W tym temacie koledzy i koleżanki będziemy wpisywac kto kogo gdzie widział itd itd itd ...
bo troszku za dużo porobiło sie tych tematów o tytule.... kto?.... :?
zaraz całą stronke będziemy mieli tego... :>>>
więc zapraszam do pisania... :P
Printable View
W tym temacie koledzy i koleżanki będziemy wpisywac kto kogo gdzie widział itd itd itd ...
bo troszku za dużo porobiło sie tych tematów o tytule.... kto?.... :?
zaraz całą stronke będziemy mieli tego... :>>>
więc zapraszam do pisania... :P
Ja wczoraj byłem w opolu po nową niunie i na jeździe próbnej widziałem 146 na naszych klubowych ramkach :D
A w czwartek na trasie DK1 jadąc z bratem mielismy przyjemność zobaczyc BMW e39 także na klubowych ramkach :) widać coraz więcej zrzeszonych alfaholików :)
no racja, coraz więcej "ktosiów", a ja teraz jakieś fajne (czyli stare) Alfy to prawie codziennie widzę :D
To druken machen ulotken i ..co dla ułatwienia trza jakies kamienie poprzyczepiac do nich i rzucac w strone przejezdzającej alfy... :twisted:
QBA ale bejca na naszych podkładkach...hmm to cos nowego hehe :mrgreen:
a to pewnie bimski jechał, nasz klubowicz w granatowej bejcy :) a ulotki chyba będę robić w formacie a4, bo ostatnio kobiecie do 156 SW wsadziłem, to jak wróciła z zakupów to wsiadła i odjechała, nie zauważyła nawet że za wycieraczką coś jej się majta :D
nie nio A4 to troszke za duże heheh... ale tak połowe z A4 można by spokojnie zrobic... jakbys Rosik robił to wez mnie tez tam pare sztuczke wypal... :mrgreen:
trza bedzie po weekendzie pomyslec. Może użyje na ulotce obrazka z mojego avatara - wtedy to jej faceci na pewno nie zignorują :mrgreen:
jechaliśmy razem :twisted: pozdrawiam szarą 145 i bejce z ramkami klubowymi ;)Cytat:
Napisał QBA
jak zobaczycie grafitową alfe 33 q4 na rejestracjach ZSZ to śmiało machać to nasz człowiek jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marcin80, odwiedziłam dziś rzeczony rynek na Pogodnie, ba!, nawet zaparkowałam w tym samym miejscu (no, prawie, ale tym razem prosto :wink: ) i wypatrywałam kogoś, kto się czai z ulotką klubu, ale.... Cię nie wypatrzyłam :P Szło nawet dwóch umundurowanych, ale pomyślałam, że pomimo iż istnieją podejrzenia, że nie ma Kulki, to jednak marne szanse, żebyś Ty był w dwóch osobach :roll: :mrgreen: I to różnych!
Tak więc obwieszczam <krzyczy> - nie widziałam marcina80 w okolicach jego zamieszkania :!: :mrgreen:
a ja już drugi dzien z rzędu widze piękną 147 na szczecinskich numerkach która prowadzi jakas urocza Pani... a widuje ją w centrum gryfina... mijamy sie... :?
a ja dzis widziałem kubasa jak jechałem na rowerze .... ale nie pomachał
bo za szybko jechałem hehehhe...
primo miałem na Cibei natrąbic sprawdzając przy okazji czy klakson naprawde działa :twisted:
szybciej od pikera na rowerze? wolne żarty hahahhaa :twisted:Cytat:
Napisał KUBAS
no bo miałem najwolniejsza przerzutke wrzuconą :mrgreen:Cytat:
Napisał bobryt
doznałem lekkiego szoku dzis...
w zdrojach widziałem nową czerwoną Brerre i jadącą za nia zaraz 159 taką brązowa... 159 napweno była na warszawskich numerach ale Brera niewiem. jakis klijenci prowadzili....
Ha.. a ja dzisiaj w warsztacie na Chmielewskiego mogłem podziwiać czarną Brerę .Po :shock: prostu oniemiałem i niech sobie mówią co tam chcą to najpiękniejszy samochód na świecie
Ja cos chyba pokickałem :P
skoro to było cabrio to nie była Brera ...tak... tylko nowy Spiderek :roll:
cholerka....
