Jeśli na tym forum są jeszcze jacyś Policzanie to ujawnijcie się, bo do tych, co pisałem to nikt się nie odzywa:/ A można by się spotkać. Pozdrawiam
Printable View
Jeśli na tym forum są jeszcze jacyś Policzanie to ujawnijcie się, bo do tych, co pisałem to nikt się nie odzywa:/ A można by się spotkać. Pozdrawiam
No tak Police zabite dechami i nikt się nie ujawni:/Tyle u nas alf a żadnego fana:(
Jest tam dwóch.... kiedyś dość aktywnych, jeden ma 166 srebrną(przynajmniej miał) taką oklejoną. a drugi też 166 tylko że granatową...:)
Tą srebrną widuje dosyć często, ale odezwać nikt się nie chce:/
Jest Mito czarna :-)
No witam witam
niestety moja alfa jest juz sprzedana i jeździ teraz w Łodzi
ale chetnie sie spodkam z teraźniejszymi alfaholikami
Witam Policzan :), mozna by bylo faktycznie sie spotkac.
Tak to jest bardzo dobry pomysł który próbuję zrealizować od trzech miesięcy ale jest naprawdę ciężko kogokolwiek namierzyć na forum. Nikt się nie chce odezwać:/
Ale widzę, że zaczyna się robić coraz ciekawiej:)
Czekam na propozycje w razie czego mozna sie spotkac w garazu podziemnym :), gdzie prakuje - po 22 malo kto juz wjezdza wiec pare autek sie zmiesci.
tez jestem z polic, ale dopiero szukam swojej 156 :)
No trza by się spotkać. piszcie jak by wam pasowało i kto by był.
Mi pasuje wiekszosc weekendow po 22, wrazie jakby ktos mial problem z pozna pora to sie dostosuje :)
No to jeszcze jeden z Polic się zgłasza.
No to co, umawiamy się konkretnie. Ja do środy mam wolne wiec w porach popołudniowo-wieczornych jestem wolny.
Gdzie i kiedy?
Kolega Spioch ma jakas miejscowke tylko kiedy komu pasuje??
Moze piatek 22.00?
Mi na upartego pasuje:)
I co ziomeczki, widzimy sie jutro??Bo puki co to Spioch i ja:(Malo
Nie zaglądam juz tu za często ,ale sledze polickie alfy
Wczoraj spotkalim się ze SPIOCHEM i okazało się, że to mój stary znajomy:)Taka niespodzianka:)
W Szczecinie szykuje sie spotkanko, można by wpasc wieksza grupka.http://www.forum.alfaholicy.org/zach..._17_oo-16.html
DANIEL 166 ta srebrna z roweckiego to twoja??
Kuźwa w Policach nikt nie odmruguje:/
no zobaczymy moze z tydzien razem pojedziemy :)
Jak w pracy nic sie nie urodzi to spakuje rodzinke do autka i moge jechac :). Chyba, ze chodzi o jakies nocne eskapady ^^
Chłopaki i co śledzicie temat ze spotem w szczecinie??Są już konkretne ustalenia.
Spioch jak ci pasuje termin??
Kto jedzie do szczecina na spocik w piątek na 16stą??
Myslalem, ze o 16 ruszamy :P, bo ja rzadko koncze prace przed 16 :) ale wszystko mozliwe moze sie uda.
a gdzie policzanie robia swoje Alfy? ;] moze transnet? mam termostat do wymiany + cos mi piszczy z prawej strony i tak pomyslalem o trans-necie :P
Policzanin Wlodzmin sam se naprawia Alfinke bo ma awersje do mechaników:/Termostat to chwila roboty a z prawej strony piszczy przeważnie napinacz:)
jeden na emerytuże od roku, przynajmiej tyle wiem o koledze, ale który to nie zdradze, bo by sie pogniewał na mnie :P
musze sie chyba w takim razie zaopatrzyc w odpowiednie narzedzia i kombinowac :) Obawiam sie tylko tego, ze cos tam poodkrecam popatrze i nic z tego nie wyjdzie i bedzie trzeba dzwonic po lawete :]
Jak chcesz mogę Ci pomóc:)Narzędzia są, komputer również :)Ale musisz mi obiecać, że będziesz brał czynny udział w życiu klubowym naszego Alfamaniactwa:crazy_pilot:
własnie.. komputer :) kabel mam, jutro będę wracał z roboty to podepnę i zobaczę jak temp jest naprawdę :) Czynny udział w życiu klubowym obowiązkowo :)
W razie co mozemy sie zgadac wieczorkiem u mnie w garazu :), jakby co to cyknij sms`a, bo ciagle w pracy jestem i tylko wieczory w gre wchodza.
Wlodzmin chyba sie mijalismy dzis kolo stadionu :P zagapilem sie i w ostatniej chwili Cie zobaczylem, nie zdazylem odmrugac :D
Tak jest to był ja:)
Witajcie Alfiści z Polic. Codziennie zaglądam na forum, niestety, ale na stronę 166. Po prostu zapominam o tym wątku, poprawię się. Też chciałbym wreszcie spotkać się z Wami. W zasadzie odpowiada mi każdy dzień po południu. W okolicach dwudziestej drugiej to jak dla mnie, przesada. Chyba, że na jakąś biesiadę.
Co do pozdrowień na drodze, u nas nie jest to zbyt popularne. Natomiast wystarczy wypad do Niemiec, tam to wręcz obowiązek. Robią to tylko Alfiści, bez względu na rejestrację!!!
Jeśli chodzi o mnie to AR 166 Kameleon Azurro Nuvola, jedyna w Policach.
No ja się piszę na spotkanie z biesiadą czy bez :)
Hehe to się zgadujemy:)