Dyskutujemy, pytamy i podpowiadamy w temacie zlotu.
Printable View
Dyskutujemy, pytamy i podpowiadamy w temacie zlotu.
Aby wpisać się na listę, należy wpłacić zaliczkę lub całą kwotę ?
Tak :)
Jakie są koszta dla osób które chcą uczestniczyć w zlocie ale bez noclegu. Z Tychów mam niedaleko więc będę dojeżdżał. Chciałbym wziąć udział w rajdzie turystycznym, koncercie i może jakiś grill. Na tor pojadę w charakterze gapia więc chyba za free?
Jaka kapela kryje się pod enigmatycznym hasłem koncert?
Czy jest możliwość wydłużenia terminu wpłaty do końca maja? ;]
pytałem o to samo wczoraj, ale gdzieś ten temat został chyba usunięty...musisz wykupić cały pakiet za 350 zł, bo tylko wtedy dostaniesz identyfikator, bez którego nie wpuszczą Cię na ośrodek. Więc wszelkie grille, koncerty, wspólne posiadówki nie przejdą bez zapłaty...:/ a co do toru to wydaje mi się, że normalnie za free można tam podjechać i oglądać.
No właśnie przydałaby się jakaś opcja dla dojeżdżających, jak nie bedzie opcji wejścia na ośrodek to będziemy z innymi uczstnikami gadali przez płot.
Nie można na 3 dni się zjawi?. Do końca kwietnia napewno nikt z mojej firmy mi nie powie czy dostanę urlop w tym terminie. :/
Witam. Chce wybrać się z żoną i dzieckiem (5 latek) Jaka jest sytuacja z zakwaterowaniem w takim przypadku? A co do rajdu turystyczno rekreacyjno zwiedzającego:) koszt 35 zł/autko czyli nasza trójka płaci tylko raz 35zl? Pzdr.
płacisz za autko, niezależnie ilu pasażerów
Przydałaby się opcja dla tzw. tubylców - płatność za wszystkie atrakcje ale bez zakwaterowania. Warto byłoby rozważyć taką opcję.
No to ja rzucę mniej skomplikowane pytanie/propozycję...
Z tego co na widać na fotku z strony ośrodka jest boisko do siatkówki, co prawda plażowej, ale zawsze to co...
Co z boiskiem do piłki nożnej...?
Jak by ktoś chciał zadawać durne pytania typu "chce Ci się jeszcze grac w piłkę po EURO 2012?" to odpowiedź brzmi "tak, i jest jeszcze kilku chętnych" co było widać w poprzednim temacie na temat zlotu.
Czekam na konkretną odpowiedź :)
Kolejne pytanie i tu pozwolę sobie zacytować tekst z topicu z zapisami
"na torze testowym Fiat Auto Poland w Tychach,który posiada nową nawierzchnię!"Przyznam, że mnie to zaciekawiło bo nawierzchnia jaka była do tej pory nie wzbudzała entuzjazmu w forumowiczach :P
Jak to jest teraz? Cały tor ma nową nawierzchnię i jakiej jakości ona jest (coś a'la Biłgoraj czy coś bardzie przystosowanego do sportów) ?
I ostatnie pytanie... Jest napisane, że 3 przejazdy po torze z czego wnioskuję, że 1 próbny + 2 z pomiarem czasu.
Czy będzie możliwość, tak jak w Biłgoraju zrobienia większej ilości okrążeń, że tak powiem poza konkurencją?
Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi :)
Pozdrawiam
no własnie tez chcialbym wiedziec jak jest w przypadku dziecka jak wyglada zakwaterowanie itd chyba nie bede płacił za 2-latka 350zeta??