A ja już trzecią GT widziałem w mieście - tym razem srebrną :)
I pomachałem niebieskiej 155, ale było pod słońce i nie wiem czy odmachali.
:oops: :oops: :oops: pomachałem dziś czerwonej 155... i zorientowałem się dopiero po fakcie, że przecież jestem na piechotę :oops: :oops: :oops:
:mrgreen: Ty to masz głowe na karku hehe :lol:
widziana wczoraj w godzinach popołudniowych jasno zielona 147 na ZGRach jadąca w strone Gryfina z podkładkami IKARa....
codziennie z ranca widze jak jakas Pani sobie wlatuje czarną 147 do Gryfina..na ZSach ale niemam czasa aby ja zaczepic hehe :P
hehe Kubas Ty tą Panią widujesz już chyba od kilku miesięcy :D Weź zrób blokadę drogi i jak się zatrzyma to zapodaj ulotkę :D :P
Wczoraj zaczepiłem pewną Panią w czarnej 146... u siebie na Cmentarzu Centralnym... Pani powiedziała, że nie jest zainteresowana... :roll: Jednym słowem dałem ciała... gdyż nie miałem ulotek forumowych grrr....
Nie łamcie się chłopaki :wink: nie pierwsza i nie ostatnia :wink:
Adamo :shock:... u siebie na Cmentarzu Centralnym... :shock:???????????
Tak, tak... dobrze rozumiesz... :lol: :wink:Cytat:
Napisał wojsaw
Przyjezdna trza ją schaltować :) :) :)Cytat:
Napisał KUBAS
A ja dziś widziałam Rosika....:) ale nie w swojej pięknej belli tylko w autobusie linii B (zaszalał i teraz ma...:P), wysiadał na wyszka :mrgreen:, był tak zajęty pisaniem esa że nawet mnie nie zauważył... :wink: pozdrawiam.
Hehe bo pisałem smsa do Marcina :P
widziałem dziś AR 155 2.5 v6 LPG na gorzowskich rejestracjach ...
nie "widziałem" tylko "jechałem" i "się zachwycałem" :P :D
no właśnie, rosik przedstaw nową Alfinkę na forum ;)
przedwczoraj w gorzowie widziałem czarną 155 1.7 TS na tablicach ZMY chyba ;)
Tak przedstaw ją koniecznie. Jestem bardzo ciekaw jak działa ci LPG bo chyba bardziej zaniedbać stan instalacji niż w autku Kubasa to chyba nie możnaCytat:
Napisał Rosik
dzisiaj tzn 2 czerwca ok godz 12, przez Ciechanów w stronę Płońska jechała piękna 156 (srebrna) 2,5 V6 na dużych kolach :lol: tablice W...... dalej nie pamiętam :oops: Jechałem za nią kawałek ale na rondzie skręciła na Płońsk...ja na Orlen. Na klapie (lewy dolny róg) miała jakąś naklejkę Alfy (czerwoną) czy to ktoś z Forum???
Na rejestracji WF :) była po części u Szwagrów bo tam ją widziałem.
u Szwagrów hmmm :D
a co Wy kuzna chcecie od mojej instalacji lata jak ta lala ..musze swiece wymienic tylko ehhe...a pali umiarkowanie..ale dobra nie rubmy tu OT ;p....
hehe przedstawie na forum jak zrobie fotki. A fotek nie zrobie bo aparat zalany :P
A ja chyba dzis widziałem ufty'ego jak jechał Wyszyńskiego :D
Rosik musisz poprostu dogadać się ze mną i zrobimy te fotki tylko ze mój najbliższy wolny termin to piątek popołudniu bo wcześniej mam kurs i nocne strzelania i takie tam pierdoły MADE IN "MON"
A pozatym widziałem dzisiaj AR 156 SW po FL na skrzyżowaniu Mickiewicza i Poniatowskiego oczywiście uniosłem rękę w celu powitania i pozdrowienia i mój gest został odwzajemniony :D
hehe Marcin, Ty ją widziałeś i wiesz jak wygląda... chyba te robienie fotek odstawimy na później, bo na razie to wizualnie nie ma czym się chwalić :oops: :P