W życiu nie widziałem czegoś takiego - a tu 2 przypadki:
Załącznik 53478Załącznik 53479
Printable View
W życiu nie widziałem czegoś takiego - a tu 2 przypadki:
Załącznik 53478Załącznik 53479
Chyba przy dużej prędkości... biały kolor może sugerować przedstawiciela handlowego ;)
Wychodzi na to, że w naszym pięknym kraju Giuliettami jeżdżą głównie przedstawiciele ;). Chociaż zauważyłem, że powoli zaczyna wśród handlowców rządzić czarny i granat.
W sumie też prawda z tymi kolorami. Ciekaw jestem przy jakiej prędkości ktoś próbował sforsować krawężnik że felga wygląda tak jak wygląda. No chyba że ten model wykonany jest z wadliwego materiału bo takie zdjęcia widziałem tylko w przypadku kiepskich podróbek felg BBS.
Może dziurawa droga? To by rodziło nadzieję, że nie tylko u nas są z tym takie problemy... ^^
W obu przypadkach pojawiło się słowo "kerb", więc jednak nie dziura.
Dziwnie to wygląda... więc albo felerne felgi w Julkach, albo bardzo duża prędkość przy uderzeniu :)
Ale nawet po mimo dużej prędkości, to inaczej bym widział te uszkodzenia, chociażby zawinięta obręcz felgi a nie wyłamany jej środek :)
Mnie to wygląda właśnie na spotkanie z krawężnikiem tzn. koło wychliło się do środka na skutek uderzenia bokiem. Pół biedy felga, pytanie co z zawieszeniem.
Żeby tak ją załatwić to na ten krawężnik musiał wjeżdżc z prędkoscia powyżej 60km/h - może po prostu wypadek.... A te felgi są wykonane z bardzo dobrego materiału - to opinia z warsztatu wulkanizacyjnego
Ja już swoje dwie prawe prostowałem.........:(
Ja niszcze tylko opony
Nie zdziwiłbym się jak by to były fele "china edition" z naklejonym emblematem, ewentualnie powypadkowe i wyprostowane...
Fele są tureckie.