Ja własnie tez chciał bym opcje weekendowa jak cos bo tez nie mam daleko a za całosc nie bede płacił skoro chce tylko zachaczyc o weekend,a z tym wejsciem to rzeczywiscie smiech na sali :P zrobimy sobie osobna bibe za płotem az nas POLICJA nie zgarnie :D:D
Kurna rok wczesniej wiekszosc pisało że za krótko teraz za długo, głowa boli od tego biadolenia tak bez urazy. Lepiej wykupić normalnie cały pakiet za 350zł niz płacić 300 za dwie doby i nie byłoby jęczenia
no pewnie
ktoś + żona = 700zł ( nie liczę toru i rajdu )
za weekend w okolicach BB
super oferta prawda ?? :lol:
pisałem już na vipie że mam obawy co do obsady pełnej jeżeli nie ma opcji krótszego pobytu
poczuj się w roli kogoś z okolic - 350zł ma płacić jak chałupę ma za płotem ? i jak chciałby być tylko np w piątek i sobotę ??
z druiej strony też rozumiem prawa rynku itp
pozostaje życzyć sukcesu w znalezieniu ponad 100 osób chętnych na full pakiet
Rozważany jest temat aby zorganizować kilkugodzinne przedszkole dla naszych milusińskich/płatne/
Jak myślicie będą chętni?
ja tez pewnie bym dojezdzala bo urlop w tym terminie jest bez szans... i mam placic full opcje zeby nie zostawac na noc a wejsc na osrodek ? :( fajnie ze w bielsku jest zlot pod nosem, ale no jakos to trzeba rozwiazac....
jest kobietą to może jej odpowiedzą jakoś grzeczniej:D
czyli jak chce przyjechać tylko powiedzmy na 4 dni z własnym noclegiem to muszę zapłacić 300 zł za wstęp na teren ośrodka zlotowego tak? I w tym co jest? Bo ani noclegu ani obiadokolacji nie ma z tego co zrozumiałem. Grill jest wyczytałem, drogi ten grill :D Czyli jak doliczę do tego koszty własnego noclegu i wyżywienia no taka opcja robi się dużo droższa niż te zlotowe 350 zł więc tym bardziej odpada.
Bocian myślę bez stresu, pogadamy w temacie za półtora miesiąca jak już wszyscy wpłacą, wtedy dostaniemy odpowiedź czy pomysł 6 dniowego zlotu wypalił czy nie :)
szykowałem się na zlot ale koszta przerosły. jak dla mnie to finansowe samobójstwo. ja z kobitką + tor + rajd + przejazd w obie strony i bak do jazdy na miejscu (700 + 90 + 35 + 600) może i narzekam ale żałuje, że tak dużo. to miał być mój 1 zlot... jeśli by się znalazła opcja krótsza to być może się skuszę ;)
Jester moje koszta też nie są małe.700 zł za 2 osoby + drugie tyle na wachę w obie strony.Ja ani razu nie maiłem dodatkowego musu w postaci pełnego baku by jeździć na miejscu bo nie było takiej potrzeby chyba że masz inne potrzeby:) Uwierz mi że warto pojechać na taki zlot.To będzie mój już piąty raz i zapewne nie ostatni.Rozumiem że ma się inne wydatki itd (sam kasą nie sram:) ) ale nie wyobrażam sobie by tam po prostu nie być:)
Do wszystkich którzy mają wątpliwości.Przemyślcie sobie tą sprawę ale tak na prawdę dobrze bo gra jest warta przysłowiowej świeczki:)
---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
No i widzicie że krótszy termin wcale nie wypada tak ciekawie.Wiem że największy problem jest z urlopem bo kasę to jak się chce to zawsze się natrzepie:)
Wstep na teren osrodka za identyfikatorem - zarezerwowany jest caly osrodek i nie bedzie innych gosci w osrodku w tym czasie?
Wiem bo bywam czesto na mniejszych zlotach w roznych czesciach polski. I wiem ze warto. Ale tu wychodzi koszt niewiele mniejszy niz tydzien wakacji w egipcie\turcji na last minute. A tego moja druga polowa nie zamieni. Nie mam biznesu ani dotacji rodzinnych ale za to budowe domu i auta ktore tanie w utrzymaniu nie sa . Wiec niestety w moim wypadku kwota jest nie do zaakceptowania. Niestety. Bedziemy sie moze widziec na mniejszych w wielkopolsce, slasku czy opolu ale tu wymiękam mimo szczerych checi.
A jezeli chodzi o dojazd z obcym noclegiem to przerabialem to dwa lata temu we wrocku - to nie to. Najlepsze sie omija :D
I zeby nie bylo ze marudze to naprawde poziom osrodka, organizacji jest na super poziomie. Jak sie uwzgledni te atrakcje to cena tez adekwatna, ale to jak 166Fl - teraz nie dla mnie :) tych ktorych znam i nie, mam nadzieje ze spotkam na mniejszych zlotach.
