Witam, moze by tak zorganizowac jakis spocik gtv w wawie w tym tyg:)
Printable View
Witam, moze by tak zorganizowac jakis spocik gtv w wawie w tym tyg:)
tak daleko? może w Częstochowie się spotkamy na Jasnej Górze? :D haha
E tam, spotkajmy sie w polowie drogi np w gdańsku :P
Łódź byłaby najbardziej uczciwa :D A w ogóle latem na pewno będzie trzeba pomyśleć o jakimś zlocie Gtv-ek... ;)
to moze u mnie pod garażem :D bo jak na razie gtv się składa i nie mam jak dojechać gdziekolwiek
koledzy, faktycznie mozna by pomyslec o jakims zlociku gtv/spider na wiosne, moze kwiecien, moze maj, co do miejsca kilkukrotnie bylem na zlocie alfa romeo w kazimierzu dolnym nad wisla i uwazam ze jest to ciekawy pomysl ze wzgledu na lokalizacje, a jak wiadomo kazdemu sie nie dogodzi
do maja to ja się nie wyrobię :(
to co ty swapa robisz jakiegos na nietutejszych parts-ach
wiesz co robię tak żeby było dobrze zmieniam heble na większe, silnik remontuje w sobotę muszę zrzucić głowice i oddać do zrobienia :) chcę zmienić turbo i wtryski na większe. od ponad 3 lat czeka na montaż większy ICek :) wymienić bov na coś lepszego zamontować pomalowane pokrywy Załącznik 45273 i kolektor dolotowy. dodatkowo wydech prawdopodobnie 2,5 cala przelot tylko końcowy zostawię. i na koniec poprawki stylistyczne i montaż 18 :D a w przyszłości lakier i inne drobiazgi
---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
zapomniałem jeszcze że szukam Q2 i że czeka jeszcze cały karton nowych części które chcę powymieniać :D
malowales vht, plany widze ambitne, to tak jak u mnie, planuje kupic jakas 3.0 zostawic sobie z niej skrzynie, polosie, lapy, instalacje, wszystkie rurki, obudowy filtra ogolnie wszystko a sam silnik sprzedac i probowac kupic 3.2 gta i zlozyc do kupy, ciekaw jestem, bo z zewnatrz i wewnatrz juz wszystko zrobione, tylko 2.0ts coprawda 172KM wyszlo na hamowni ale i tak malo
tak, fotka troszkę nie aktualna bo czarną pokrywe malowałem jeszcze raz przez tego babola pod R i dodatkowo żebra na czerwonej są wypolerowane
--------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
u mnie ile wyjdzie tyle będzie pewnie z 250 + o ile oczywiście cokolwiek wyjdzie bo plan planem a życie i tak płata figle :)
lata już jedna 3,2
w jakim rejonie
poniekad to te same konstrukcje do 156 gta pasuje skrzynia od 2.5v6 a wiem ze ona pasuje do 3.0 wiec kwestia polosi rozwiazana, mocowania mozna przerobic ale mysle ze beda pasowac od 3.0 do 3.2, komp chce zostawic od 3.0 zrobic kolektor 4.2.1 i dac 76mm do koncowego, pozniej pojechac do cinka i wierzyc w to ze uda mu sie to wystroic jakos wzglednie, licze na jakies 270-280KM i koszt zabawy nie przekraczajacy 10tys bo juz 10poszlo na samochod, teraz 7 na pakiet cup i lakierowanie, kolejne 3tys na wnetrze czerwone i dodatki
malowales calagtv-ke.
tak, tyle ze na raty, bo w czerwcu cala byla malowana, teraz dokupiony spoiler, blotniki, progi i zderzaki i ponownie polakierowane wiec lakier troche sie rozni
Ale zeby taki spot mial rece i nogi to najlepiej zeby ktos konkretny zajal sie organizacja. Konkretne miejsce i data, ewentualne atrakcje itp.
A ja na razie obserwuję jak się temat rozwinie :)
Criss ma racje, musiałby sie znależć koś zaangażowany mieszkający niedaleko miejsca spotu... Bo jak sie coś robi tak spontanicznie i razem to nic z reguły z tego nie wychodzi.
