Propozycja poświątecznego spotkania sylwestrowego na kartingach w kinepolis dla bezpiecznego sprawdzenia umiejętności kierowców.
Printable View
Propozycja poświątecznego spotkania sylwestrowego na kartingach w kinepolis dla bezpiecznego sprawdzenia umiejętności kierowców.
Jak pisałem wcześniej jestem za!!!!!!pytanie ilu bedzie chetnych??????
---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
I kiedy??? może piątek ???? dzień przed sylwestrem!!!!!
termin jest akceptowalnym i można by sie spotkać o 17 i do 19 można jeździć a później kto musi przeprosić kobietę to może iść z nią do kina :)
A kto niemusi może iść z kuplami na piwko.......!!!!!!!
:beer:
Teraz pozostało nam czekac co na to reszta chłopaków????????
ja i moj brat tez chętnie pojedziemy tylko nie pamietam jaki ma nick na forum ;p tylko że nam pasuje około 19 bo niektórzy pracują :)
ja sie raczej pisze jak sie cos zmieni dam Znac
jestem ZA a nawet przeciw ;)
no i jak z tym gokartami?
Z mojej strony aktualne!!!!!!!
Ja też będe a może reszcie, bo jakaś dziwna cisza w temacie, termin nie pasujemy to może w czwartek?
karting w kinepolis nie nalezy do najtańszych więc może i dlatego cisza??
no ja i brachol jedziemy a do tego mogę załatwić jeszcze z 2 :)
To może jakas inna opcja tańsza!!!!!mi jest bez różnicy moge być w czwartek
swieta i inne potrzeby niestety wypstrykany jestem a na gokarty plus piwko to na dwie osoby 300 niewystarczy wiec sorka odpadamy
Tak jak pisałem nie musimy isc na karting !!! To byla nasza propozycja moze ktos ma inny pomysł ?????(tańszy) BILARD ,KREGLE ALBO POROSTU SPOTKAJMY SIE NA PIWKU
przeciez jakie 300zł! ;Dcena jednego przejazdu to 35zł czyli 24min dwa razy zupełnie wystarczy czyli 70zł od osoby plus piwko 5:D
czytales regulamin?
---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
1 placisz za kominiarke plus wyrabia sie specjalna karte i na jedna osobe wyjdzie ci za 12 minut spokojnie 70 od osoby albo wiecej
Jak byłem pierwszy raz to wyszło właśnie coś ok. 80 dych jak pisze Cima
przecież byłem pełno razy tam...
Przyjedź i jedź:
Co to znaczy?
- Indywidualny wyścig trwający 12 min.
- Brak wymaganej minimalnej ilości uczestników z maksymalną liczbą 8.
- Tylko z rezerwacją.
- Przyjedź i jedź.
- Wyścig: 12 min.
- Cena:
- Dorośli poza godzinami szczytu: 32,5 PLN / 1 osobę
- Dorośli w godzinach szczytu: 37,5 PLN / 1 osobę
- Karta członkowska: 10 PLN*
- Kominiarka: 5 lub 9 PLN**
- Każdy kierowca jest wyposażany w profesjonalny kask i kombinezon firmy Arroxx
więc gdzie tutaj to 80zł od osoby
chlopaki bez paniki ;D
zreszta tutaj wszystko jest http://www.worldkarts.eu/karting/oferta_dla_doroslych/
więc policz 38 zl godz szczytu 12 min jazdy + 10 zl karta czlonkowska (licz razy dwa)to juz masz 100zl i co jeden kurs chyba nie bo wiem ze po jednym kursie jest niedosyt czyli + kolejne 80 i do tego browarki po konczy sie na 200 zl. Biorąc pod uwagę ze bedziemy bez aut + taxi i nie liczac masz prawie 300 zl!!! Sorry ale były swięta i remonty aut co niektorzy mieli :D i inne wydatki sorry ale ja maszynki do pieniedzy nie mam w d....pie. Mówię o sobie tylko.
Jesli to bedzie jakas malta np w piatek to sie pisze,pochwale sie nowym nabytkiem i zobacze swoja stara jesli Pisiordini bedzie:)
Dodam ,ze ja tez niemam maszynki w d,,,.a szkoda:(
Panowie spokojnie trochę. Kartingi w kinepolis to jest jak narazie jedyna propozycja ale czekamy na inne bo to jest forum żeby ustalić szczegóły i nie musimy jechać do kinepolis. Jakby ktoś miał taką maszynke to ja mogę podać adres do wysyłki biletów z królami polski :-)
ja jade autem bo za alkoholem nie przepadam :) a jak bd niedosyt to trudno dla mnie to najlepsza opcja zabawy :)
Panowie mi jest obojetnie gdzie !!!!!byle było ciepło w du....!!!!! Na powietrzu to ja lubie sobie posiedzieć ale latem!!!!!! A teraz nie bardzo!!!!!!Może ktoś zna jakieś miejsce gdzie bedziemy mogli usiąść i pogadać??????????????
Spokojnie, będę i auto możesz zobaczyć :) Specjalnie wypycuje je :D
Pisiordini i Misiu nawiązując do rozmowy postaram się także przyjechać, ale wstępnie na którą godzinę ??
I gdzie????bo narazie nic nie ustaliliśmy!!!!!
mi pasi pietek ok 17-18 np malta
mi Piątek też pasuje, ale zapewne dojadę ok 19.
Malta jest OK jako "Punkt zbiorczy" , ew można zrobić jakiś POM ( Powolny objazd miastem ) celem LANSU :)
Mi tam przy Malcie pasuje, ja najwcześniej to chyba na 18 dojadę bo mam około godz. jazdy.
Jeszcze czekam co bedę miał w pracy i o której skończę, ale na 85% jestem.
Glovash
niezły pomysł a później gdzieś klaps na dupę w ciepełku. Wie ktoś co się dzieje z Cinkiem
Czyli ustalone piątek na 18 na malcie a później POM dla lansu i na koniec zimne piwko przy ciepłej dupce.
Jestem,Pisiordini twoja kolej,a ktory to poziom?
co tu sie dzieje ;) co to za ustalenia ;)
i w ten piatek to taki maly spocik czy bez aut bo kazdy co innego pisze
ja biorę kierowcę :cool: na wszelki wypadek
Ja bede autem:)
czarek mala kieruje juz ;)
małą bedę miał od soboty a w piątek mam kierowce w osobie brata mego, taki przywilej mienia brata z prawkiem.