczatku i powiedzmy 20.30 wejsc na gore np empik cafe na 1 pietrze galerii (tylko wypadalo by to ustalic wczesniej zeby jak ktos sie spozni wiedzial co i jak).
Anka,
chwilowo jeszcze tak nie piździ wiec nie marudź tylko wpadaj, a jakby co to herbata w termos, ciepla kapota i po sprawie :)
Jola,
Zapraszamy rowniez :)
Dzięki:) Jeśli tylko będę mogła, to wpadnę, chociaż też się obawiam zimna...
kurcze to może i ja się wybiorę, do Arkadii nie mam daleko... powiedzcie co robicie na takich spotach oprócz zachwycania się innymi Alfami?:)
Stoimy w kółku i śpiewamy piosenki patriotyczne ;)
A jak ktoś chce to i piwa się można napić:)
a moze gry i zabawy ruchowe?
Też mi się tak wydaje:)
Czytam to i chyba nie mam jednak czasu ;) - a poważnie to rozważę... Ale w poniedziałek mam na 5 na szychtę ;)
jak tylko czas pozwoli to przybędę:)
Mnie dzisiaj łydki tak napierdalają po koncercie Illusion, że nawet ciężko do kuchni po herbatę podejść, więc chyba dzisiaj nie dojadą do was chłopaki, choć chęci miałbym duże.
Do następnego
dokladnie do nastepnego
Panowie-ktoś z was ma kompa do kasowania błędów? Ani razu tego nie robiłem a będę czyścił teraz cały dolot, przepustnice, krokowy i te sprawy. Falują mi obroty jak się rozgrzeje, kiedy stoje przykładowo na swiatłach i jadąc gdy trzymam przykładowo 100 km/h czuje zapasc pod pedalem ze nie przyspiesza tylko przyszarpuje-dopiero jak sie mocniej wcisnie gaz to normalnie przyspiesza. Znacie sie na tym? Wiecie co mu dolega? Krokowy i przepływke wymienilem.
Przyciśnij krawata - on ma kabel a ja kompa z FESem i AlfaDiagiem:)
Silnik jest drugi, a w tamtym było to samo. Coś z osprzętem na pewno. W niedziele byśmy może to sprawdzili za dobre piwko ;p