Witam, jeśli są na tym forum ludzie z Leszna bądz też z okolic proponuje jakieś spotkanie w weekendowe popołudnie :) A więc czekam na zgłoszenia, pozdrawiam!
Printable View
Witam, jeśli są na tym forum ludzie z Leszna bądz też z okolic proponuje jakieś spotkanie w weekendowe popołudnie :) A więc czekam na zgłoszenia, pozdrawiam!
Wystarczy poszukać ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ostyniu-4.html
Jest Rawicz :) a tak dokładnie okolice, co weekend jadę przez Leszno więc może i ciebie też gdzieś kiedyś spotkam heh
jest i Leszno...
powitac kolege z Leszna :) tu Gostyn sie klania:D no owszem kolego dobrze zaczynasz dzialac na forum chcac zorganizowac spocik :):) jestem za spotkaniem tez w Lesznie :):) i jesli bedziesz mial konkretna date to ja napewno sie stawie :):) a tym bardziej ze jestem codziennie w Lesznie w dni robocze :D:D:):)
Hehe, no chciałbym sie spotkać pogadac i czegos nowego dowiedziec :) Date możemy dogadać jeśli będa chętne osoby. No widzisz to zapraszam na pogawędke w Lesznie :P
Dzieki za zaproszenie i jak najbardziej sie zjawie :):)
a krajową ' 5 ' przejezdzasz do pracy ?
tak tak :) ale tylko do manhattanu
aha, to rozglądaj sie za czerwona alfa :P
No to teraz będę patrzył uważnie :) i też jestem za spotkaniem w Lesznie
To ustalmy jakąs sobote badz niedziele i sie ustawmy w jakims miejscu i po sprawie :)
no to podaj przykladowy termin ale poza 21.04 bo w gostyniu mamy spocik.
Leszno się kłania:)
czekam na konkretną datę... na pewno będę :)
Podajcie termin Ja się dostosuje :)
Proponuje 14.04 godzina 15 :)
Możecie też podać swoje terminy jeśli komus nie pasuje.
kolego 14-15.04.12 to jest zlot w Blazejewku wiec watpie zeby bylo wiecej chetnych. Ja proponowalbym cos w maju moze??
No to spoko, to moze pod koniec kwietnia lub fatycznie w maju :)
Jesli chodzi o mnie to mi najbardziej pasowaloby w maju ze wzgledu na to ze wyjezdzam na weekend majowy. A moze by tak polowa maja spotkanko w Lesznie??:) O ile dobrze sie orientuje to jest 12 lub 13 maj sobota lub niedziela
NIe ma problemu jak dla mnie ..
no to loozik wiec pomysl co i jak dokladnie o spocie w lesznie i wtedy sie zjawimy z chlopakami z forum na odwiedzinach a tym czasem zapraszam Ciebie do Gostynia na spot 21.04 na pogaduchy i jakies pamiatkowe fotki oraz moze da sie zalapac rowniez na akcje charytatywna " Motoserce"
Jest to akurat dzien w którym mam urodziny wiec moze byc ciezko ale pomyśle nad tym :)
Jestem jak najbardziej za Majem, pewnie będę miał juz wszystko załatwione z moją Alunią (rejestracja itp.) i wtedy powinienem się zjawić ;)
no to kiedy robicie ten spot w Lesznie chlopaki??:D
No własnie sam chciałem o tym pisac, no to jak chłopaki zgłaszać się kiedy wam pasuje ? Jestem za pierwszym weekendem majowym co Wy na to ?
Ja wyjezdzam 3-6 maja wiec wtedy mi nie pasuje. Natomiast na dzien dzisiejszy 12/13 maj bardziej by odpowiadalo lub 19/20 maja:)
MI tez :) czekamy na chętnych.. :)
To podaj jakas konkretna date kolego i zacznij od jakiejs listy chetych na Twoj spot :). Jesli chodzi o mnie to najlepiej gdyby dzien to byla niedziela.
Mi bez roznicy tylko najlepiej by bylo jak bym wiedzial okolo tygodnia wczesniej... Praca... ;p
Ja też jestem chętny :) czekam na podanie terminu
No wlasnie termin moglby kolega sbk001 juz podac:) no i oczywiscie zaczac liste ( jako organizator powinien byc na pierwszym miejscu:))
To tak, proponuje spotkanie 13 maja o godzinie 12, miejsce spotkania to centrum handlowe ' nasze leszno ' ( wylot na poznan ).
Lista obecności :)
1. Seba ( sbk001 )
1. Seba ( sbk001)
2. Młody 25 + 1 ( na 90% )
tak zwyłke spotkanko, rundka po miescie i rozjazd do domu :)
1. Seba ( sbk001)
2. Młody 25 + 1 ( na 90% )3. skipas
1. Seba ( sbk001)
2. Młody 25 + 1 ( na 90% )
3. skipas
4. szefuni0 + kobieta + dog :D (95%)
Kolego sbk001 zaloz nowy temat po tytuklem ze chcesz zorganizowac spotkanie w lesznie i napewno wiecej ludzi sie zglosi bo bedzie bardziej rzucalo sie w oczy.
Ja niestety koledzy odpadam :( nie bedzie mnie na spocie w lesznie ( sprawy osobiste) Moze uda sie innym razem