Najfajniej w sumie byłoby przejchać sie razem np. na Ułęży. Tylko, że pozostaje to w kategorii marzeń, bo nie mamy tu 25 miłośnikó gtv-ek a na pewno nie takich co wydaliby ok 250 zł za taką przyjemność... O torze Poznańnawet nie wspominam bo dostać sie tam to prawie cud i to kosztowny.
Pozostaje więc wymyśleć coś bardziej przystępnego - bo przejechać pół Polski w Gtv-ce naszymi dziurawymi drogami i spotkać sie, żeby iść na kawe... To chyba żal czasu.
Czasu jak czasu ale jeśli miałbym mieć 500km w 1 stronę bo jak na razie propozycje miast tak wyglądają to nie bardzo widzi mi się spot kilku godzinny nie wspominając już o paliwie
No cóż, proponuje, żeby każdy zainteresowany wrzucił proponowane miasto - zobaczy sie potem które z propozycji miało najwięcej chętnych i demokratycznie wybierze miejsce. Potem starczy sie zaangażować i coś fajnego na pewno sie wymyśli... Bo prawda jest taka, że brakuje takiego zlotu Gtv-ek i trzeba to w końcu zmienić - nawet jak nie wszyscy dotrą, to szlak będzie przetarty.
Z tego co pamietam, to póki co był chyba kiedyś jakiś jeden zlot - orientuje sie ktoś może gdzie to było?
Propozycje? Okolice Łodzi? Mniej więcej środek PL
Co do zlotu to nie pamiętam gdzie był
Jest tez tor Kielce. Znizki moge spore zalatwic :)
Ja też jestem za propozycją w Kielcach. Przynajmniej byłoby ciekawie - słyszałem że tor jest całkiem, całkiem ;) Ale może będą jeszcze jakieś propozycje...
Świetny pomysł!
Tor kielce - jak najbardziej :)
Dla mnie mogą być i Kielce.Przy okazji rodzinke odwiedze;)Poznam nowych użytkowników gtv,spider:confused:
Hm, musielibyśmy zebrać pewnie tak z 10-15 osób, żeby to było w ogóle opłacalne...
Moi znajomi z hondy maja tam wjazd za free podpytam czyby sie nie dalo podlaczyc- a to chyba nie taka zla opcja, jesli chodzi o noclegi to tez bym mogl cos ogarnac w zaleznosci od budzetu kazdego polecic gdzie jest sens jechac. ale to troche potrwa bo kontakt z czlowiekiem od hondy mam raz na 1,5mies, wiec najleiej by bylo zaczac myslec juz teraz a spot zorganizowac jak wyjdzie slonce np kwiecien maj (zeby Majster zdazyl poskladac swojego potwora;) )
To fajnie, że masz takie możliwości. Zlocik oczywiście jak będzie ciepło :) Napisałem do zaprzyjaźnionego klubu, może ktoś też sie podłączy... FAjnie by było poznać więcej osób z Gtv-kami i popróbować troche na torze :)
Coraz lepiej się zapowiada ;)
Dla cchcacego nic trudnego:)
nie wiem czy w tym roku przyjadę gdziekolwiek
mam ambitne plany wakacyjnego wyjazdu autem do Skandynawii i raczej będę na ten wyjazd oszczędzał, a jeśli nie wypali, to po wakacjach będę miał kasę na 'miejscowe' wypady ;)
Siemka jesli coś konkretnego sie zorganizuje to i ja sie dokleje, oczywiscie o ile dam rade ;) pozdro
Widzę, że tutaj trochę ucichło...
Na AC już więcej konkretów http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=36033&start=15
Co myślicie ? Ja się pewnie pojawie :cool:
Chłopaki mobilizować się i przyjeżdżać bo juz mało czasu zostało.
Chcieliście spota to jest http://www.forum.alfaclub.pl/viewtop...er=asc&start=0
niepowtarzalna okazja żeby spotkać się w tak dużym gronie posiadaczy Gtv/ Spider ;)