witam,mam juz dostepne wlasnie takie rurki do tych modeli,wiecej info na pw,dodam ze dzis zalozyl Pisiordini i byl zachwycony:)pozdr Pawla:)dodam ,ze laczniki zrobione ze starej rury:)
Printable View
witam,mam juz dostepne wlasnie takie rurki do tych modeli,wiecej info na pw,dodam ze dzis zalozyl Pisiordini i byl zachwycony:)pozdr Pawla:)dodam ,ze laczniki zrobione ze starej rury:)
ooo, kolega z ostatniego spotu w Gołuchowie, witam:)
Mam pytanko, miał byś może rurkę ic-turbo, ale do 8v 115, oczywiście alfa 156. Chyba żeby rurka od 16v podeszła bez przeróbek, ale wątpię. no i jaka cena?
do 115 beda w przyszlym tygodniu,w poniedzialek bede mial auto na wzor :)
kolega pisiordini napewno sie pochwali jak to wyglada i jak spelnia swoje zadanie,no chyba ze ty podjedziesz i przymiarki zrobimy ,bedziesz mial rabat murowany:)
Ja kolego cały czas cierpliwie oczekuje co tam z moją rurką:D czy dopracowałeś czy będzie i kiedy ;)Wysyłka na Zgorzelec co była;)
Do smoka 2,4jtd 136km cf-2
Wlasnie wrocilem:)(ojciec chrzestny)
dzis dopracowana rurka gorna do 105 konnej oraz do 2,4 136 konnej,jutro dol do 105 konnej
nikt nie chce dolnej do 140 konnej 19 16v?wysylka natychmiastowa,mam juz zrobione:)
ile za kąplet do 2.4 140km
narazie do 2,4 140 konnej niemam,chyba ze masz 136 konna
Mistrzu ile komplet do 1,9 jtd 16v ;D
chodzi mi o 147 i jakbyś mógł wrzucić fotkę jakaś tego kwasiaka :P
Poprzedni właściciel twierdzi że 140km ja nie wiem, jak będziesz mieć daj znać.
Pozdro
Popatrz do mojego tematu, tutaj masz zdjecia jak to wyglada juz załozone na aucie. Tutaj masz link:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...sebo18188.html
gorna do 140km po lifcie
a wiec na 100% mam
gorne
156 140km po lifcie
105 konna
2,4 136km
dol do 140 konnej po lifcie
hoop
A wiec mam juz na 100% gorne do
156 140km po lifcie
147 115km
2,4 136km
156 105km
i dolna do 156 po fl 140km
dol do 147 115 i 140km,do 115 z mala modyfikacja,opis w dziale czesc
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/czes...#ixzz1v4Jsoaps
panowie rurki na stanie,prosze skladac zamowienia:)
komplecik 250 z wysyleczka,a fotka troche wyzej,wiadomo ze do 105 konnej ma inny ksztalt,a wiecej fotek w dziale czesci ,tez w takim temacie,jakbys sie zdecydowal to pisz adres na PW,lub mozesz podjechac ,masz niedaleko:)
Witam. Ile za dolną do 156 1.9 140 po lift?
Misiu wpadasz na spot do Ostrowa w sobotę? jeśli tak, to podrzucił byś może 2 rurki do 1.9 115km? dolna i górna? Ewentualnie gdybyś miał na stanie to mógł bym podjechać do Ciebie odebrać, bo będę jakiś czas w okolicach jarocina.
mam pytanko do tych co już mają założony twardy dolot czy nie zauważyli głośniejszej pracy turbo co nie wpływa oczywiście na parametry tylko wrażenie głośniejszej turbiny i efektu doładowania
mam założone obie i słychać bardziej dolot, ale to akurat nie problem .... większy jest taki, że mam twarde łączniki gumowe i drgania silnika przenoszą sie na IC a on sie trochę "tarabani" ... musze to troche dopracować (poprawić mocowanie bo już zgnite oraz zastanawiam się nad łącznikami antywibracyjnymi) ... ale to jak będzie cieplej. Pozatym na twardych łącznikach ciężko założyć rury na swoje miejsce ... stare gumiaki są miękkie ... z nowymi tak lekko już nei idzie, ale "da się"
a górna do 2.4 140 KM 2001r masz???