Wiecie może gdzie mogę takie cudo kupić? Nie musi być oryginał. Przeszukałem allegro i google i nic :( a potrzebna mi jak spragnionemu woda na pustyni.
Printable View
Wiecie może gdzie mogę takie cudo kupić? Nie musi być oryginał. Przeszukałem allegro i google i nic :( a potrzebna mi jak spragnionemu woda na pustyni.
ogolnie ciezko trafic jak juz sie pojawi to zaraz jest 10 chetnych
Qrde że też jakaś firma tuningowa nie robi zamienników i nie sprzedaje na allegro. Tylko gów***ne, duże, wygladajace jak straszydło tjuningofe zderzaki :( :( przecież nawet na zamiennik byłoby w choooo.... chętnych. Ehh ;/
Chętnie zrobie tylko musiałbym mieć komplet na kopie.. a jeszcze bardziej do 164 bym komplet Zendera zanabył.. :)
Tylko skąd wziąć kopie ;/
hm, a nie może ktoś kto ma dokładki zapożyczyć :P oczywiście za jakąś opłatą. Zgłosić się do jakiejś firmy która robi body kity zderzaki itp a może nawet jakiś alfoholik zajmuje się tym, na pewno było by dużo chętnych więc koszty rozbiły by się ;P ważna jest tylko inicjatywa i dobra wola pożyczającego dokładkę przedniego zderzaka.
---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:10 ----------
ps jak by wyszlo sam bym sie pisal na dokładeczke;D
Tylko że nikt nie ma wolnej na stanie ;/ a jak ma to już założone na aucie i drzeć z auta to też nikt nie zechce ;/ ogólnie lipa!!! Przez tą dokładkę stoję w miejscu. Bo gdybym ją miał bella poszłaby już do lakiernika na moda!!! Wrrr wkurw mnie wziął :( Pewnie się będe tak bujał z pół roku , a wszystkie graty co już zakupiłem do AR będą leżakować w garażu ;/
do 164 dokładkę przód ma kolega Dyny164, szkoda że tylko na przód:)
Hehe tylko że 164 i 156 chyba się różnią i nie spasi :D
Jasne, chłopaki na pewno by się ucieszyli.. najchętniej to bym odkupił.. ale jeśli nie będziesz chciał sprzedać, to i pożyczenie mnie zadowoli.. Napisz mi na PW proszę, na jakich zasadach byś sobie to wyobrażał.. :)
Mariusz ile Ci zajmie zrobienie takiej dokładki? Jeżeli odkupisz ją od kivi??
Jeśli będzie w dobrym stanie, to formę zrobimy w troszkę ponad tydzień.. Generlnie ta dokładka wygląda jak dół zderzaka GTA.. choć to w końcu też Zender.. więc pewnie spod jednej ręki to wyszło.. :)
Sprawa dogadana.. w rozliczeniu do kolegi pojedzie przedni zderzak GTA.. :)
To czekamy na kopię dokładki:)
Dokładnie. Jeżeli chcesz zrobię listę chętnych w dziale 156 i zobaczymy ilu będzie chętnych . . . tak żeby równolegle szła lista i wykonywanie Zendera przez Ciebie :)
Jeśli myślisz, że byliby chętni to byłoby super, jednak jak wiesz zapewne przy jakości AutoDS nawet przy klubowym rabacie nie będzie to poziom cenowy Allegro.. Orientacyjna cena będzie oscylowała ok. 130 euro (prawie 550zł), czyli z Waszym klubowym rabatem -30% wychodzi 385zł.. ale przy kilku egzemplarzach dla pierwszego grupowego zamówienia dałoby się zejść do 300zł myślę (-45%).
Czyli mogę pisać że cena Zendera dokładki to będzie 300PLN?? Jeżeli tak to tak wpiszę. Ok robię listę.
---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:14 ----------
Z tematem ruszyłem. Jak będą jakieś newsy od Ciebie. Termin realizacji, jaka dokładnie cena, ile przesyłka itd to zapraszam do tematu w dziale 156 :) jesteś wykonawcą więc masz najwięcej do powiedzenia pozdro :)
Podziękowania dla kivi 89 ;) za użyczenie dokładki oraz dla AutoDS nie myślałem że moja a w sumie wszystkich chętnych idea znajdzie tak szybkie rozwiązanie:) marzenia się spełniają. tez chce sie dopisać na dokladeczke
Z kolegaą kivi89 zrobiliśmy deal, z którego chyba obaj jesteśmy zadowoleni.. zamieniliśmy się, on mi dał zderzak z dokładką w zamian za zderzak GTA-look z AutoDS.. :)
z checia bym kupił tą dokładke
Poprostu dopisz się do listy.. :)
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:31 ----------
Tu są zapisy - http://www.forum.alfaholicy.org/156/...mariusz-3.html