Niech każdy poda tutaj ile mu wyszło gigabajtów zdjęć ze zlotu. Jak to podliczę to podam w temacie dot. spotu w sobotę ile trzeba płytek DVD przynieść (trochę tego będzie ;) )
Printable View
Niech każdy poda tutaj ile mu wyszło gigabajtów zdjęć ze zlotu. Jak to podliczę to podam w temacie dot. spotu w sobotę ile trzeba płytek DVD przynieść (trochę tego będzie ;) )
ja tam biore ze piec krążków
Rosiczka mi wyszło 80 G hehehehe więc zabierz całą walizę płyt:P albo nic nie bierz bo i tak Ci nie dam:P tak na serio 1,2 G
Ajć płytki się studzą u mnie w szufladzie więc z płytkami nie będzie problemu :) :) :)
no tak... a połowa to pewnie zdjęcia własnych butów i wnętrza pokrowca aparatu :P dać kobiecie aparat do ręki... :roll: :mrgreen:Cytat:
Napisał zimorka
Myślę , że każde zdjęcie wyszło na cacy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
no tak... a połowa to pewnie zdjęcia własnych butów i wnętrza pokrowca aparatu :P dać kobiecie aparat do ręki... :roll: :mrgreen:
dlatego nie chciałam pożyczać Ci mojego aparatu, bo właśnie takie zdjęcia znalazłyby się na płytkach. Dobrze, że Twój sprzęt został zalany, bo wtedy byłaby APOKALIPSA:P:P:PCytat:
Napisał Rosik
Dzięki Kucyk:D Chociaż Ty bronisz płeć piękną:)
Rosik to chyba przez ten pieroński szałas ten aparat został uszkodzony :roll: :roll: My z Pikerem załagodziliśmy sprawę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Napisał zimorka
hehe no zalany, bo zaatakował mnie szałas (przy okazji, pikero, Kucyk, dzięki za ocalenie mnie :D )
oświeccie mnie jaki szałas i czyj aparat został zalany
a moje fotki są już do ściągnięcia, możecie je dorzucić if u want ;)
Zalany został aparat Rosika :| :| :| A szałas to ten który był na plaży :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
oświeccie mnie jaki szałas i czyj aparat został zalany
Ja mam jedynie 400MB zdjęć :D
U mnie wyszło zaledwie ~250mb... :wink: To przez te momenty, w których nie potrafiłem włączyć aparatu... hahhaha ahhh ta PEPSI :wink:
hehehe adamo ta pepsi miała jakieś dziwne właściwości :P mnie do tego doprowadziła:
http://img261.imageshack.us/img261/6305/szalasmq6.jpg
Ale wracając do tematu, to ktoś jeszcze robił zdjęcia? ile tego wyszło?
heheheeheee, no Rosik widze że grubo było :D a co do fotek to Marcin ma ok 300 i wyszło chyba nie całe 1G ale nie jestem pewna... :wink:
P.S. Rosik w tym garnku na głowie wygladasz świetnie.....hehehheeeee :D (sam zobaczysz!)
Ja mam jakies 100 fotek(fotki mojego auto i Ireny same) :D:D:D
zkompresowane wyszlo ~80mb
Hah szałas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Rosik on Cię zjadał :P :P
Ja wezmę najlepiej 10 cio pak płyt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przezorny zawsze ubezpieczony :D :D :D :D
Podkreślam :) Firma SONY :twisted: :twisted: :twisted: Będą dobrze się paliły :mrgreen: :mrgreen:
No KUCYK 10 płytek to na 100% Ci wystarczy :wink: :wink: :wink:
no nie wiem kucyk nie wiem ja moim aparatem zorka v nabiłem z 5 TB ... lepiej niech kubas przywiezie płyty cięzarówką ...
Zyję tylko dzięki Wam :DDDCytat:
Napisał KUCYK
No ba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i teraz będziesz nam dźwięczny do końca życia hehheheCytat:
Napisał Rosik
i o jeden dzień dłużej
zza grobu jeszcze będę wam dziękować
czy tego chcecie czy nie :D
Dobra dobra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty lepiej w ramach podziekowań zmień opis modelu swojego auta
powinno być AR 155 2.5 LPG v6
ale w sumie szkoda się przyznawać ze się ma v6 z gazem w pewnych kręgach to można by stracić za to głowę
lepiej napisać AR 155 LPG
ale w sumie ja bym się nie przyznał że jestem takim rzeźnikiem i katuję AR 155 gazem
właściwa nazwa dla wszystkich gazowników to ...
LPG i tyle ....
hehehe a ja mam na klapie znak zapytania :D Może być :?: :mrgreen:
pikero wredny jesteś, pewnie sam poleciłeś Rosikowi tą alfe i jeszcze mu tera dogryzasz :P jakbyś był kolega to byś mu LPG nie zaproponował :mrgreen:
własnie! właśnie!
Bo pikero to zła kobieta była :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bobryt jako moderator tego forum pogon chłopakow co nieco co by nie robili w kazdym dziale OT :P
albo najlepiej załóz dział OT co by można pisac o byle czym i z byle kim hee :mrgreen:
Przyłączam się do postulatu KUBASa.... :PCytat:
Napisał KUBAS
*YEAH nabiłem sobie 60-ego POSTA... :lol:
nie dział, tylko wystarczy temat założyc. do tego nie jestem wam potrzebny ;)
btw. kiedy będą fotki? jakby już były to byłbym wdzięczny gdyby ktoś wysłał przez InPost (1,80 wysyłka chyba), bo moja firma strajkuje :D
bobryt, jedna płytka już jest, jeszcze czekam na pikera zdjęcia i ci wyśle wsio razem :D