Padł pomysł wynajęcia sali w celu pokopania sobie w piłkę proszę o wpisywanie kto chętny jaki dzień która godzina i czy są pomysły na sale na razie jedyne co mi przyszło do głowy to sala na ul Słowiańskiej KS Polonia.
Printable View
Padł pomysł wynajęcia sali w celu pokopania sobie w piłkę proszę o wpisywanie kto chętny jaki dzień która godzina i czy są pomysły na sale na razie jedyne co mi przyszło do głowy to sala na ul Słowiańskiej KS Polonia.
jestem za a paula bedzie miala pomponiki ;)
kibole na stadionie:D nie wtargnie na boisko ??
jak zakosisz mnie to zobaczysz co robi kibic lecha ;)
gramy czysto:) jakies pomysly jaki dzien ktora godzina?
najlepiej blisko wekendu i po 18 tak mi sie wydaje
piatek godzina 19 ?? :) na 1,5 h wynajac sale do 20 30 chyba elegancko co reszta pilkarzy powie:)
chyba najlepsze wyjscie;)
w piątek odpadam bo mam już wynajętą sale :/
no więc mi piątek odpada bo w sobote na 6 do roboty nie ogarnę ;/ chyba że da się wynająć sale między świętami a sylwestrem i byście byli chętni jak nie to sorki ale inny termin mi nie odpowiada :(
to cos czuje ze z taka frekwencja chetnych to mozemy sobie pograc w szachy :P a ja tu myslalem o dwoch ogniach hahahahaha:D
zawsze mozna w sklosza pograc ;) ;)
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
albo ping ponga ;)
No ja chyba nie będę zbyt częstym gościem na spotach a co dopiero piłka :/
weekendy zacząłem jeżdzić z Ojcem w trasy i nie ma opcji żebym sie wyrabiał :((
Ej no Alfisti co jest? :mad: Na spocie tylu chetnych bylo a tu co taka cisza, z takim rozpedem to my nic nie ogarniemy i nie zorganizujemy.
No chyba ze boicie sie przegranej??? :P;)
ja bym mial chetnych 3 znajomych ktorzy chetnie pojda pokopac ale co dalej :P
ja z 2 bracholami chętnie ;D i jeszcze 2 sąsiadów ;d mozemy maly turniej zrobic po 5 która drużyna wygra oczywiscie jakas nagroda ;d
ja też bym sie pisal ale jeszcze zależy od dnia :)
maru93 moze pojawisz sie tez na zlocie ;)? ;)
niedziela o 15 z tego co dobrze widzę to nie wiem jeszcze :D a z tą halą to czekam na wieści :)
ja czekam na konkrety w sprawie hali itp.
Ale jak co to też byłbym chętny i może kumpla bym zabrał.. ex "pipkarza" Sucharów Suchy Las :P
no... jak chcecie to potraficie sie wziac w garsc.. i prawidlowo... to teraz tylko uzgodnic termin i robimy lige mistrzow:)
za tydzien w weekend? i proponuje zebrac kilka druzyn po 5 osób i pograć sobie jakiś turniej wynająć hale na 2 godzinki około 30 zł do zapłaty a jak sie podzieli to na kilkanaście osób to za wiele nie wyjdzie do zapłaty :)
hmmmmmmmm 16 mam wigilie w firmie hmmmm moge widziec kilka pilek ;) ale coz bramki bede tez widzial parami ;)
hehe ;D no to nie wiem kiedy w takim razie ;D
niepowiedxialem ze niepojawie sie ;) tylko ze niewiem w jakim stanie sie pojawie ;)
no to zmienia postać rzeczy;D w takim razie czekam na propozycje kiedy i kto jest chętny ;D
a może w tygodniu tylko też cieżko bo ludziska różnie robią także chyba weekend będzie najlepszą opcją ja czekam na info który o której i gdzie jak tylko będzie mi pasować pojawie się:D pokulać gałę
jutro na 14.30 potrzeba z 4-5 osób do pogrania w pile na posnani koszt 15zł godzinka ;)
ponawiam prośbę :D
ja nie dma rady w niedziele mam seminarium i właśnie muszę się stawić pokazać Panu profesorowi
Glovash seminarium mamy w niedziele i będę a w sobote nie dałem rady dojechać bo w piatek wieczorem byłem na sali a później piwko jedno drugie.... a o 12.15 w sobote grałem lige także wiesz kariera ważniejsza :D:D widziemy sie w niedziele
jutro na 15 jest spot .
witam ja również jestem chętny na grę w piłkę najbardziej pasuje mi sobota albo niedziela
no to spoko w takim razie mamy kolejnego grracza :)
Panowie, byłem wczoraj z kumplem na piłce...
Graliśmy w Zespole Szkół Elektronicznych, na Jeżycach...
Nie jest to hala, ale boisko pod ogrzewanym "balonem"
Było względnie ciepło. Warunki wystarczające do "pokopania"
Koszt 150 zł za 1,5 h grania... czyli wychodziło po 10 zł / os.
no ja mam chętne na to 3 osoby więc czekam na propozycję;p
chętni są - miejsca na razie brak...
na posnani sa terminy z tego co pamietam ale tam hala jest taka sobie
Maru93 dokładnie za te pieniądze na posnanie się nie opłaca ta hala wymaga kapitalki chyba że już był remont. Tak jak glowash pisał balon jest ok tam jest pewnie sztuczna trawa więc gra się dobrze co nie zmienia faktu że na parkiecie jest mniej ślisko. Ja czekam na jakiś wstępny termin jak będzie mi pasować to się stawie
no to niech ktos zalatwi ja mam czas do polowy stycznia pozniej juz mi nie pasuje ;)