Jakie polecacie w Sz-nie trasy, gdzie by można pojeździć żeby wyczuć nowe autko? Zeby były kręte ale w miare szerokie, żeby był jakiś margines błędu jak przeszarżujemy? :P 8)))
Printable View
Jakie polecacie w Sz-nie trasy, gdzie by można pojeździć żeby wyczuć nowe autko? Zeby były kręte ale w miare szerokie, żeby był jakiś margines błędu jak przeszarżujemy? :P 8)))
Może ja sprecyzuję pytanie Rosiczki.
Chodzi mu o najzwyklejszą 4-pasmową autostradę...
Trasa Zamkowa. tam spokojnie można 130km/h śmigać :D
<zły>
Rosik według mnie to na autostradzie od Kołbaskowa do Radziszewa :D :D :D Tam Kubas testował,lecieliśmy 220 km/h :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to już zależy od Ciebie,tylko nie wybieraj znów trasy zamkowej :evil: :evil:
Słuszna uwaga KUCYK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale Rosikowi nie chodzi o sprawdzanie szybkosci tylko bardziej o sprawdzenie auta jak sie zachowuje na drodze przy danych prędkosciach...czyli jak sie trzyma drogi jak reaguje na nasze polskie drogi itp... :P
Najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie to Chociwel bo duzo miejsca i najblizej... jakies oponki i rura :twisted:
Rosik ul. Miodowa w kierunku Głębokiego, teraz po poszerzeniu przyjemnie się śmiga... :wink: Do bicia rekordów prędkości dróżka na Stargard Szcz... :wink:
Adamo, Miodową już wczoraj zaliczyłem :twisted: :twisted: :twisted: Jest idealna, tylko te barierki... :roll:
Na chociwel też muszę się przejechać :D
Zjeżdzając w podjuchach z autustrady na wioski w kierunku pyrzyc tam barierek niema więc nie będziesz się musiał martwić że na jakiejś utkwisz, a marginesem błędu będzie co najwyżej rów lub drzewo no i może jakaś dziura tylko trzeba uważać bo na wiochach często lubią się ustawić niebiescy z suszarką a wtedy :|?: PLN mogą się posypać
Hmmm a może lotnisko w chojnie hehe :twisted: odrazu jakis zlocik można by tam skomponowac :roll:
kto był ten pamięta :P
ja testuje zawsze na drodze do polic odcinek pilchowo siedlice police ach te zakręty POLECAM
:D Pikero ja tą trasą śmigam prawie co tydzień. Rosik polecam od Głebokiego przez las do Polic fajne zakręty powrót przez Tanowo test prędkości :mrgreen: uwaga na suszarki. :roll:
ale tylko od głębokiego w stronę polic z powrotem juz jest do d.... zawsze jak ktoś jedzie to staram się go puścić i dać z 5 minut przewagi bo 130 przejeżdzam cała trase jeden zakret w lesnie gornym 70 -80 z gory do 170 dochodze i zakret w siedlicach okolo 60 - 70 to moje rekordy na tej drodze nie chcialbym sie chwalic ale jestem niedopokonania na tej trasie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja też jestem nie do pokonania na pewnej trasie... :roll: :twisted:
Trzeba było od razu mówić, że przygotowujesz sie do zawodów serii D1... :D :wink:Cytat:
Napisał Rosik
mój drift jest lepszy niż D1 bo robie to z efektami specjalnymi - iskrami, odłamkami i tłuczonym szkłem 8) Pokaz jedyny w swoim rodzaju (chociaż stosunkowo drogi :mrgreen: )
no ja podobnie. z tym że jak skończe to wyłączam kompa i ide spać :DCytat:
Napisał Rosik
a rosik dzwoni po lawete i tez poźniej idzie spać ... tylko tak trochę zasnąć ciężko po takiej jeździe...
Rosik to robi na lepszy sen... takie uwolnienie, odreagowanie zablokowanego napięcia... stłumionych emocji... :P :D
tak i za kazdym razem jak wali w bande to krzyczy ALLAH AHBAR , ALLAH AHBAR a później następuje... silence ....
pikero, I zaraz kill you! :twisted:
Wszystkich Panów "rajdowców" zapraszam na Zlot w Częstochowie będziecie mieli okazję pokazać swoje umiejętności w bezpiecznych warunkach :mrgreen:
Z tym tylko że oni nie umią jeżdzić w bezpiecznych warunkach, bo jak nie widzą w doległości 50m z naprzeciwka tira (a co niektórzy barierki) to nie wyprzedzają bo po co, ani wrażenia z jazdy ani dreszczyka emocji po wyprzedzaniu. Oni czują się bezpiecznie jako piraci drogowi z pustym saldem punktowym od <R> A na torze można porozrabiać bezkarnie więc po co im taka jazda :D :D :D
WIDZIAłEM, WIDZIAłEM!!! w odległości 50m., potem 25m., potem 10m., 5m.... Allah Akbar!! :mrgreen:Cytat:
Napisał marcin80
ale Rosik powiedz ? dobra trasa???? troche samochody przeszkadzaja ale przy odrobinie szczęścia można wyprzedzać aż kurz leci hehehe
hehehehehehehe słowo klucz :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Napisał pikero