http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=20&t=442617
wybaczcie, że link z forum golfa;) ktoś się wybiera? chciałem wyodrębnić temat z tego o naszych spotach:)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=20&t=442617
wybaczcie, że link z forum golfa;) ktoś się wybiera? chciałem wyodrębnić temat z tego o naszych spotach:)
Witam,
prawdopodobnie podjadę zobczyć co się dzieje :)
Ja też może podjadę, zobaczyć jakie furki i jaka frekwencja :)
ja myśle że też podjade :)
Hmmm... a może wszyscy ktorzy mieli by jechac spotkali bysmy sie jakos z np. pol godzinki wczesniej w jakims umowionym miejscu i wszyscy razem bysmy tam podjechali :confused: w grupie zawsze inaczej ;)
to co 30 min wczesniej moze tylko gdzie, parking przed malym tesco na wloknairzy miedzy drewnowska a wielkopolska? albo bp kolo lidla na wlokniarzy kolo drewnowskiej?
Ja również się dostosuje ;)
No to niech ktorys z kolegow zaproponuje gdzie jest zbiorka a my sie dostosujemy i podjedziemy :)
jak dla mnie to moze być ten lidl :)
ok będę, ino Vectrą bo mi chłopaki nie dzadą rady poskładać 75:(
Wszyscy potwierdzają, że będą pod Lidlem? ;)
ja narazie nie moge odpalic:/ ale walcze aku w drodze
Za duża frekwencja Alfy to nie była, ale może tym razem na drugą edycję kilka osób się zmobilizuje
Załącznik 46739http://imageshack.us/photo/my-images/814/nocny2.jpg/
....
wygląda na to ,że podobnie jak ostatnio na Nocnym spocie aut wszystkich marek, będzie ok 4 Alf, aleee jest jeszcze troche czasu, może pogada będzie bardziej zachęcająca i będzie Nas więcaj :)
Ja chciałbym się wybrać ale trudno stwierdzić co się po drodze urodzi, w końcu to jeszcze 3 tygodnie.
Chęć podjechania jak najbardziej wyrażam :)
Ja również będę. Czyli spotykamy się na BP tak jak się umówiliśmy? :)
Moze byc Bp przy rondzie Solidarności też jestem zaa
ja raczej tez zawitam tak jak na poprzednim oczywiście :)
Biorąc pod uwagę to, iż w/w stacje są dość blisko trasy dojazdu do M-1
jak również to, że inne marki aut mogą się też tam spotykać a miejsce stacji jest raczej nieco ograniczone to proponuję:
Spotkać się o godz. 23.30 na parkingu koło Manufaktury od strony ul. Zachodniej,
a następnie po kwadransie czyli ok. godz. 23.45 wyjedziemy wszyscy razem małą paradą ulicami:
propozycja 1) z parkingu do ul. Drewnowskiej, Zachodnią, Ogrodową, Północną, Źródłową, Palki, Wojska Polskiego do Brzezińskiej.
lub nieco dłuższą trasą bardziej przez centrum miasta.
propozycja 2) z parkingu do ul. Drewnowskiej, Zachodnią, Kościuszki, Żwirki, Piotrkowska, Piłsudskiego, Kopcińskiego, Palki, Wojska Polskiego do Brzezińskiej.
ale to jakimi ulicami pojedziemy to już najmniejszy problem i możemy to ustalić w większym gronie jak tylko się spotkamy na miejscu.
W każdym razie samo miejsce spotkania pozostawiam do rozważenia na forum :)
OK. Może być zachodnia ;)
Pasi :) wchodzę w to :)
rowniez bede na 100% :)
jako że niebawem juz 3 marca moze ustalilibysmy dokladnie miejsce i godzine spotkania abysmy mogli wszyscy razem podjechac :)
w którym dokładnie miejscu przy manu, na którym parkingu się spotykamy??
Jaki scenariusz przejazdu wybieramy, którego się trzymamy??
Czy chodzi o parking przed Urzędem Komunikacji ?
Dokładną trasę możemy ustalić jak już się spotkamy (ok. godz. 23.30)
a wyjazd do Centrum Handlowego M-1 (ok. godz. 23.45 - 23.50)
Natomiast parking spotkania proponowałem w Manu - ul. Zachodnia 47
wjazd od ul. Zachodniej (między Drewnowska a Ogrodową) nieopodal dużego żółtego napisu MANUFAKTURA
Jest to dość duży parking w centrum i chyba większość zna to miejsce,
natomiast przyjezdni nie powinni mieć chyba większego problemu ze znalezieniem tego parkingu.
Ja się na to piszę.
z racji na to iz zapowiada sie duza ilesc osob na spocie proponuje moze wczesniejsza godzine spotkania bo bedac na miejscu 0 23.45 mozemy juz miec miejsca na samym koncu... Co wy na to?? Bo miejsce spotkania pod Manu od strony Zachodniej pozostaje nie zmienione??
myślę, że bez przesady. za wielu nas nie bedzie trudno Nas liczyć w dziesiątkach, a naa te kilka aut miejsce sie znajdzie, po za tym "...ostatni beda pierwszymi;)..."
mysle ze bedzie dovrze :)
Ja na 90% bede leciał z Radomia to może podjade tam do was
A ten nocny spot nie zaczyna się o 23:30 ?? bo gdzieś mi się tak o uszy obiło :)
o 23:30 to w róznych miejscach Łodzi (carefour rzgowska, hala sportowa pod samolotem, manu przy zółtym napisie itp iwiele innych) spotykają się różne kluby ,żeby grupami podjechać pod M1 na 23:59
to moze tez my sie o 23.30 spotkamy:>
0 23:30 się spotykamy o 23:45 wyjazd
Zgierz też będzie :) jedyne 166 z teco co widzę :)
Marcin to dołącz do nas w Manu o 23.30 co?
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:53 ----------
widzimy sie od str zach na parkingu tak? tym przy samej manu czy tym pod urzedem bylym ?