Wielokrotny wybór pozwala na zaznaczenie np. dwóch lub wszystkich terminów jeśli nie masz w tym czasie innych planów, jesli chcesz spotkać się z fanami marki Alfa Romeo zaznacz daty i zagłosuj.
EDIT: właśnie zagłosowałem :wink:
Pozdrawiam
Krzysiek
Printable View
Wielokrotny wybór pozwala na zaznaczenie np. dwóch lub wszystkich terminów jeśli nie masz w tym czasie innych planów, jesli chcesz spotkać się z fanami marki Alfa Romeo zaznacz daty i zagłosuj.
EDIT: właśnie zagłosowałem :wink:
Pozdrawiam
Krzysiek
zagłosowałem :mrgreen:
Ja też zapodałem kartę do urny :)
Pozdrawiam.
Apeluję jednak, by głosy oddawali Ci, którzy faktycznie przyjadą...
- Rafał
ehh Panowie proszę się określać bo nikt nie wyrazi swojej opini kiedy i jak mu pasuje
No, a jeśli ktoś z Was mnie lubi :) i jest mu obojętna data spotkania, to bardzo proszę ustalać ją na 06.07.2008, wcześniej nie dam rady, bo bawię na weselu...
Pozdrawiam.
- Rafał
dla mnie może być 6.07 :mrgreen: tylko głównie o to chodzi czy spotykamy się w Wiśle czy może dalej Kraków
W Wiśle ! ! !Cytat:
Napisał Kosiar
Głos oddany i czekam na decyzje :)
Póki co mamy fifty-fifty :)Cytat:
Napisał Pitus25
Mam nadzieję, że padnie termin, który będzie mi odpowiadał (06.07.2008).
Pozdrawiam.
- Rafał
prawda jest taka że nie wazne jaki bedzie termin to i tak wiekszość przyjedzie :)
Popieram nie kazdy wie co będzie robił w tym dniu czy moze coś mu wypadnie a droga w moim przypadku taka sama a Wisła jest pięknaCytat:
Napisał Pitus25
im szybciej tym lepiej bo bedzie fajna zabawa :)
no to panowie jaki termin ustalamy
Ja niezmiennie obstaję za 06.07.2008, ponieważ wcześniejszy termin koliduje mi z weselem.
Jeśli trzymać się wyników ankiety, to póki co jest po mojemu :D
Pozdrawiam.
- Rafał
albo 29.06 :mrgreen:Cytat:
Napisał alces1
Czyżby to Ty Adamodg przeciwko mnie? ;)Cytat:
Napisał adamodg
Pamiętaj, że lecę Ci browarka :D
A tak poważnie, wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie...
Pozdrawiam.
- Rafał
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał adamodg
Pozdro
ale Wisła zostaje na 100% :?:
no Wisła już poszła w sieć to niech tak zostanie :D
wiadać ze wyniki zmieniły się i jest na 29.06 o mnie za mnie moze byc tego 06.07.08 fajna data i prosta do zapamietania :)
żebym jeszcze wiedział o co chodzi :shock: :DDDCytat:
Napisał Pitus25
Jeśli o mnie chodzi to może być...Cytat:
Napisał adamodg
:P
Baaardzo zabawne, normalnie baaardzo :>>>Cytat:
Napisał robak#21
:D :D :D
Również pozdrawiam.
- Rafał
hehe teraz alces1, bedzie robil nowych uzytkownikow i glosowal na 06.07.08 :)
W każdym razie 13 lipiec już odpada, co do pozostałych dwóch terminów możecie zrobić "dogrywkę" :lol: .
Niestety od poniedziałku przez dwa tygodnie mnie nie będzie (wczasy - <haha> huurraaa!!! ), więc ustalajcie termin "na bank" i rozpoczynajcie zapisy. Oczywiście ja się piszę :D .
Mam nadzieję Gopcio, że mnie nie podkablujesz do adminów, bo bana dostanę :>>>Cytat:
Napisał Gopcio
A swoją drogą 06.07.08 - fajna data :)
Pozdrawiam.
- Rafał
no faktycznie 6 7 8 brzmi i wygląda ciekawie
jestem za ale swojego głosu już nie zmienię w ankiecie
ja obstawiał bym bardziej przy 29 dlatego że 6 nie dam rady
i tak możemy przekrzykiwać się wzajemnie aż dojdzie do tego że minie lipiec a my obudzimy się z ręką w nocniku. Uważam że Organizator powinnien podac sztywną datę i każdy kto będzie chał i bedzie mógł to pojedzie a kto nie da rady pojedzie next time, wiadomo ze najlepiej było by gdyby wszyscy naraz byli ale chyba jest to nie możliwe :)
Wiesz, po to jest ta ankieta, żeby wybrać dla jak największej liczby uczestników optymalną datę. Jednemu pasuje taka, innemu inna, a ktoś powie że jeszcze kiedy indziej. Mamy demokrację, ankieta jest swego rodzaju głosowaniem, który termin wygra ten będzie zrealizowany, aczkolwiek jak wspomniałem dla mnie jest to 06.07.08, jeśli jednak większości będzie odpowiadał inny, to cóż mówi się trudno, większość w tym przypadku ma rację. Najwyżej po prostu mnie nie będzie.Cytat:
Napisał Pitus25
Pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia.
- Rafał
amnie to jest wsio ryba :mrgreen: przyjade ale tylko do wisły,nie zebym nie lubil krakowa,ale jakas odmiana musi byc !!!pozdr 600 volt
Myślę, że faktycznie nie ma się co przekrzykiwać. Sonda poda konkretna datę a jeśli będzie po równo to zrobi sie dogrywkę i po sprawie.
Chociaz wiadomo, ze im wczesniej tym lepiej
ja tez tak myslde ale wiem tyklo jedno POLSKAAAA!!! tylko nioe zalejcie paliuy
ty Gopcio chyba już zalałeś bo coś dziwnie piszesz :DDD :DDD :DDDCytat:
Napisał Gopcio
o kurczę - ankieta się kończy dzisiaj więc pewnie będzie dogrywka
głosujcie na 6 7 8 ( wygram browara ) :mrgreen: :mrgreen:
p.s.
naklejki na szybkach Gopcio ?
Ale Ci się naklikałoooooooo :lol: , czyżby już emocje? :wink: <piwo>Cytat:
Napisał Gopcio
Coś mi sie zdaje że chyba będą "karniaki" do ankiety bo niewiele czasu zostało a remis wychodzi. :D
no i za dwie minuty będziemy wiedzieć czy jednak ta fajna data 6 7 8
co sie stało z czasem ankiety ? przedłużona ?
No to widzimy sie 06.07.2008 :mrgreen:
pozdro
Ankieta zakończona wynikiem 19:17 głosów dla 06.07.08.
Tak więc datę juz mamy, proszę ktoregoś z kolegów o rozpoczęcie tematu związanego z zapisami na spot. :)
no to chyba mam browarka :?: :DDDCytat:
Napisał alces1
tyskie 0.66 L butelka ( schłodzone ) :DDD
dziękuję :DDD :DDD :DDD :DDD
no to może ktos z okolicy - co by podał konkretne miejsce zbiórki i godzinkę ( godziny od do )Cytat:
Napisał Lopezius
bo ja Wisły nie znam bo na trzeźwo nie widziałem :lol: