witam
jako ze mrozy odpuściły proponuje rozpalic pierwszy grill w tym roku, termin do ustalenia, byle szybko bo pod koniec marca wyjezdzam na 2 tyg,
proponujcie termin godzine i miejsce.
pozdrawiam.
Printable View
witam
jako ze mrozy odpuściły proponuje rozpalic pierwszy grill w tym roku, termin do ustalenia, byle szybko bo pod koniec marca wyjezdzam na 2 tyg,
proponujcie termin godzine i miejsce.
pozdrawiam.
hehe poczekaj poczekaj. na zieloną trawe..chyba ze masz taki wielki hangar w którym można zrobić grila na razie zimno.. i wiatry ....
a gdzie miał by być ten gili w jakim ślaskim miescie?
Też myslalem dziś o tym, no i mnie ubiegłeś. :)
Wiec tak, może powtórzymy grilla z Sosiny??
http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._jaworzno.html
Miejsca jest dużo, wtedy też frekwencja była pokaźna, może uda się to powtórzyć i teraz. Termina proponowałbym jak już naprawde zrobi się wiosennie, gdzieś tak np początek kwietnia.
co wy na to?
potrzebne jest jakies utwardzone miejsce, ziemia jest teraz rozmieknieta, i grzaska, trzeba poprosci marcinaSc o drzewko, ja takze cos przywioze.
trzeba tylko zdecydowac czy tylko ognisko czy tez i grill
Aroniaa, my grila robimy nawet przy -10, nie raz tak bylo na A4 przy Shell'u.
pozdrawiam.
Racja, na sosinie może być ciężko, wszyscy w błoto wpadniemy.
Proponuje Kopiec w jakąś NIEDZIELE, obojętnie jaką, no ale na kopcu to tylko gril bo ognisko chyba by nie przeszło
Rok temu było ognisko na kopcu :)
noo i palety płoneły, nawet snieg był po kostki, dzis pojade obadac jak tam wyglada, z tym ze tam zawsze wieje...
pzd.
Dziw mnie bierze że pierwszą osobą która napisała o grilu to nie był p4 ?? :D
Ja jestem za kopcem bo sosina jest fajna ale od "morza" może ciągnąć :P
I nie koniecznie musi być +15 stopni....
Sosina czy kopiec jestem za na sosine podjadę we wtorek to zbadam teren i napisze co i jak
Jeśli tylko czas pozwoli to też się piszę.
problema nie ma, drzewko jest.... jeśli chodzi o termin to raczej w którąś niedziele (w sobotę mogę nie dać rady, ale to już wsiem wiadomo).... może niedziela za tydzień?? pierwszy marcowy weekend... no i fajno by było przy ognichu :)
jak pisałem klocki są, widelce do kielbachy też mam, mam jeszcze troche brykietu z chorzowskiego grilla
jak tylko będe mogła również przyjadę :P no dwa dni temu sosina pływała w wodzie cała :D hehe więc może być błotniście chyba że pogoda się diametralnie zmieni i trawa zielona zdąży urosnąĆ :D
widze że Sayala ubiegłaś mnie miałem jutro podjechać na sosine
chętnie podjadę jak tylko czas pozwoli :crazy_pilot:
Pzdr
jak jest jakaś konkretna data.. jak tylko nie wypadnie pracujący weekend to bede na 100%
No to ja podobnie jak Aroniaa jak wekend bedzie wolny to tez jestem :D
to albo któryś parking czy A4 albo kopiec w piekarach
jakby co to jo tyż sie pisza na gryla ino jak byda mioł wolno niedziela :D
a tam w parku Chorzowskim nie da rady??
moim zdanie jedyna słuszna miejscówka to A4, przy obecnej aurze, wszedzie bedzie mokro i błotniście, wiem wiem,tam nie da sie zrobic ogniska, ale jest dach i gdzie usiasc, wiec proponuje niedziela 4.03!!
grill wezme, brykietu juz nie mam, kupi sie na stacji, szczypce jakies sa, palnik gazowy do rozpałki
Robak, to wez moze ten Twój grill, jo moga miec klopot ze wrazeniem mojego do kofra.
pozdrawiom.
nie ma się co dziwić..
jak więcej ludzi tak rozrabiało jak Wy pod koniec 1 spota w parku..
prędzej czy później altanki by spłonęły albo zostały rozniesione w drobny mak przez kiboli.
4.03 a to juz ten weekend. a gdzie to miejsce A4? bo ja nie wiem. i o której
ICM twierdezi iz pogoda na śląsku ma być ładna tzn:
http://img404.imageshack.us/img404/951/coamps.png
ja tez czekam na konkrety:)
a przypadkiem 04.03 nie gracie w piłkę?? niektóre osoby sie rozdwoją czy jak?? :P
objademy ConSpir ino cza wiedzieć kaj :D
Bociek, nie pisołem ze na A4 bydymy robic ognisko, wiadomo ze nie idzie, na kopcu poza asfaltem jest pluch i błoto , ale jesli chcecie nie ma sprawy, wezcie sie gumioki i onuce
Grill Kopiec 04.03.2012 Piekary Slaskie ul.Do Kopca Wyzwolenia. godz mysla ze nie pózniej niz 13.30 start, mały parking.
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=...02733&t=h&z=19
pozdrawiam
myslałem ze ten kopiec to gdzieś w dąbrowie czy w sosnowu.. a tu w pieronach slaskich;/
do piekar to mnie sie tyz nie chca jechac
Jedziesz cołki cos DK94 a potem mosz ino 2 zakrety.
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false
Godołch dżordzowi ze lepij kopiec-jak bydzie maras,to bydymy stoli na asfalcie,a fojera sie zrobi na trowie,meter łod tego asfaltu.
trafic sie trafi sek tkwi w tym ze ja w niedziele pracuje do 14.00
i myslałem ze jak ten kopiec jest gdzies na dąbrowie/sosnowcu to mam 20 min i jestem na miejscu do Piekar troche dalej jest niz do dąbrowy a do kościoła jeszcze chciał bym skoczyć wiec.. tak troche ciesnawo z tym czasem .. ale postaram sie wpaść.
Po meczu na hali wpadniemy w kilka osób na fojera i wurszt- ale to tak ok. 17:00 dopiero.
no właśnie i mocie czekoć na nas jaaa reprezentacja Alfaholików w fusball przyjedzie :D
Witajcie. Tez wpadne na kopiec sie pokazac moja nowa 156 :D Dawno mnie nie bylo nigdzie a jest okazja :)
hehe:) reprezentacja alfoholików:)
ale jak prowadzicie treningi na nowym narodowym w warszawie
to będziecie musieli ostro pociskać tymi alfami zęby zdążyć na ciepłe ognisko:)
spokojnie mamy przecież Alfy :D takze napewno dojedziemy :D