Jak zawsze godz 20:00 -2 niebieski
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=36187
Printable View
Jak zawsze godz 20:00 -2 niebieski
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=36187
No jak Maiki zarządza to nie ma uja :D Aczkolwiek z czasem to ostatnio bardzo ciężko :P
Witam. Mialby ktos moze z wawy uzyczyc na chwile swojej przeplywki do podmiany i spradzenia mojej?? Potrzebuje boscha 0 280 218 019?? Pzdr.
Nie wiem kto ze stałych bywalców ma 1.8 więc obserwuj czy ktoś się zapisze albo i tak wpadnij może akurat będzie
Panowie, a może tak w związku z pogodą na Cargo już się z powrotem przeniesiemy?? Bo jeśli będzie taka pogoda jak w ostatnich dniach to głupio w garażu siedzieć :)
ja uważam że spoty w arkadii powinny wejść w życie i odbywać się co tydzień co wy na to??
a kto ma czas przyjeżdżać co tydzień? :D będzie ciepło to jak zwykle co 2 tygodnie spotkanie będzie bo teraz średnio się chce.
z 2.0 TS'a 155KM powinna pasować. ja mam do 156 przełożonego 2.0 TS'a 150KM i raczej nie pomogę bo z tego co pamiętam jest inna przepływka.
A znacie moze kogos kto moze miec taka przeplywke co potrzebuje?? I bedzie mogl jej uzyczyc na chwilke...
Witam. Od jakiegoś czasu sporo przebywam w Warszawie (student/słoik - a jakże) i mam pytanie - czy są organizowane jakieś regularne spoty? Jeszcze na żadnym nie byłem a z chęcią bym zawitał. A może jest jakiś klubowicz z Woli, okolice Okopowej?
@lipa587: W najbliższą niedzielę wyjeżdżam i nie dam rady, ale za 2 tyg. jak najbardziej :)
To zawsze do KEN w cczwartek tez możesz wpaść:)
a przy Okopowej często bywam, bo tamtędy do centrum jeżdżę ;)
Zapraszamy, każdy czwartek po 19, na podziemnym parkingu, sam koniec przy zawrotce :)
Ee tam konkurencja :) Alfisci się muszą trzymać razem :cool:
Panowie w weekend ma być 16*, pogodnie więc może jednak CARGO? Pierwszy pogodny weekend więc pewnie działo się tam będzie też, a nie w arkadii będziemy się kisić i kopać w opony patrząc na oznaczenia parkingu. Może akurat będzie jakaś atrakcja i np bmw spłonie :D :D
jestem zaaaa. Poza tym ma być "otwarcie sezonu" cargo :D Wszystko zależy od tego czy by się wszyscy ogarnęli do niedzieli :)
Jestem jak najbardziej za C, pogoda doskonała, jutro ma być tak samo. Dziś uroczyście zacząłem sezon rowerowy więc czy to do A czy C pewnie na dwóch kółkach wpadnę:)
Czyli jak chłopaki? Jednak Cargo? :P
no cargo cargo, tylko pytanie czy 19 czy 20?? bo o 20 to tam już tłoczno może być
wszyscy są mobilni więc nie powinno być problemu :D
Ja jeszcze zobaczę czy Q4 normalnie mi się dzisiaj zbudzi po tych 4 miesiącach, mogę podjechać na Cargo ale preferował bym 19:00.
Mi też 19 pasuje :)
no to o 19 zbiórka. kto nie będzie mógł to na 20 dojedzie :)
Dzięki za spocik, mało nas było ale wesoło na tym cargo jak nigdy :) To zobaczenia za tydzień na małym co nieco ;)
A ja jeszcze chciałbym pozdrowić właścicielkę Abartha 500 nr rej. WF 98... ;)
Sorka że nie dotarłem jednak wybrałem spożywanie bro na Polu M. ze znajomymi:)