witam doradźcie mi czy lepiej sprzedać alfę romeo 156 1.8 TS 97r w całości czy na części
i jaką kwotę mniej więcej mógłbym żądać
alfa uszkodzona typu
tylni pas,klapa,i zderzak poza tym wszystko ok
dodaję fotki Załącznik 49121Załącznik 49122
Printable View
witam doradźcie mi czy lepiej sprzedać alfę romeo 156 1.8 TS 97r w całości czy na części
i jaką kwotę mniej więcej mógłbym żądać
alfa uszkodzona typu
tylni pas,klapa,i zderzak poza tym wszystko ok
dodaję fotki Załącznik 49121Załącznik 49122
Jeśli o mnie chodzi to wolałbym sprzedać w całości , nie chciało by mi się bawić w rozkręcanie na graty :)
To zależy ile chciałbyś za nią dostać .
W jakim stanie jest silnik, zawieszenie i reszta .
Sprawny silnik jest wart około 2tys zł - są na allegro i po 3 tys ale za tyle już kupisz anglika z silnikiem :)
Ja bym sprzedał zdecydowanie w całości - bawienie się w części zdecydowanie bym sobie odpuścił.
Sam niedawno sprzedawałem uszkodzone auto, i byłem w szoku jak szybko się sprzedało.
silnik ok nic nie stuka reszta tez Załącznik 49131
A jak sobie ją wyceniasz ?
gdybym wiedział nie pytał bym koszt za nią wyszedł mnie 5000 sprowadzona plus opłaty
wystawiłem ją na allegro ale słabe zainteresowanie na licytacji jest dopiero 1500
pierwszy raz sprzedaję uszkodzone auto i nie chciałbym dać plamy
jak nie masz gdzie rozkręcać - odpuść
jak nie umiesz trzymać kasy, bo za poszczególne elementy rozejdzie się w moment - odpuść
jak nie masz dużo samozaparcia - odpuść
czasem lepiej przełknąć ślinę i puścić taniej i po problemie biorąc jeszcze pod uwagę, że to co teraz robi się na rynku to jakiś Sajgon,a na alfę jednak trzeba amatora większego niż zwykle
no taniej ok ale ile taniej za 1500? to szkoda alfy
chciałem dolożyć i kupić 156 po lifcie sprowadzoną
Zbyt dużo szmelcu z Niemiec ciągną handlarze. Trochę podpicują i sprzedają w dobrych cenach ;/
Skoro 5 tys Cię wyniosła to ani na części bo nie wiem czy odzyskasz z niej tyle, ani w całości bo serce boli jak patrzy się na ceny Alf ;/
Ja też jakiś czas temu chciałem moją sprzedać ale doszedłem do wniosku, że się nie opłaca.
No i na allegro nie poszła staneło na 2100 ale jadę obejrzeć autko na zamianę tez alfa :) z dopłata z mojej strony
dzięki za porady