Panowie,
czy aktywne amortyzatory w 164 sa takie same do wszystkich wersji ? Znalazłem komplet nowych amorów aktywnych, ale sprzedający nie ma pojecia czy pasuja do Q4..... stąd moje pytanie :-)
Printable View
Panowie,
czy aktywne amortyzatory w 164 sa takie same do wszystkich wersji ? Znalazłem komplet nowych amorów aktywnych, ale sprzedający nie ma pojecia czy pasuja do Q4..... stąd moje pytanie :-)
na 99 procent to samo tylko ciekawe czy z przedliftowych były inne czy takie same.
sprawdzalem co prawda w EPERZE i wyglada na to ze numery sie powtarzaja.... ale 100% pewnosci nie mam :(
wszystkie sa takie same w sabie i bmw również wszystkie takie same :) od 87r do 2002r
super ;-) no to biere na wszelki wypadek komplecik, bo cena bardzo atrakcyjna :-)
jak bedzie wiecej to wez dla mnie :)
2 kPLN komplet..... zainteresowany jakby był drugi?
za 1000 bym wzioł , mam kpl uzywek. w razie czego. dzieki za info.pzdr.
komplet zwyklasów do 164 to ponad 1000 ;-)
nie mowie o jakis chinczykach bo wiadomo co to jest.. ale chociazby Monroe to ponad 250 zeta sztuka.. troche pojechałes :P
biorąc jednak pod uwagę ceny w serwisie, to 2 kPLN jawi sie dla mnie ceną atrakcyjna ;-))
Wiecie może jakie wymiary mają gumy tylnych amortyzatorów lub od jakiego innego samochodu pasują do Q4?
kupowałem amorki do przodu AL-KO - około 270 zł sztuka - sprawują się idealnie ... zwykłe ;)
do tyłu jeszcze mniej
polecam :)
no takich bym nie kupil.... za duże ryzyko ;-)
co za ryzyko co:> marudzisz;) rozupuściła Cię regulowana zawiecha;) ps masz maile z zakresu car-audio;)
eeeeeeeeeeeeeee...... z pionka juz mam wsio co chciałem :P ostatnio dokupiłem aktywną zwrotnice i styknie ;P
żadnego ryzyka nie ma .. twarde są jak oryginały albo i twardsze... na razie 164 prowadzi się idealnie :)
A regeneracja regulowanych :P
W Gdańsku Nagengast podobno robi... ale nie znam nikogo kto by to testował.... wiesz coś jak to hula po regeneracji?
Ja kiedyś w sieci znalazłem opis regeneracji... Muszę poszukać tego...
edit...
Znalazłem:
http://www.omifacsimiles.com/alfa/boge_rebuild.pdf
ciekawe... ale to oferta raczej dla specjalistycznych warsztatów.... indywidualnie raczej nie do zrobienia :P
dawaj namiary :-)
J.
eeee... o Nagengascie pisałem wyżej... ale oni takiego sprzetu nie maja chyba...
Witam.
A jakie polecacie amortyzatory do trzylitrówki? Moje już ledwo zipią.
pozdrawiam
mirek
tanie czy dobre? jakiej charakterystyki oczekujesz wzgl fabrycznych? (mowie o tlumieniu wstepnym i twardosci)
Witam.
Żadne super-hiper:), wystarczą dobre zwykłe z fabryczną charakterystyką.
Aha, jeszcze sprężyny.
pozdrawiam
mirek
Najbliżesz fabrycznej sa sachs (w klasie drogo) i alko (klasa econo) sprezyna kilen lub lesjofors reszta to raczej smietniki. chcesz oferte na priv?
Witam.
dawaj.Kod:chcesz oferte na priv?
pozdrawiam
mirek
Kayaby tez nie są najgorsze..... zamontowałem na przodzie i bardzo dobrze się sprawdzały... na tył kupilem Monroe ale juz nie zdażyłem zamontowac ;-)
panowie wieczorkiem bo walcze z debilami na uczelni:(
Witam.
Hej amigas, gdzie ta oferta?, nic do mnie nie dotarło.
pozdrawiam
mirek
Panowie pw mi nie chodzi ok 11 wkleje ofertę tutaj ewentualnie zapraSzam na mail
Amigo, a o poduszkach dla mnie pamietasz ? :-)
BTW - chciałem wymienic tylne sprężyny w swoim czarnuchu i okazuje się że praktycznie nigdzie niedostępne..... masakra :(
pozostaje chyba tylko na zamówienie robić...
pamiętam:) co do sprezyn sprawdze jedno miejsce ale wroze dupe ogromna;(
yacek monrolki zalozyles z przodu a kayabe juz ja na tyl i powiem tak sprawuja sie naprawde dobrze ;)
a może i tak :P
niech dobrze służą :-)
sprężyny całe były? bo podobno lubią pekać :(