Ja kupiłem emblemat na tylnią klapę Załącznik 42103 :big_boss:
Printable View
Ja kupiłem emblemat na tylnią klapę Załącznik 42103 :big_boss:
Ale chyba jeszcze nie dałeś co ?
Ja pewnie będę kupował tylną piastę - co mi się koło grzeje, a klocki z pewnością nie blokują - zacisk/klocki są chłodny w porównaniu do tarczy i środka piasty.
Może od razu - co polecacie? Dotychczas zawsze w tych tematach byłem wierny marce SKF ale widzę, że są jeszcze zamienniki w cenie o połowę niższej z dwuletnią gwarancją
jakieś MAXGEAR. Ktoś stosował może?
DF
Na Mikołajki pełny bak, preparat na czyszczenie wtrysków i 4h jazdy po torze.
Na gwiazdkę 2x Philips Blue Vision Plus w zestawie z postojówkami Philipsa.
Na a przed Sylwestrem chciałbym, żeby zaopiekował się ją jej ulubiony mechanik, który ma nomen omen Sylwek na imię :)
moja dostała nowe pióra wycieraczek a na gwiazdkę nowe logo(całe skrzydełko) na maskę:):)
Wczoraj tankowanie pod korek, jej też coś się należy:)
zalałem ON Verve.... i z portfela poszła spora sumka..ale czego się dla niej nie robi:)
Panowie, auto to jest po prostu rzecz. Prezenty kupuje się osobom :)
Już się boję, co będzie na walentynki...
ja moją Alfę na gwiazdkę muszę wstawić do ASO :( na naprawę po kolizyjną ... bo jakiś starszy pan w BMW wjechał mi w dupę na skrzyżowaniu ....
no cóż ... ale jest duża szansa że uda się zrobić przy okazji uszkodzoną blokadę kierownicy z OC sprawcy :D
moja niestety również lakiernika odwiedziła. jakiś frajer przejechał mi po drzwiach i lusterku.
no cóż... :(
ale twoja i moja potem będzie jak nowa :)
moja niestety dostała nową miskę olejową bo rozwaliłem, uważajcie w Warszawie na kamienie na Placu Krasińskich jest nierówno przy połączeniu z asfaltem. Ale pozatym moja 166 dostała nowe oponki letnie na tył :)
A ja dziś odebrałem do mojej paczkę z gratami: lusterko prawe, guma od puszki filtra do przepustnicy i poduszka z kierą momo - kierę mam taką samą, ale poduszkę miałem w niej wystrzeloną jak kupiłem od Andrzeja.. Odbieram paczkę i co: guma od 8v, obiecanej puszki filtra brak, lusterko niby ok, choć lekko pęknięte u dołu, a poduszka wystrzelona.. Ehhh, nie ma to jak allegro.pl i zakupy u Pana:alex4401http://moto.allegro.pl/listing/user.php?us_id=5841921
Odradzam, ciekawe czy zwróci mi kasę, bo twierdzi, że poduszka musiała wybuchnąć w paczce... A paczka nie śmierdzi specyficznie i to raczej nie możliwe.. Biedna Alfina, poczeka na prezenty do nowego roku...
Jakieś nie takie te prezenty Panowie - nie sądzicie? No cóż. Moja dodatkowo otrzyma maty wygluszajace na wrota GMS 02 co by jeszcze ładniej muza grała. :)
a mi frajer przyhaczył na parkingu tylni zderzak, a wczoraj patrzę i ktoś chyba choinkę targał koło mojej Alicji, i z drugiej strony zderzak z tyłu porysował delikatnie... więc też stoi u lakiernika: polerka + wtrysk lakieru. Nienawidzę Świąt bo jeden drugiemu od pośpiechu by na łeb wlazł, a przy okazji nie patrzą na nic ludziska i niszczą czyjąś własność... :(
Koledzy mimo wszystko nie traćmy ducha świąt liczy się pamięć o alfuni no i fakt że też jest członkiem rodziny :) no bo komu się kupuje prezenty ;) .:wub::santaclaus:.
Jak co roku moje 2 ślicznoty dostaną swoje upominki. Moja 159-tka dostanie nowy motylek na przednią maskę z brery, a 147-emka którą jeździ żona dostanie komplet wahaczy tylnych poprzecznch hart + tulejki zwrortnicy. Oczywiście żona też coś dostanie:P
Ja zakupiłem nowy zestaw głośników na przód Helix HXS dla Niuni :) Teraz tylko muszę troche czasu na podłączenie znaleźć a w okresie świąt może być ciężko :cool:
U mnie będzie to pewnie "do pełna" na stacji :)
Nowiutkie sprzęgło + wymiana oleju przekładniowego :)
A ja nic nie kupuje. Ani jednej ani drugiej.
moja na mikołaja i gwiazdkę dostała nowe 18 + zestaw zacisków Brembo z tarczami 330 na 32 :)
Jako, że moja 147 na mikołajki podarowała mi pęknięty pasek rozrządu to ja jej powiedzmy na gwiazdkę podarowałem nowe życie. A na nowy rok też coś dostanie ;)
Moja dostała górny wahacz TRW i komplet świeczek :)
A moja na święta przeszła operacje wzroku czyli założone HID-y
http://www.forum.alfaholicy.org/
zalałem Vpower, pod korek.
pzd.
Jest możliwe.Ja już dwa razy zamawiałem i prosiłem sprzedającego by wymontował nabój z poduchy ale nie posłuchał czego efektem była wywalona poduszka.Całe szczęście nie miałem problemów z odzyskaniem pieniędzy.Dopiero trzeci posłuchał i owinął nabój grubą gąbką:)
A Q4 dostała ode mnie komplet skórzanych mieszków z czerwoną nicią:)
No panowie emblemat założony fotki będą , no ale nie ma tak łatwo do samego końca emblemat założony ale sprężyny plastiku i oringa nie założyłem dojście jest tak beznadziejne że prawie wszystko pogubiłem i łapy pociołem . Będę musiał najpierw zdemontować zamek żeby założyć zabezpieczenia :mad:.
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
No panowie emblemat założony fotki będą , no ale nie ma tak łatwo do samego końca emblemat założony ale sprężyny plastiku i oringa nie założyłem dojście jest tak beznadziejne że prawie wszystko pogubiłem i łapy pociołem . Będę musiał najpierw zdemontować zamek żeby założyć zabezpieczenia :mad:.
No i wczoraj rano jeszcze bellę umyłem :).
Moja Alfa pod choinką znalazła :) :
http://img864.imageshack.us/img864/8822/zdjcie1725.jpg
http://img840.imageshack.us/img840/4981/zdjcie1722.jpg
Przy sportowych amorkach i sprężynach trzeba dbać mocniej o zawieszenie, pukał sworzeń- trzeba było wachacze zamówić. Przy okazji wymiana świec aby w zimę dobrze grzały :) .
Ja tam pod choinkę to sobie całą alfę kupiłem :D
Wczoraj o 17
a ja xenonki w srode zakladam ;D
Nowiutki komplet wycieraczek plus dywaniki....