A wiec jak juz dogadane spotykamy sie w Wisle 6 lipca.
Proponuje godzine 12 rano tak aby wszyscy sie wyspali i spokojnie dojechali.
A teraz mozecie sie wpisywac :mrgreen:[/b]
Printable View
A wiec jak juz dogadane spotykamy sie w Wisle 6 lipca.
Proponuje godzine 12 rano tak aby wszyscy sie wyspali i spokojnie dojechali.
A teraz mozecie sie wpisywac :mrgreen:[/b]
korczu
Pituś25
Przyjadę.
jak nic nie stanie na drodze to przyjadę
jak alfka sie nie rozsypie na trasie Liverpool - Wisla to bede
Gopcio
Krzysiek866
Ja też będę, ale 10.00 rano to chyba za wcześnie, przynajmniej jak dla mnie...
Pozdrawiam.
- Rafał
godzine można dogadać zawsze :)
no no o 10:00 to troszkę rano jak dla mnie
może jak " kałboje " w samo południe ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
( o ile dam radę być )
tak czy inaczej godzina do ustalenia
Jak mi nic nie wypadnie to też napewno przyjadę. Myślę że 10 godzina nie jest taka zła, lepiej mieć cały dzień niż spotykać się na pare minut.
pzdr
Również postaram się przyjechać :)
ja jestem za wczesnom godz bo tak polodnie to juz troche pozno :)
No ja do Wisły mam sporo km. więc chwilę zejdzie nim dojadę po tych polskich dziurawych drogach... Ja obstawiałbym na 13.00, dzisiaj dzień długi więc noc nas nie zaatakuje zbyt wcześnie, a poza tym nie wiem jak Wasze, ale moja ma światła :D
Pozdrawiam.
- Rafał
wiecie każdy niech wyjedzie o której chce :)
to przesuwam na godzine 12.00 w samo południe i już :mrgreen: i bez marudzenia proszę
Mi pasuje. 12.00
super niech jest 12.00 proponuje spotkanie na stacji benzynowej w Skoczowie - ORLEN bo i tak wszyscy tamtędy pojadą, a fajnie będzie jechać przez kolejne 15km w kolumnie :) a po drodze będzie można się dołączyć Ci którzy pojadą od strony Bielska.
ekipa z dąbrowy bedzie jechać trasą na Bielsko :)
czyli można spotkac się zaraz za Skoczowem :) pod Mokate przed Ustroniem :)
12 ok
skoczow (owo) ok :-)
pozdrowionka
penny21 8)
Ja tez moze wpadne z rodzinką. Jesli jest ktos z Rybnika to sie zgadamy i mozemy jechac razem.:)
Rybnik to raczej pojedzie przez żory :)
Ja kiepsko znam te strony, ale w weekend oblookam którędy będzie mi najlepiej dojechać do Wisły.
Pozdrawiam.
- Rafał
co prawda nie wszyscy (bo Kraków to może jechac inaczej ) ale śląsk i zagłębie akurat w Skoczowie zbiega sie 81 z S1 więc jak najbardziej ok a potem razem 941 do samej WisełkiCytat:
Napisał Pitus25
i cos dla Alcesa:
http://images32.fotosik.pl/292/2f3cfa92881c352fm.jpg
a ty adam jak jedziesz :?:
a adam jedzie ?? bo cos mi sie obilo o uszy ze nie wiadomo....
ps:. Adam u ciebie SGS dalej produkuje u mnie postuj do 06.072008
no się zobaczy - jak sie tylko da to oczywiście ( ale będę wiedział dopiero w lipcu )Cytat:
Napisał Kosiar
Wpadnijcie (kto chce) jutro tj . 21 . 06 do mnie na tego grilla.
jedziesz A4 z krakowa do katowic a w katowicach kieujesz sie na skoczów-wisła ! i jedziesz dwupasmowka az do samej wisły!Cytat:
Napisał alces1
To trochę "dookoła", lepszą trasę podał Adam. Ja jeśli się wybiorę to właśnie przez Kalwarię i Wadowice. Tam też może się spotkać grupa krakowska (i okolice) 8)Cytat:
Napisał Korczu
kolego ale tam ryją , ryją gdzie się da może w km krócej ale przez te rycia się jedzie dłużejCytat:
Napisał currahee
Tego nie wiedziałem, nie jeżdzę często tą trasą. Podaj proszę, w którym miejsu ryją, to znajdę objazd (np. da radę przez Zator i Andrychów albo Zator - Oświęcim?).
mój ojciec dużo jeździ służbowo to mówił mi że przed wadowicami ryją i są korki i w samych wadowicach też
ja proponuje jechac A4 na Katowice i z katowic na Bielsko a z Bielska na Skoczów i Wisłę :)
Z Krakowa ta trasa to ~165km (niewspominając, że na A4 tez ryją).Cytat:
Napisał Pitus25
Lepiej jechać tak:
a) Kraków - Skawina - Zator - Andrychów - Bielsko - Skoczów - Wisła - ~130km
b) Kraków - Sułkowice - Maków Podhalański - Sucha Beskidzka - Żywiec - Szczyrk - Wisła - ~129km
Trasa b) na pewno ładniejsza widokowo :) .
potwierdzam, same nazwy mówią za siebie :DCytat:
Napisał currahee
no to jak tam chcecie :) fajna opcja b)
my tam dwupasmówka non stop ciśniemy :) i tyle mamy atrakcji :)
Fotki wolę sobie zrobić sam, bo te z fotoradaru są czarno-białe, a poza tym coś drogo liczą za te ujęcia :DCytat:
Napisał Kosiar
Pozdrawiam.
- Rafał