Witam!
Znajomy jest zainteresowany zakupem tej alfy http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...246812957.html
Czy ktoś to widział? Ewentualnie czy to ktoś od nas? Podobno od Alfisty... ;)
Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi ;)
Printable View
Witam!
Znajomy jest zainteresowany zakupem tej alfy http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...246812957.html
Czy ktoś to widział? Ewentualnie czy to ktoś od nas? Podobno od Alfisty... ;)
Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi ;)
Z forum kieleckiego AR nie znam, zorietuje sie jeszcze w klubie czy ktoś zna :)
OK. Byłoby super. Bo facet twierdzi, że pompa ABS jest do wymiany, a nie chce, żeby mój znajomy kupił jakiegoś bubla ;)
Pozdrawiam ;)
To od nas, mozna wiezyc http://www.alfaromeoklubkielce.pl/fo...6960#post_6960 jesli tylko tyle do wymiany to pewnie racja, jak bede w okolicy moge z kompem podjechac zobaczyc ;)
OO!! :D To super ;)
Jeżeli masz możliwość rzucenia okiem na ten egzemplarz, to było by super zajeb**, że ja pier*** ;)
Pozdrawiam i czekam na wiadomość ;)
Rozmawiałam przed chwilą z Mariuszem i autko dziś zostało sprzedane - pojechała do Krakowa, a Mariusz jak to napisał w ogłoszeniu prawdziwy Alfista, a nie jakiś kręt. Szkoda, bo ta 147 była zadbana, nie raz miałam okazję prześwietlić ją z bliska.
pozdrawiam
Szkoda, że tak wyszło :( i szkoda, że nie powiedziałaś o tym wczoraj :( ale to nic ;)
Może znasz kogoś kto ma podobną Alfę do sprzedania? :)
Dzisiaj byłem... obejrzałem.. sprzedawca cwaniak i kombinator jakich mało... wystarczyło zadzwonić do niego z innego numeru i usłyszało się dwie różne wersje.
Koleś nie jest Alfistą tylko po prostu handluje Alfami. Zupełnie nie orientuje się w temacie. Auto malowane całe (nieudolnie), nawet dach....
Licznik mruga, brak panelu do sterowania szybami, panel od navi został i w ręku... Migacze przednie wklejone na silikon!!! Fotele podarte!!! Widać, że świeżo skręcana. Brak plastików pod maską. Turbina do regeneracji (zarzygana olejem), i przeładowuje... Generalnie złom totalny... Zdecydowanie nie polecam!!!
Witam małego pyskatego okularnika :) zgłoszę nadużycie ponieważ bez podstaw prawnych upubliczniasz moje ogłoszenia bez wcześniejszych ustaleń. Druga sprawa dużo z tego co piszesz to prawda i przyznaj że chcieliście zjechać z ceny bo pewnie portfel lipny :confused: nie będe się z ciotką licytował kto więcej włoskiego tematu przerobił ale i ja i przyszły właściciel ma bądz będzie miał świadomość o potrzebie doinwestowania ALFY. Trzecia sprawa w/w okularnik 156 o której wspominasz nie była moja gdybyś miał sprawne denka to doczytał byś że widnieje tam nawet inny nr tel do właściciela ALFKI:cool: Czwarta sprawa klase pokazałeś wysiadająć z ASTRY ;)
Witam niskiego pokrakę umazanego smarem :) Sam upubliczniasz swoje ogłoszenie wystawiając je w internecie. Mam prawo umieścić ten link gdzie chce :P i nic nie muszę z Tobą ustalać. Generalnie pomyślałbym raczej o zezłomowaniu tego auta niż "doinwestowaniu". No chyba, że przyszły właściciel kupuje auto za 11 tyś, żeby włożyć w nie 30 tyś.. Swoją drogą ciekawa strategia :) na inteligentnego nie wyglądasz, więc pewnie Ty też tak robisz... Aaa.. No i super inteligencją wykazałeś się mówiąc, że sprzedajesz auto bo wyjeżdżasz do Włoch, po czym 10 min później stwierdziłeś, że 147 jest dla Ciebie za mała i już zaraz jedziesz kupić Thesis i dlatego sprzedajesz 147... :crazy_pilot:
A tak w temacie Astry, była w lepszym stanie niż Twoja 147 :)
Generalnie to widzę, że w dzieciństwie mama zmuszała Cię do noszenia okularów, bo jakoś strasznie się ich czepiasz i wgl... Może faktycznie mama miała rację i powinieneś je nosić, bo ja bez okularów widziałem, że Alfa była cała malowana... Ty niestety nie...
Powodzenia w sprzedaży :D
Mój tata oglądał tę Alfę bo szukał małego autka na starsze lata. Docenił szczerość sprzedającego, który sam od razu przyznał, że auto należy konserwować co dwa lata, bo było bite. Zresztą, ojca i tak by się nie dało nabrać ^^ Poza tym, z tego co opowiadał, ta 147-ka była w dobrej kondycji technicznej, ale do kosmetyki. Niemniej jednak to nie to, czego szukał, za dużo inwestowania, w tej cenie idealnych aut nie ma :)
Co do oburzonego sprzedającego - wolno umieszczać ogłoszenia samochodowe na forach bez żadnych ustaleń, to się praktykuje na całym świecie.
Zachowujecie się jak głupie dzieci, prowokując się nawzajem :D
A już założenie konta na tym forum po to, żeby sobie ulżyć to mistrzostwo świata :D