A dla organizatorow szacun i oby znalazla sie pelna obsada.
Marek tak czułem że ktoś wyskoczy z zamianką zlotu na np Egipt i akurat jesteś to Ty:) Ja rozumiem są gusta i guściki.Może jestem inny ale ja bym nie zamienił zlotu na wycieczkę zagraniczną zważywszy że swoich kątów nie znam czyli "Cudze chwalicie swego nie znacie".Nigdy nie byłem w tamtych rejonach więc w moim przypadku mam zlot i wycieczkę krajową.Ja też nie mam żadnego biznesu ani dotacji rodzinnych,ba jestem nawet na bezrobociu teraz ale i tak pojade:)Nie żebym kogoś uszczęśliwiał na siłę tylko to jest mój punkt widzenia.Wiadomo że będzie się różnił od innych użytkowników więc co złego to nie ja:) Każdy zrobi jak uważa.
drifter gdzieś jest napisane że nie będziemy sami a będą tam jacyś stali bywalcy którzy nie będą nam w niczym przeszkadzać.
Polejcie Łukaszowi:) Ja też traktuję ten zlot jako wakacje do zwiedzania bo tam jeszcze nie byłem, w Polszy jest zbyt wiele ciekawych miejsc do zobaczenia żeby do Egiptu lecieć, ale zależy co kto lubi - jedni wolą leżeć cały dzień plackiem na plaży a inni np. jechać na mazury i objechać je rowerem.
no z tym paliwem to przesadzam ale podchodzę do tego pesymistycznie. zgodzę się z Tobą, ze można to traktować jako formę wakacji. muszę to wszystko przekalkulować raz jeszcze i porozmawiać z dziewczyna (ona twierdzi, że nikogo tam nie zna swoją drogą ja też was wielu nie spotkałem a chciałbym, że nie chce jechać, bo dla niej nie ma atrakcji). rozumiemy się w kwestii pieniężnej bo jesteś w gorszej sytuacji niż ja i podziwiam Twój upór, który mnie motywuję i daje do myślenia :) przemyślę, porozmawiam z rodzicami a nuż może się znajdzie zaplecze finansowe :P przyznam się- kasy nie mam (a miałem) bo robię prawko na ciężarowe a to kosztuję 2000zł a miały być na wakacje (czyli zlot).
najzabawniejsze jest to, że mam urlop na połowę sierpnia :D Łukasz, dzięki! zastanowię się raz jeszcze i postaram się bardzo :)
Jester moja kobieta była w tamtym roku po raz pierwszy.Też nikogo nie znała i pesymistycznie do tego podeszła ale będąc już tam załapała bakcyla i bardzo jej się spodobało a fanką motoryzacji nie jest i w tym roku też bardzo chętnie pojedzie.Nawet sama mnie namawiała jak stwierdziłem że nie mamy kasy:) Też nikogo nie znała i obawiała się co będzie robić ale były inne kobiety z którymi mogła sobie pogadać.Niech Twoja pojedzie raz i zobaczy jak jest a dopiero później ocenia;) Tak więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Jester twierdzisz że wielu z nas nie znasz.Przyjedziesz to poznasz a uwierz mi wszyscy na zlocie jesteśmy jak jedna wielka rodzina i zawsze znajdzie się ktoś z kim załapiesz temat:P Grzybek w tamtym roku był pierwszy raz a stwierdził że po paru chwilach szybko się zaklimatyzował i czuł się jak u siebie.Ja uważam że takie spotkanie w takim gronie jest raz w roku i warto choć raz się na nim pojawić:) Więc kolego Jester myśl intensywnie:)
no to ja ci powiem ze moja zona w tamtym roku była pierwszy raz ze mna na zlocie i tez biadoliła ze nikogo nie zna ,ze co ona tam bedzie robic itd itp no i po zlocie zakomunikowała mi odrazu ze na nastepny tez musimy jechac bo było super takze niech sie dziewczyna nie martwi ze bedzie kiszka bo bedzie looz :D
i kolejna rzecz odnosnie tego przedszkola mysle ze bardzo dobry pomysł
A ile lat mają przedszkolanki ? ....