Panowie w prawej stronie bagażnika sa bezpieczniki i przekazniki. bezpiecznikow jest 9 i 5 przekaznikow.
u mnie przed tymi przekaznikami jest bezpiecznik zolty 40 a zaraz za nim pod pokrywka jest jakis włącznik co to takiego jest??????
Printable View
Panowie w prawej stronie bagażnika sa bezpieczniki i przekazniki. bezpiecznikow jest 9 i 5 przekaznikow.
u mnie przed tymi przekaznikami jest bezpiecznik zolty 40 a zaraz za nim pod pokrywka jest jakis włącznik co to takiego jest??????
Wrzuć foto :) Na pewno będzie łatwiej zweryfikować.
w instrukcji obsługi wygląda to podobnie
http://img823.imageshack.us/img823/6866/a180f.jpg
Panowie dalej nie mam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie co to za przełącznik wraz z tym żółtym bezpiecznikiem nie ma opisanego go w instrukcji serwisowej
Myślę, że tego szukasz:
Załącznik 42866
I tego:
Załącznik 42867
tak dokladnie tego oznaczenie a6 co to takiego??
Zrób dokładne zdjęcia i spisz numery z przekaźnika bo zaczyna to wygladać na jakąś doróbke...
panowie powiem tak ten bezpiecznik jest od ogrzewania tylnej szyby 40a bezpiecznik( a )w instrukcji za tym bezpiecznikiem jest ten włącznik tylko zeby się do niego dostac trzeba zdjąć pokrywke ma oznaczenie a6
ponawiam
panowie czy nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie powturze chodzi mi o to urządzenie ktore znajduje sie po prawej stronie bagaznika tam gdzie sa przekazniki i bezpieczniki np: od podgrzewania tylnej szyby czy obwodu w wiazce klapy bagaznika.
te urzadzenie jest zaraz nad bezpiecznikiem koloru zoltego 40a. jest on oznaczony w instrukcji nr A.
Nad tym bezpiecznikiem jest cos takiego czerwonego po odkryciu czerwonej pokrywki ukaze nam sie przelacznik i wlasnie moje pytanie co to takiego. w instrukcji elern jest to oznaczone 6a
Prosiłem kilka postów wyżej o zdjęcie tego.
chłopie masz zdjecie na poczatku tematu ty chyba jakis uprzedzony jestes do mnie
Załącznik 44009
to jest to cos czerwone jak zdejmiecie pokrywke zobaczycie cos takiego co można przełączyć w dwie pozycje
Przypadkiem nie od alarmu ?
niewiem
Ja mam w tym miejscu ale przełączam go kluczykiem małym może masz inaczej to rozwiązane. a przełącz i zobacz czy masz alarm Pozdrawiam