Panie i Panowie prawdopodobnie mamy dużą śląsko-małopolską ekipę która jedzie na spot do Czech tylko na sobotę.
Może jakoś się zorganizujemy i pojedziemy ekipa ?
Printable View
Panie i Panowie prawdopodobnie mamy dużą śląsko-małopolską ekipę która jedzie na spot do Czech tylko na sobotę.
Może jakoś się zorganizujemy i pojedziemy ekipa ?
No to kaj i o kierej.
Jaką trasą jedziecie?
sie ustosunkuja do wos.
nie byłch nigdy w CZ więc mi to jedno
siema ja zucilem chec spotkania sie wszystkich z okolic gliwic chetnych na wyjazd pod auchanem i razem pojechac dalej przez racibórz jest jakies 110km szybka trasa jest 140km
auchanem tzn gdzie ?
jakoś tak to będzie -> http://g.co/maps/fwaef
tudzież przez rybnik -> http://g.co/maps/5h2gw
coxu tez jedziesz ?
poważnie myślę, ale na setę będę mógł powiedzieć jutro/w piątek
Ile osób się w ogóle wybiera?
Z Krakowa jadą 2 albo 3 samochody, ale z tego co wiem to musimy jeszcze podjechać do Żywca i potem możemy się gdzieś z Wami spotkać.
bedzie 10 samochodów
Rozmawiałem właśnie z Rydzem i my pojedziemy taką trasą http://mapy.google.pl/maps?saddr=Kra...a=1,3&t=m&z=10
więc ze śląskiem spotkalibysmy się w Raciborzu. Niech ktoś ze śląska podeśle nr telefonu żeby się zdzwonić w Raciborzu. O której myślicie się tam spotkać ?
a to może śląsk by do Was dołączył już w Rybniku?
ja jeszcze nie wiem, czy uda mi się ruszyć z wami na wyprawę, ale Rybnik wydaję mi się ok - dobra droga od Gliwic/reszty śląska i przy okazji byśmy mogli zgarnąć puotka i innych .
A może być i Rybnik :) to już od Was zależy gdzie Wam lepiej podjechać - Racibórz czy Rybnik :)
Ja się chyba wybiorę, Omen będziesz dziś na 3 stawach ?
No to może w Rybniku pod Makro? Jak pojedziecie od Żor to na pewno będziecie koło Makro przejeżdżać, a jest tam wielki, pusty parking
O której wyjeżdżacie albo o której możecie przejeżdżać przez Rybnik? Co by się zsynchronizować jakoś
Moze umowy sie o 8:30 na tym makro?
Bede dzis na 3 stawach.
pewnie koło 9
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
Sołtysy jadą chyba jednak GTA i na chwilę obecną spotykamy się na Shellu w Pszczynie ul. Bielska około godz. 7:45
no to wstępnie:
Rybnik - 9:00 - parking MAKRO
ok byda!
A co z Auchanem? Będzie ktoś się tam zbierał?
mogę tam podjechać i razem pojedziemy na rybnik
Ja jednak odpadam... coś mi wypadło. Omen podrzucisz mi naklejki przejazdem? ;)
proponuje auchan na 8 30 i kierunek rybnik na 9 00
a co to w ogóle za spot będzie?
Dobra ok znalazłem :)
ja bede o 9:00 w rybniku bo jeszcze wcześniej puotka odwiedzę z naklejkami
o 9 ruszamy z gliwic, mam nadzieję że zdążymy :]
Wysłane z GT-I9000 za pomocą Tapatalk
Kraków/Żywiec/Bielsko już dojechał czy dalej błądzi po wsiach ? :D
Kraków/Żywiec/Bielsko dojechali do Żywca :lol: dzięki za dobrze spędzoną sobotę ;)
Również dziękuję za miło spędzoną sobotkę. ;)
tak dokladnie, spot z czech zakonczyl sie noclegiem w zywcu :) dojechalismy po "małym " objezdzie ...:) szkoda ze wiecej osob sie nie skusiło na wyjazd,ale i tak nasza mała kolumna dała rade :) pozdrawiam
no to do kosztów wyjazdu doliczamy zdjęcie w Kędzierzynie;)200zł portfel lżejszy;)
aua :) czyli jednak :)
szybko się uwineli :D