Żyją jeszcze jacyś czy w tym rejonie wymarli :P
Printable View
Żyją jeszcze jacyś czy w tym rejonie wymarli :P
Ostrów żyje :)
Ostrów i Kalisz to ja wiem :P ale myślałem że ktoś jeszcze bliżej się odezwie :P a Alf tu w ostatnim czasie dużo przybyło.. ale mało kto kumaty ;)
pozdr. z kalisza
Ja jestem;D
Alf dużo ale mało kto odmruga na trasie właściwie to mi się jeszcze nie zdarzyło;D
Ja jak widzę na PKE to nawet nie kiwam ;) patrzą tylko jak na wariata ;) jak będziesz widział moją Belle to kiwaj, machaj, mrugaj i trąb :P a może z czasem ktoś jeszcze się tutaj odezwie :)
witam z Ostrowa. Z małym opóźnieniem ,ale co dopiero kupiłem Alfe ;)
I jeszcze jeden z Bralina, alfa wkrótce będzie kupiona, kwestia czasu.
A 147 z Bralina widziałem w piątek.
Pozdro z Kępna. Żyję i mam się dobrze:)
Zwoli jednak jest nas więcej :P
Pke - 159 pozdrawia.
Siema! Kiedyś szukałem tematu czy Kępnianie coś już pisali i nie było:) teraz zerkam w wlkp i jest! Ogólnie pochodzę z okolic Kępna, ale większość czasu spędzam na Pomorzu- tam pracuję. Obecnie- chyba do 13ego maja jestem w Kępnie, więc może jakiś spocik?
Jest dużo takich jak ja:P którzy są ale nie wiedzą o tym temacie:) Co do mrugania, to zawsze mrugam, macham...i jeszcze nikt nigdy nie odpowiedział. Trrudno:P
Kobyla Góra melduje się jak coś ;)
---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:30 ----------
Kobyla Góra melduje się ;)
maciekm88 czy Ty jesteś w Kepnię i to Twoja bella stała wczoraj koło południa obok świata alkoholi? ;)
Jestem za można by coś zrobić w weekend :D
Przyznać się, kto był dziś Alfą 156 2.4 na klubowych ramkach i z rejestracją PKE na kolacji w McDonaldzie?;) Też byłem, tylko że jednośladem. Później żałowałem, bo może byśmy się zgadali:)
Co do spotu, to proponuję piątek, godzina 17.00? parking BP/mcdonalds?
Proponowałbym czwartek albo tn piątek ale późniejszą godzinę :) parking lepiej netto od strony myjni na bp :)
- - - Updated - - -
Może coś ruszy w naszej okolicy wkońcu :P
Szczerze mówiąc, mi to obojętne:) jestem na urlopie... Dopisywać się kto chętny, i komu pasuje jaki dzień. No ale chyba nikt nie będzie marudził że nie znajdzie wytłumaczenia że nie wpadł na pierwsze spotkanie Kępińskich Alfaholików:)
Czwartek proponuję, wtedy również bym się pojawił :)
No i super. Mamy 3 auta, więc ustalamy czwartek. godzina 18.00? Myślę że będzie ok. i parking netto.
- - - Updated - - -
Wstępna lista osób które się pojawią:
Raku
ciapek1808
maciekm88
Melduje swoją gotowość w czwartek o 18.00 :D
Wstępna lista osób które się pojawią:
Raku
ciapek1808
maciekm88
Jordan-166
Ja jeszcze znajomego znajomego namówię, żeby przyjechał, więc może będzie jeszcze jedna alfa ;)
No i super, im więcej tym lepiej;)
Informację o spocie wrzuciłem też na alfaclub.pl.
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=37758
Ja również postaram sie dojechać ;)
myślę nad przyjazdem ale to jak znajde chwile wolnego czasu :D
też chętnie wpadnę, jestem świeży w "alfaholikach" no ale postaram się być. mogę się chwilę spóźnić...
Do zobaczenia, Ludi.
No to panowie liczymy na Wasze przybycie;)
Lista
Raku
ciapek1808
maciekm88
Jordan-166
Ludi
michalosw (?)
alfa_ostrów (?)
Panowie.. Moje szanse na uczestnictwo lekko opadły gdyż wczoraj wybił mi się w Sycowie na środku w rynku wąż od wspomagania :/ Jutro od rana będę z mechaniorem ją reanimował i wąż do kucia muszę zawieść bo jak na złość wybiło ten zasilający.. Ehhh..
Nie nawal i weź się postaraj. Ewentualnie przyjedź bez wspomagania:P Mi w tym roku podczas powrotu z pomorza strzelił... jakieś 250km bez wspomagania zrobiłem. co jakiś czas tylko dolewałem płynu żeby choć na chwilę pompa się przesmarowała. I wszystko jest ok;) Z tym że mi strzelił ten zbrojony- gumowy
No i jak tam chłopaki? Dzięki za spotkanko i oby teraz częściej udało spotkać :)
Również dzięki za spota, miło było poznać. Fajnie ze coś i tutaj zaczęło się dziać;) To do następnego:cool:
Raku, zdjęcia poproszę na maciekm88@op.pl
Jak tam ominęło mnie coś ciekawego? Może tutaj niech zamieści foty Raku, albo ja też prosze na maila: ludi90@tlen.pl
Załącznik 65907Załącznik 65908
Również dziękuję wszystkim za spotkanie, liczę na kolejne w większym gronie ;)
Była przejażdzka 166, a na koniec wybraliśmy się razem na kępiński rynek.
Do soboty jestem w kępnie, więc możemy się znów spotkać;)
:] Również dziękóweczka za spocik :] Z 10-15 samochodów by lepiej wyglądało, ale te 5 i tak zajebiście wyglądały :D Ja od soboty na wakacje jadę, odpocząć trochę, turbine na trasie przepalić :D Chyba, że dzisiaj? :P
Panowie! Może jaki spocik hmmm? Powtórka w większym gronie była by mile widziana :]
Ja na jakiś czas odpadam. Dziś wróciłem na pomorze i nie wiem kiedy będę znów w Kępnie, ale jak coś to dam znać;)