Witam,
Chciałem zapytać czy znacie jakieś zakłady, które regenerują maglownice ? Tylko na prawdę godne polecenia.
Również o firmę Hydrosystem z Lubicza.
Printable View
Witam,
Chciałem zapytać czy znacie jakieś zakłady, które regenerują maglownice ? Tylko na prawdę godne polecenia.
Również o firmę Hydrosystem z Lubicza.
Ja robiłem w Bytomiu. Mogę jak najbardziej polecić. Jak to nie za daleko dla Ciebie to poszukam w papierach i dam Ci dokładne namiary.
Podaje więc namiar:
TWÓJ SERWIS S.C.
41-097 Bytom ul. Zabrzańska 100 tel. 32 386 00 26 , 605 175 562.
W czerwcu ubiegłego roku regeneracja maglowinicy do TS kosztowała mnie 550 zł + 300 zł za demontaż i montaż + 80 zł zbieżność + 90 zł płyn i płukanie układu +90 zł za osłony gumowe + 94 regeneracja końcówek wewnętrznych , końcówki zewnętrzne dałem swoje. Auto stało 3 dni na warsztacie, gwarancja jakaś jest nie pamiętam czy pół roku czy rok. Układ kierowniczy działa bajecznie a przed robotą magiel się tłukł już jak diabli.
Ja regenerowałem pompę wspomagania w swojej 166 w Krakowie w firmie Auto Awans. Regenerują też maglownice. Spoko gość!
www.autoawans.pl
w poprzedniej Vce też regenerowałem w Bytomiu tam gdzie Andy1970 i było ok.
@Andy1970: regenerowałeś w GTA, czy TS?
W swojej Vectrze robiłem niecały rok temu na Centralnej w Krakowie - http://www.centrumregeneracji.pl/ i jestem jak na razie zadowolony ;p
ja maglownice oddałem do firmy CSR w Krakowie http://www.regeneracjaprzekladni.com/ szybko, dosyć sprawnie i najważniejsze jak na razie jest wszystko ok:) za regeneracje wzięli 500pln nic więcej nie płaciłem bo robiłem sam, aha gwarancji dają 2 lata.
pozdrawiam
Temat powraca jak bumerang :P Nie wiecie może, gdzie by mi w Krakowie zrobili regenerację samych tulei listwy, ale bez wyciągania magla? Kontaktowałem się z kilkoma zakładami, ale Ci tylko regenerują kompleksowo maglownicę po jej dostarczeniu. Wiem, że to tylko sprawa tulei, bo się okropnie tłucze, ale nic nie leje, ani nie ma innych objawów zużycia.
Nikt, nic? :)
Jeszcze jedna próba odświeżenia tematu :D