Przyjmę za niewielką opłatą, stan tapicerki obojetny -byle była na wzór.
Printable View
Przyjmę za niewielką opłatą, stan tapicerki obojetny -byle była na wzór.
mam jedna cała kanape stan idealny:) poliftowa. wymiana na napinacz:>
już jeden napinacz dostałeś na drugi musisz się bardziej postarać
Ja chyba mam komplet ze środka Alfy 75 ale nie wiem w jakim to jest teraz stanie
a co jeszcze muszę dorzucić? ps ten poprzedni ledwo dyszy:( chodzi o napinacz paska od wspomy do TS
no wspomy nie miales:> http://www.alfabb.com/bb/forums/atta...0ltr-75ts8.jpg tu go ladnie widac:)
Eeeeeeee u mnie nie było wspomagania taki urok 1.8 Turbo i to w dwóch egzemplarzach takiego urządzenia nie było:D
hmmm to musialo byc grubo... :) w sensie bardzo fajnie:) kurcze może kiedyś zasmakuje turbawki:)
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
PS andrzej te fele swoje wydales od 75? czy jeszcze sa na wydaniu? co wogole Ci z 75 zostalo na wydanie. 24 jestem w w-wie moze bym cos dziabnal...
Fele oddałem za darmo Lubelskiemu Klub AR czy jakoś tam, wszystkie częsci zabrał gostek z Mokrska też za darmo, drugi silnik Turbo oddałem kolesiowi z lublina, zostało tylko: deska chyba z zegarami, fotele i kanapa i kilka pierdółek ale stam tego może być opłakany bo wcinełem to gdzies głeboko w czeluście cieknącej komórki na działce:D
a no tak LKAR robi ljakas posiadownie z nimi nie? jakbys cos tam wygrzebal byloby fajnie chetnie takie trupy zgarne;) na 24 pewnei nei dasz rady nie?
To zależy od pogody nie chce marznąc na działce, jak bedzie ciepło to pojadę i pogrzebie co tam jeszcze zostało
szyszałem, że nadchodzacy weekend ma być 20 stopni;)
A pamiętasz komu z LKAR'u te gadżety dawałeś? Bo z tego co wiem to jestem jedynym posiadaczem transaxle'a w Lublinie przynajmniej na chwilę obecną.
Felgi Kudłaty czy cos podobnego, mówił ze urządzają jakis lokal na klub i potrzebowali czegos do wystroju dostali jeszcze dekle od rozrządu z napisem Alfa ROmeo.
Silnik zabrał gosc o niku Paweł i Dagmara jeżdził kiedys białą 75 TD i przerobił ja na Turbo benzynę
Mikelos nie przesadzaj :) W lublinie jest aktualnie czarna GTV6, brązowa Giulietta 116, 75 1.8 IE, 75 T.spark to wozy o których wiem ( na forum jest tylko właściciel Giulietty :) )
75andrew155 - ta biała TD przerobiona na turbo zakończyła chyba żywot będąc dawcą części dla jednej z turbawek składanych przez chłopaków z forzaitalia ( choć przez pewien czas grasowała po Lublinie ).
Ja bym jeszcze ze dwie 75'tki conajmniej do tej listy dopisał - chodziło mi bardziej o aktywnych alfaholików, znanych ogółowi...
A takich to nie ma. Jest ten od Giulietty ale nie bardzo się udziela. No jest jeszcze koło Kraśnika człowiek który ma dwie 90tki ( nie chodzi tu o Marka :) ).
a co sie po niej zostałosie?:>